Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

100 küsürden 86 lara düşmek bak işte bu başarı
yaz sonuna kadar 70lerdesin inşallahhh before after yaptın mı kuzuuu var mı elinde fotolar

ya vardı da telefonum bozuldu benim kaldı öyle yok yani beforum aşlfklaşfkşla ama belki vardır sağda solda foto alflafkalfkaş

aynen kaptan ben bu ay altı kilo eksi hedefliyorum. yedileri görsem harika alkflafklaşfkla

Canım listeni görünce kendimi açlıktan öldüreceğimi düşündüm ben bu listeyi yapsam vermek yerine alırım galiba yada benmi kendimi çok sıkıyorum neredeyse hiç bişey yemiyorum

ahahaha ya canım ben spor da yapıyorum ama o yüzden fazla aclık başağrısı ve kaslarda yıkım yapıyor. sporla birlikte veriyorum sadece yediklerimin aburcubur olmamasına sağlıklı olmasına dikkat ediyorum. arada çikolata falan da gömdüğüm oluyor valla ama işte almıyorum. senin kilonu bilmiyorum, bünyeni de spor yapıp yapmadığını da ayrıca metabolizma olayı var. o konuda biraz şanslıyım, hızlıdır benimki :) cok aclık metabolizmayı da yavaşlatır. yemek gerekiyor ya.

Canım seninle başlangıç kilom aynı gibi bende 100.1le başladım bugün 6.günüm 98.400oldum sanırım sen 2ayda 86kiloya indin nasıl yaptın benimle paylaşırmısın diyet spor egzersiz

biraz göz korkutmuşsun hamur işine yok diyemiyorum diye

Komşu bandında 5.0 yarı saat yürüyorum leslie 1mil yapıyorum gün içinde bide evde hareket içerisindeyim

Valla super bir menu
Tam bnm begendıgım tarz dıyet menüsü
Hosgeldın bu arada :)

Gülümsee25 olarak geliyordum canım takıma yeni katılmıştım şimdi bu ilk üye bicim gülümse25:)) lahana çorbasından bahsetmiştim dün belki ondan hatırlarsın:))
Hatirliyorzzz tabi ben hatta gordum biri gulumse25 digeri gulumsee25 dedim bu kiz iki tanemi almis

ivit aynen gerci esim dün yasak koydu ama dinlemicimmmm:) bu kilonda kal dio ama ben zayiflamak istiom söyle kendimi bi 65 de görim ben
aslında bence de gayet iyisin ama sen yine kendini iyi hissettğin yere kadar git olmadı durursun korumaya gecersin

Avatar reesmi aynı beni ordan hatırlaya bilirler sanırım arkadaşlar :)
aynen kuzum belkide ordan hatırlıyorumdur bende
neyse artıkınnn pazartesi kilo bildirimini yaptın mııı

kaptan değilim ben keptinn ım bak ona dikkat et 6 kilo cok kız 4 diyelim biz ona

biraz göz korkutmuşsun hamur işine yok diyemiyorum diye
acı gerçekler bibiğim hala hayır diyemiyorum ama yapan yok işte yaz geldi ya yenmiyo

Kızlar acil tatlandırıcı kullanan varmı şişkinlik yapıyormuş dogrumu
bilmmiyorum ama yine de cevap vermek istedim bilmiyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…