- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.321
Veririz kuzum .. şu an kaç sin hedef
Bu cümlede kendimi buldumbüyük değişim diyosunal tabi kuzuuu küçük beden elbiseler bluzlar al kendine içine girmek için daha cok hırlanıcaksın eminim
Valla aşağıya kadar bi sınır yokYok kuzum yiyemiyoruz ismi lazım değili yağlı ve bol karbonhidratlı olduğu için sağlıklı şeyler tercih ediyoruz
Evet ya artı görmek istemiyorum 65e çok az kaldı hedefimi tutturayim dimi ama
Veririz kuzum .. şu an kaç sin hedef koy kendine haftalık çok motive ediyor
evet eve gidim biseyler yapcam canim ama sansima nezamanki ay bugün isim iyi erken cikim diorum hemen acil birseyler cikio bakalim bugün kacda cikabilcemyaa üşüttün ü ki gezerken fln nane limon yap eve gidince kendine
evet umarim canimArtık hedefi de 65 e çektin gelirsin bence
Cnm ıntagramda pilates annesi varIp atlamak gobek erıtırmı kızlar.gunde kaçtane ıyıdır yapabılecegım bı spor arıyorum
sabah biraz fazla olmuuuşş gerisi iyi gibi ekmeği azaltmaya calış canımama spor şahane
aynennakşam dısarda olcan yapabilcen miiii
hee deeğğmmiii sonra laf ederlerrr
yaırnki 69 u düşünceksinyemiceksin valla cok pis dlarım yersen eğer 1çatal bile yok sakınnn
1 tbk kvrul et çok yağlı olmaz mı kuzum ve 1 tabak et 200 gr dan fazladır kalorisi yüksektir erken saatte yiceksen belki olabilir ama yinede çok en ideali 120 150 gr olması özel sebebi yoksa eğer günde 1 dilim ekmek yeterli olur
Geçen 2 hafta önce bende o kilodaydım protein ağırlıklı beslendim su an 70.20 um yarin da 69 olcamValla aşağıya kadar bi sınır yok60 olsam şimdilik yeter. Boyda yok bende ( şuan 73.8 daha tartılmadım korkuyom
Bana da 120 gr sınır koymuştu ondan çok diyorum bendeDolu dolu bir tabak değildi de bir tabaktı bende kalorisine baktım çokmuş gerçekten diyetisyenim Eti istediğim kadar yememi söylüyordu ondan pek dikkat etmedim ne yalan söyleyim ekmek çok oldu hakikaten
Ben 36 beden bikini aldım kendime balayı için bak risk aldım resmen sizde yapınBu cümlede kendimi buldum
Oy kuzum valla üzülüyorum ya yarın hallet islerini olmaz mıevet eve gidim biseyler yapcam canim ama sansima nezamanki ay bugün isim iyi erken cikim diorum hemen acil birseyler cikio bakalim bugün kacda cikabilcem
YemeeeeeEkmek yemiyordum da bugün yiyesim geldidd
InsAllah cnn haftaya olsa biran önce olsa keşkeGeçen 2 hafta önce bende o kilodaydım protein ağırlıklı beslendim su an 70.20 um yarin da 69 olcamyapılabilir yani bende verdiysem sende verirsin bende de boy yok
Ooo işte bu çok riskli. Risklide sen zaten zayıfsın cnm benim. Senin kilo bende olsa tüm sahile boy gösteririm olmayan boyumuBen 36 beden bikini aldım kendime balayı için bak risk aldım resmen sizde yapın
Evet boy evetOoo işte bu çok riskli. Risklide sen zaten zayıfsın cnm benim. Senin kilo bende olsa tüm sahile boy gösteririm olmayan boyumu
Şiiii aglamak yokk spor yap bol bol üst bölgen kalınsa ona göre spor yap bolgeselde çalış o kadar kilo vermissin daha da vericeksinn moralini düşürme sakinnnKızlar ben spora başladım şu an.. Valla gece yazarım artık cuma tartısına morale ihtiyacım var bu cuma kaç çıkacağım acaba. Liste varsa atın. Spor yarışmamız noldu bu arada.
Bir de üstüm çok kalın ağlıcam nefret ediyorum
Hani bakım eski foto varsa onu da gondertsene banakaptinn foto çektim before after a hazırlık mbbnklş
Bakayım canım topum var bır zamanlar yapmıştımCnm ıntagramda pilates annesi var
Cok sahane hareketler gosteriyor
Bı bakar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?