- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.481
yok kuzum ayrılmıyorum zaten hedef kiloma çok az kaldı mezun olurum yeni hedef koymam listeden çıkmamı gerektircek durum olursa ama yine burdayımizine ayrılmıyosun dimiii senin izin hakkın bitti diye biliyorum ben çünkü
ay inşallahh yemezsin valla stres oldum burda
hadi bakalımacı yok rakiiii dı dıı dıııı dıdı
hee agız dolusu gaaapptaaannn
cekinmem diyosun
çinkilim ben kaptan oldugumda düzenleyebilmek için sayfayı üstüme yaptırdımD
kaptanlar bi ara grup kurmştu mesajda birine diyodu sayfa sahibi olmak istiyoruz fln diye bende dedm yaptılar şans
kuzu bn senin kilonu takip edemiyorum verdin mi aldın m yani
Kuzum valla onu insan hic kestiremiyo kimi insan 3 ayında bulantidan bisey yiyemeyip kilo veriyo kimide baya aliyo istah açıldığından Allah izin verirse biz bu sene ikinciyi dusunucez ben kesinlikle saglikli bi beslenme programi yapcam kendime ve doktoruma sorup hamile pilatesi yapcam cok kilo almayi gozum yimiyo artikYok kuzum yağ oranım 50 nin altında kaldı dün kaloride 900 ün altında üstüne bişiler yeseydim wcye çıkardım 69,70ü o zaman görürdüm belkiama finali yaptım dün kaçamakta çünkü artık verebileceğim 2 3 kilo var sonrası korumaya geçecek .. acaba hamileliğin ilk 1. ayından kilo veriliyor mu bilgin var mı bu konu da
İmmm harika
Ayy cok heycanliMücveri nasıl yapıon kuzum ya farklı şeyler istiyor canım azcık hiç yapmadım ...
yarın gidiyorum
ama reglim gelmedi daha yarın olmam gerekli .. dr ile görüşcez bakalım ne dicik aşılama yapcak mı film isticik mi sekreter ister dediondan çok korkuyorum .... büyük gün yarın birde 69 ile gitmenin mutluluğu var .. burda olurum zaten yine kaçamakta zararlı şeylerde yemem
çok kilo almaktan korkuyorum .. sonucun ne olacağını bilmiyorum o ayrı ama biraz bilinçli olmak iyidir sanırım .. yemek sıkıntım inşallah olmaz normalde de seçiciyim kötü olur
inşallah gercek değildirKiz ben dün az yidim bi çıktım bugun tartiya 200 grcik gitmis55.5 im moralim cok boziliyiii ama gercek kilo degil belli dün magazada yine pantul denedim 26
aaaa
o zaman tamamyok kuzum ayrılmıyorum zaten hedef kiloma çok az kaldı mezun olurum yeni hedef koymam listeden çıkmamı gerektircek durum olursa ama yine burdayım
Hee hanim gizsin sen hep hizmet edersin misafirlereDeğil mi çalışayım yemeye vakit olmasın
işte frenlemek olmuyor mu ... bende öğreneyim ne gibi sporlar yapılabiliyor olmadı yürüyüşe vururum kendimiKuzum valla onu insan hic kestiremiyo kimi insan 3 ayında bulantidan bisey yiyemeyip kilo veriyo kimide baya aliyo istah açıldığından Allah izin verirse biz bu sene ikinciyi dusunucez ben kesinlikle saglikli bi beslenme programi yapcam kendime ve doktoruma sorup hamile pilatesi yapcam cok kilo almayi gozum yimiyo artik
Ayy baya da az yidimdi ya niye boyle oldu kiinşallah gercek değildir
ben de sabah 55.5 tim aynı gidiyokhatta inanmak istemedimdi bi daha tartıldm cünkü bi ara 55.1 gördm ama yok yani
aaaa
ama olsun verirsin kuzu ödema tıcı çay fln iç belki ödemdir
o zaman tamam
doktora gidip gelirken idare ederiz zaten hem beslnmene de dikat edersin almazsn tedavi sürecinde
Hee hanim gizsin sen hep hizmet edersin misafirlereafarımnm gizima
Ayy benim ilk hamilelikte esim aman bisey olack diye hic bisey yaptirmadi 9 ay yan gelip yattim benişte frenlemek olmuyor mu ... bende öğreneyim ne gibi sporlar yapılabiliyor olmadı yürüyüşe vururum kendimi... bilinçli olmak çok güzel ya
yeni doktor yeni hastane yeni kilo umarım güzel olur herşey .. bende çok heyecanlıyımAyy cok heycanlibize de haber ver kuzummm
şekerli şeyler yedim tokatlayın beniinşallah gercek değildir
ben de sabah 55.5 tim aynı gidiyokhatta inanmak istemedimdi bi daha tartıldm cünkü bi ara 55.1 gördm ama yok yani
aaaa
o zaman tamam
doktora gidip gelirken idare ederiz zaten hem beslnmene de dikat edersin almazsn tedavi sürecinde
Tabi kacamak sonrasi cok normal canimGünaydın kızlar bugün tartıda düne göre 300gr fazla çıktımmoralim sıfır kekle börek bana pahalıya patladı bugün kayın validemin evini taşıycaz baya kalori kaybetmem lazım yarın 300gr göremem lazım bugün sabah kahvaltısı ve lahana çorbasına devam
inşallah gercek değildir
aaaa
o zaman tamam
Gunaydin kuzum ben iciyorum bazen zayiflatmaz bence ama tatli iştahını kesiyoGunaydin kizlar. Tarcinli sut deneyen varmı. Gerçekten zayıflamaya etkisi varmı acabaaa
Eksi dimiiiii eksi69.7 çıktım kızlar
beraber olcağımız için o yolun sonu görünüyor tek başıma altından kalkamam çünkü iyi ki varsınızAyy benim ilk hamilelikte esim aman bisey olack diye hic bisey yaptirmadi 9 ay yan gelip yattim bensistikce sistim tabi dogumum da cok zor oldu yaa tabi dikkat edilirse frenliyo insan kendini ama ben dikkat ettigim halde cok almistim sonra son aylarimda amaan didim zaten aliyom yedikce yedim tabi bilincli hareket etmek en guzel zaten Allah izin verirse burda beraber oluruz hamileliginde
Ossun sen ben mi varizine ayrılmıyosun dimiii senin izin hakkın bitti diye biliyorum ben çünkü
ay inşallahh yemezsin valla stres oldum burda
hadi bakalımacı yok rakiiii dı dıı dıııı dıdı
hee agız dolusu gaaapptaaannn
cekinmem diyosun
çinkilim ben kaptan oldugumda düzenleyebilmek için sayfayı üstüme yaptırdımD
kaptanlar bi ara grup kurmştu mesajda birine diyodu sayfa sahibi olmak istiyoruz fln diye bende dedm yaptılar şans
kuzu bn senin kilonu takip edemiyorum verdin mi aldın m yani
Kaptanlar anadir anaahahahha
Ayni heycani paylasiyoruz seninle kuzummmm insallah ugurlu gelcek sana burasi olacakkkkkkyeni doktor yeni hastane yeni kilo umarım güzel olur herşey .. bende çok heyecanlıyım
şekerli şeyler yedim tokatlayın benibitter ve bal hariç ama
bu sefer almam spora belli güne kadar devam edecem düzenli yicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?