- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.161
Günaydın kuzuuummmHerkeze Günaydin mutlu bi hafta gecrime dilegiyleeee:)
hoşgeldin canım günaydınGunaydın uyuyakalmışım akşam:) 13aylık kızım var yaklaşık 10 kg verdım emzırdığım ıçın rahat gıdıyor kılolar.şuan 68.5 kg 168cm boyum var.bıraz daha zayıflamak ıstıyorum ama sıkılaşmamda lazım spor hıç yapmıyorm sevmiyorum pek
Merhaba hosgeldınGunaydın uyuyakalmışım akşam:) 13aylık kızım var yaklaşık 10 kg verdım emzırdığım ıçın rahat gıdıyor kılolar.şuan 68.5 kg 168cm boyum var.bıraz daha zayıflamak ıstıyorum ama sıkılaşmamda lazım spor hıç yapmıyorm sevmiyorum pek
Bak ne buldumhoşbulduuumm
ah ne sıcak bi karşılama şu an kendimi cok sanslı hissettim
bütün kuralları okudum geçmişede biraz gözattım az cok anladım yani olayı
kendimden bahsedeyim;
23 yaşındayım
160 boyundayım
en son 61 kiloydum akşam tartılırım tekrar. 52 kilo olmak istiyorum
çünkü eylülde düğünüm var.
benim sorunum kendime hakim olamamak ekmek yiyorum hamur işine hayır diyemiyorum bunları aşarsam basarırım diye düşünüyorum.
sporlada pek aram yok umarım düzene girerim
Agzında yıyecek tutmam acaba beyne yeme sınyalı verır mı kıkızlar bugün arkadaşa süpriz doğum günü yapcaz pastaneye gidicez
stajer arkadaşta lahmacun getirmiş bugün kü sınavlarım çok zor kendimi bitki çaylarına vurmayı düşünüorum 6 bademim var ağzımda bir saat bekletsem her birini doygunluk hissi verir mi sizce
bende bu hafta azimliyim bakalım haftaya fena başlam o yüzden vermem lazım artıkevet saatler iyidi yani aksam yemeginide erken yedim iyi oldu yani:) buhafta cok azimliyim insallah güzel bi kilo kaybim olcakevet ya sevmiyorum ama bazi ögünlerime katmam gerekiyo galiba:)
kızlar bugün arkadaşa süpriz doğum günü yapcaz pastaneye gidicez
stajer arkadaşta lahmacun getirmiş bugün kü sınavlarım çok zor kendimi bitki çaylarına vurmayı düşünüorum 6 bademim var ağzımda bir saat bekletsem her birini doygunluk hissi verir mi sizce
aaa bennnBak ne buldumhoşgeldin cinim kaptan araştırmada
günaydın bebeğiiiimmmGünaydın kizlar
Yeni bir haftaya başladik guzel kaçamaksız ve eksi dolu bi hafta olsun insallah
Denicim ikisinden de ymek istemiyorumAgzında yıyecek tutmam acaba beyne yeme sınyalı verır mı kı
Denemek lazımmm
Hadi bakalım
Pes etmek yok
bürodan kaçacam yapabilirsem onlr yerkenbende bu hafta azimliyim bakalım haftaya fena başlam o yüzden vermem lazım artık
corba ye corba güzeldir corba candır
allah sabır ve dayanma gücü versin diyorum
aaa bennn
hala ekmek yiyorum hala hamur işine hayır diyemiyorum hiç mi değşmez bi insan
günaydın bebeğiiiimmmamin inşallahhh
hadi bakalim kilon kac suan? ilk sinavimi atlattim azönce kantinden su almaya gittim bi an zaiyf bulunup cikolatalara el attim kasaya gidiodumkiiii geri dönüp biraktim ve sadece suyumu alip geldim:)bende bu hafta azimliyim bakalım haftaya fena başlam o yüzden vermem lazım artık
ay valla öle geyik yaparken kullanıyoruz onu kuzum ya özel bi anlamı yok benim içinBu ıkonu ne anlamda kullanıyorsunuz
etmemelisin bugün dikkat et kendine sana güveniyorum aslanım kocum se yaparsın yemezsin onlardan biliyorum benbürodan kaçacam yapabilirsem onlr yerken1 bardak ayran içerim çıkarım -200 gramı feda edemem dimi etmemeliyim dimi ....
senin ilk gelişin de çok güzelmiş
ay evet canim bozma sakin eger haftaya eksiyle baslamissin sakin sakin bozma cumaya h arika bi sonuc gelir eminimbürodan kaçacam yapabilirsem onlr yerken1 bardak ayran içerim çıkarım -200 gramı feda edemem dimi etmemeliyim dimi ....
senin ilk gelişin de çok güzelmiş
şahanehadi bakalim kilon kac suan? ilk sinavimi atlattim azönce kantinden su almaya gittim bi an zaiyf bulunup cikolatalara el attim kasaya gidiodumkiiii geri dönüp biraktim ve sadece suyumu alip geldim:)
Ne kadar da guzel bi uye82.7 den yola devam, haftalık hedefime 800 gram kaldı. Vereceğimmm verdikçe diyetimi bozmamak için sebep oluyor, size karşı sorumluluğum varrr
Hedefimi tutturup takıma gireceğiiimmm
Olsun yine de artik ara öğünlerinde ekmek tercih etmiyondur heraldebende bu hafta azimliyim bakalım haftaya fena başlam o yüzden vermem lazım artık
allah sabır ve dayanma gücü versin diyorum
aaa bennn
hala ekmek yiyorum hala hamur işine hayır diyemiyorum hiç mi değşmez bi insan
günaydın bebeğiiiimmmamin inşallahhh
Kafamda deli sorularBu ıkonu ne anlamda kullanıyorsunuz
Gunaydin canimGünaydın kizlarrrr
günaydın canıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?