Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkeze Günaydin mutlu bi hafta gecrime dilegiyleeee:)
Günaydın kuzuuummm
hoşgeldin canım günaydın
hedefinn kaç kaç kg olmak istiyosun ?

Merhaba hosgeldın
Bende yenı Doğum yaptım(52 gunluk bebegım)
Hedefın kaç??

Bak ne buldum hoşgeldin cinim kaptan araştırmada

Agzında yıyecek tutmam acaba beyne yeme sınyalı verır mı kı
Denemek lazımmm
Hadi bakalım
Pes etmek yok

evet saatler iyidi yani aksam yemeginide erken yedim iyi oldu yani:) buhafta cok azimliyim insallah güzel bi kilo kaybim olcak evet ya sevmiyorum ama bazi ögünlerime katmam gerekiyo galiba:)
bende bu hafta azimliyim bakalım haftaya fena başlam o yüzden vermem lazım artık
corba ye corba güzeldir corba candır

allah sabır ve dayanma gücü versin diyorum

Bak ne buldum hoşgeldin cinim kaptan araştırmada
aaa bennn
hala ekmek yiyorum hala hamur işine hayır diyemiyorum hiç mi değşmez bi insan

Günaydın kizlar
Yeni bir haftaya başladik guzel kaçamaksız ve eksi dolu bi hafta olsun insallah
günaydın bebeğiiiimmm amin inşallahhh

bürodan kaçacam yapabilirsem onlr yerken 1 bardak ayran içerim çıkarım -200 gramı feda edemem dimi etmemeliyim dimi ....
senin ilk gelişin de çok güzelmiş

bende bu hafta azimliyim bakalım haftaya fena başlam o yüzden vermem lazım artık
corba ye corba güzeldir corba candır
hadi bakalim kilon kac suan? ilk sinavimi atlattim azönce kantinden su almaya gittim bi an zaiyf bulunup cikolatalara el attim kasaya gidiodumkiiii geri dönüp biraktim ve sadece suyumu alip geldim:)

Bu ıkonu ne anlamda kullanıyorsunuz
ay valla öle geyik yaparken kullanıyoruz onu kuzum ya özel bi anlamı yok benim için

bürodan kaçacam yapabilirsem onlr yerken 1 bardak ayran içerim çıkarım -200 gramı feda edemem dimi etmemeliyim dimi ....
senin ilk gelişin de çok güzelmiş
etmemelisin bugün dikkat et kendine sana güveniyorum aslanım kocum se yaparsın yemezsin onlardan biliyorum ben yürü beeee
yeter bence bu gaz he kız ne güzel gelmişim ben dimi sakin ve şirin bi giriş olmş

hadi bakalim kilon kac suan? ilk sinavimi atlattim azönce kantinden su almaya gittim bi an zaiyf bulunup cikolatalara el attim kasaya gidiodumkiiii geri dönüp biraktim ve sadece suyumu alip geldim:)
şahane o çikolatayı geri bırakman demek bugünü sağlam atlatman demek
55.7

Olsun yine de artik ara öğünlerinde ekmek tercih etmiyondur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…