Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla aşağıya kadar bi sınır yok 60 olsam şimdilik yeter. Boyda yok bende ( şuan 73.8 daha tartılmadım korkuyom

Ekmek yemiyordum da bugün yiyesim geldi dd

Dolu dolu bir tabak değildi de bir tabaktı bende kalorisine baktım çokmuş gerçekten diyetisyenim Eti istediğim kadar yememi söylüyordu ondan pek dikkat etmedim ne yalan söyleyim ekmek çok oldu hakikaten

Valla aşağıya kadar bi sınır yok 60 olsam şimdilik yeter. Boyda yok bende ( şuan 73.8 daha tartılmadım korkuyom
Geçen 2 hafta önce bende o kilodaydım protein ağırlıklı beslendim su an 70.20 um yarin da 69 olcam yapılabilir yani bende verdiysem sende verirsin bende de boy yok

Dolu dolu bir tabak değildi de bir tabaktı bende kalorisine baktım çokmuş gerçekten diyetisyenim Eti istediğim kadar yememi söylüyordu ondan pek dikkat etmedim ne yalan söyleyim ekmek çok oldu hakikaten
Bana da 120 gr sınır koymuştu ondan çok diyorum bende

Bu cümlede kendimi buldum
Ben 36 beden bikini aldım kendime balayı için bak risk aldım resmen sizde yapın
evet eve gidim biseyler yapcam canim ama sansima nezamanki ay bugün isim iyi erken cikim diorum hemen acil birseyler cikio bakalim bugün kacda cikabilcem
Oy kuzum valla üzülüyorum ya yarın hallet islerini olmaz mı
Ekmek yemiyordum da bugün yiyesim geldi dd
Yemeeeee

Kızlar ben spora başladım şu an.. Valla gece yazarım artık cuma tartısına morale ihtiyacım var bu cuma kaç çıkacağım acaba. Liste varsa atın. Spor yarışmamız noldu bu arada.

Bir de üstüm çok kalın ağlıcam nefret ediyorum

Şiiii aglamak yokk spor yap bol bol üst bölgen kalınsa ona göre spor yap bolgeselde çalış o kadar kilo vermissin daha da vericeksinn moralini düşürme sakinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…