- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.201
100 küsürden 86 lara düşmek bak işte bu başarı
yaz sonuna kadar 70lerdesin inşallahhhbefore after yaptın mı kuzuuu var mı elinde fotolar
Canım listeni görünce kendimi açlıktan öldüreceğimi düşündüm ben bu listeyi yapsam vermek yerine alırım galiba yada benmi kendimi çok sıkıyorum neredeyse hiç bişey yemiyorum
Bende de sen anliyor beniBanads şey gbi gelıyor
Çalıştır biraz saksıyı
Kullanılan cumlelerle bagdastıramayınca
Acep nedır anlamı dıye dusundum
Demek herkeste farklı etkılerı var
Canım seninle başlangıç kilom aynı gibi bende 100.1le başladım bugün 6.günüm 98.400oldum sanırım sen 2ayda 86kiloya indin nasıl yaptın benimle paylaşırmısın diyet spor egzersizkızlarr i am back alsfkalfkşla kaptanlar el değiştirmiş yine. HAYIRLI OLSUN. yeni gelenlere de selamlar şimdiden.
evetben de azcık yenilendim enerji topladım ve tartıya cıktım bugün arkadaşlar
pazartesi tartımı yazıyorum. 86.6 çıktım
şimdi bu hafta 86 hedefliyordum. eve gidince spor yapacağum. liste var mı listeben yazarım olmadı.
menüme gelince çok yiyemiyorum artık ya ve sağlıklı kilo veriyorum bu harika alkfşlafa ALMIYORUM ARTIK VUHUUU
evet daş gibi olacağum <3
menü
sabah:
bir adet latte yağsız sütle yapılmış
bir adet cavdarlı sandviç. ( kaşarlı ve tavuk göğüs fümeli. )
ara:
bir avuç beyaz leblebi
öğlen
bir kase cacık
bol salata
ve iki adet pirzola
ara: uniq 2 go çikolata barı ( bunu yemem lazım erimesin akjfaöfa )
akşam:
sebze haşlama ( brokoli ve brüksel lahana ile havuç)
yoğurt
yarım göğüs ızgara
ay valla öle geyik yaparken kullanıyoruz onu kuzum ya özel bi anlamı yok benim için
etmemelisin bugün dikkat et kendine sana güveniyorum aslanım kocum se yaparsın yemezsin onlardan biliyorum benyürü beeee
yeter bence bu gazhe kız ne güzel gelmişim ben dimi sakin ve şirin bi giriş olmş
Komşu bandında 5.0 yarı saat yürüyorum leslie 1mil yapıyorum gün içinde bide evde hareket içerisindeyimahahahaya canım ben spor da yapıyorum ama o yüzden fazla aclık başağrısı ve kaslarda yıkım yapıyor. sporla birlikte veriyorum sadece yediklerimin aburcubur olmamasına sağlıklı olmasına dikkat ediyorum. arada çikolata falan da gömdüğüm oluyor valla ama işte almıyorum. senin kilonu bilmiyorum, bünyeni de spor yapıp yapmadığını da ayrıca metabolizma olayı var. o konuda biraz şanslıyım, hızlıdır benimki :) cok aclık metabolizmayı da yavaşlatır. yemek gerekiyor ya.
Valla super bir menukızlarr i am back alsfkalfkşla kaptanlar el değiştirmiş yine. HAYIRLI OLSUN. yeni gelenlere de selamlar şimdiden.
evetben de azcık yenilendim enerji topladım ve tartıya cıktım bugün arkadaşlar
pazartesi tartımı yazıyorum. 86.6 çıktım
şimdi bu hafta 86 hedefliyordum. eve gidince spor yapacağum. liste var mı listeben yazarım olmadı.
menüme gelince çok yiyemiyorum artık ya ve sağlıklı kilo veriyorum bu harika alkfşlafa ALMIYORUM ARTIK VUHUUU
evet daş gibi olacağum <3
menü
sabah:
bir adet latte yağsız sütle yapılmış
bir adet cavdarlı sandviç. ( kaşarlı ve tavuk göğüs fümeli. )
ara:
bir avuç beyaz leblebi
öğlen
bir kase cacık
bol salata
ve iki adet pirzola
ara: uniq 2 go çikolata barı ( bunu yemem lazım erimesin akjfaöfa )
akşam:
sebze haşlama ( brokoli ve brüksel lahana ile havuç)
yoğurt
yarım göğüs ızgara
Hatirliyorzzz tabi ben hatta gordum biri gulumse25 digeri gulumsee25 dedim bu kiz iki tanemi almisGülümsee25 olarak geliyordum canım takıma yeni katılmıştım şimdi bu ilk üye bicim gülümse25:)) lahana çorbasından bahsetmiştim dün belki ondan hatırlarsın:))
aslında bence de gayet iyisin ama sen yine kendini iyi hissettğin yere kadar git olmadı durursun korumaya gecersinivit aynen gerci esim dün yasak koydu ama dinlemicimmmm:) bu kilonda kal dio ama ben zayiflamak istiom söyle kendimi bi 65 de görim ben
aynen kuzum belkide ordan hatırlıyorumdur bendeAvatar reesmi aynı beni ordan hatırlaya bilirler sanırım arkadaşlar :)
kaptan değilim ben keptinn ım bak ona dikkat etya vardı da telefonum bozuldu benim kaldı öyle yok yani beforum aşlfklaşfkşlaama belki vardır sağda solda foto alflafkalfkaş
aynen kaptan ben bu ay altı kilo eksi hedefliyorum. yedileri görsem harikaalkflafklaşfkla
acı gerçekler bibiğimbiraz göz korkutmuşsun hamur işine yok diyemiyorum diye
bilmmiyorum ama yine de cevap vermek istedimKızlar aciltatlandırıcı kullanan varmı şişkinlik yapıyormuş dogrumu
Cevapsız birakmadigin için tskr ederim canımbilmmiyorum ama yine de cevap vermek istedimbilmiyorum kuzum
o zaman cumaya 67.9
aynen canim azcik daha vercem koydum kafaya:) insallah eylülde artik tam anlamiyla mezun olurumaslında bence de gayet iyisin ama sen yine kendini iyi hissettğin yere kadar git olmadı durursun korumaya gecersin
tebrikler cicim
napion kuzum nasil oldun buarada konusmadik seninle buaralar pekCok helecanliTesekkurler parte kaptanim
slm canim ben isdeyim suan sen napiosun?Slm kizlar napiyonuz nasilsiniz ♡♥♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?