- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.441
bnm gibi cok yemesen kafiiTamam cnm yapmayacagim bir daha soz sana
Elestiriler iyi geliyor bana, siz diyin ben yapmayim ya da yapayim yapilacaklari
Yok kuzum yağ oranım 50 nin altında kaldı dün kaloride 900 ün altında üstüne bişiler yeseydim wcye çıkardım 69,70ü o zaman görürdüm belkisonunda
o pasta olmasa şimdi 69.7 ydin belkide
kıy kız ilerde kıyamazsınneyse olsundu kıyamam yine de
he bnm ablam hep 3 4 kilo verip sonra almaya başlıyodu mide bulantısı fln oluyomş ya yenmiyomşşşYok kuzum yağ oranım 50 nin altında kaldı dün kaloride 900 ün altında üstüne bişiler yeseydim wcye çıkardım 69,70ü o zaman görürdüm belkiama finali yaptım dün kaçamakta çünkü artık verebileceğim 2 3 kilo var sonrası korumaya geçecek .. acaba hamileliğin ilk 1. ayından kilo veriliyor mu bilgin var mı bu konu da
bak yakıy kız ilerde kıyamazsınzamanım çok az kaldı
Cnm eger mıden bulanırsa zayıflarsınYok kuzum yağ oranım 50 nin altında kaldı dün kaloride 900 ün altında üstüne bişiler yeseydim wcye çıkardım 69,70ü o zaman görürdüm belkiama finali yaptım dün kaçamakta çünkü artık verebileceğim 2 3 kilo var sonrası korumaya geçecek .. acaba hamileliğin ilk 1. ayından kilo veriliyor mu bilgin var mı bu konu da
Mücveri nasıl yapıon kuzum ya farklı şeyler istiyor canım azcık hiç yapmadım ...Günaydin kizlar dünki menümü yazim hemen
Sabah Bi Kahve bi peynirli sandwich
ögle Bi büyük kahve
Aksam Mücver yaptim ama firinda yani kizartma degildi saglikli versionunu yaptim:) yaninada yarim kase Kadar yogurt yedim iki dilimde Karpuz
yatmadan maydonoz suyu ictim bikac gündür tüketemiyodum
dün sürekli cikolatalara uzandim uzandim hep son anda biraktim, yatmadan önce bile elime bitane aldim tam aciyodumki hayir yapmicam deyip biraktimkendimle gurur duyuyorum suan
yarın gidiyorumhe bnm ablam hep 3 4 kilo verip sonra almaya başlıyodu mide bulantısı fln oluyomş ya yenmiyomşşş
bak yaaynen hadi artık full dikkatt verilsin kilolarr ne kadar kaldı tedaviye başlamanaa
çok kilo almaktan korkuyorum .. sonucun ne olacağını bilmiyorum o ayrı ama biraz bilinçli olmak iyidir sanırım .. yemek sıkıntım inşallah olmaz normalde de seçiciyim kötü olurCnm eger mıden bulanırsa zayıflarsın
Ben dort ay yemek yıyemedım
Domates peynır pırınc lapası gıbı seyler yıyordum
Mutfagı gormeye tahammulum yoktu
Zayıfladım
Bnm yaptıgım gıbı uc ara ogun uc ana ogunle kılo verebılırsın ılk uc ay bebek senden beslenmıyor zaten
Bi tadina bakarsan hersey biterBizde de yarın misafir varbugün full hazırlık yaptık evde hiç giremedim ama asıl yarın resmen sınav var
Bilmem ki annem buluyor genelde her mevsimIspanağı nerde buldun bu mevsimde afiyet olsun
İki saat kaldı gelmelerineo gemi gelecek
direk ekledim ilk sayfaya kurallar listesine
eğerki kacamak yap sen yarıngeliyo tohattt
aferin kuzuma ne gizil bir mini
Not ettim bilgilerini canim adaylar listesindesin simdilik bakalim 2 haftaya ne kadar kilo vermis olacaksinSekerPancarii merhaba.168 cm 68,5 kg ım.13 aylık bebeğım var yaklaşık 10 kg verdım doğum sonrası 5 daha vermek ıstıyorum ve sıkılaşmam lazım.emzırıyorum bu arada boyle işte herkese sağlıklı kılo vermeler: )
Değil mi çalışayım yemeye vakit olmasınBi tadina bakarsan hersey biteryiyiverirsin farkina varmadan hizmet et bol bol sen
kupa bardağına bayıldım
Valla mıde bulantısı cekmek yerıne 30 kılo almayı tercih eder ınsan o denlı berbat bırseyMücveri nasıl yapıon kuzum ya farklı şeyler istiyor canım azcık hiç yapmadım ...
yarın gidiyorum
ama reglim gelmedi daha yarın olmam gerekli .. dr ile görüşcez bakalım ne dicik aşılama yapcak mı film isticik mi sekreter ister dediondan çok korkuyorum .... büyük gün yarın birde 69 ile gitmenin mutluluğu var .. burda olurum zaten yine kaçamakta zararlı şeylerde yemem
çok kilo almaktan korkuyorum .. sonucun ne olacağını bilmiyorum o ayrı ama biraz bilinçli olmak iyidir sanırım .. yemek sıkıntım inşallah olmaz normalde de seçiciyim kötü olur
Sagol cnm rezene alacaktın aldın mı sendekupa bardağına bayıldım
Aksam olmamis kuzum ama bugune telafi edersin senGulumse25 dedi: ↑
Günün menüsü sabah:Saat11.30 1yumurta 3çeri domates 2siyah zeytin yarım salatalık 1tane köy biberi ara ögün yok saat 16:00 bir kase lahana çorbası akşam yemegi saat:20.00bş kase ıspanak yemegi 1kase lahana çorbası 1dilim kek ve 1dilim ıspanaklı börek 2buçuk litre su yatana kadar 3litre olur akşamı biraz fazlamı kaçırmışım kızlar şiş hissediyorum kendimi
Daha iyi canim bunlari hic tuketmemek supersinSekerPancarii dedi: ↑
Kuzum menunu gormedim ama kacamak yapinca kendimizi ac birakmiyoruznapiyoruuzzz yarin karbonhidrati kesiyoruz o zaman dengeleenirrr yarin sabah 1 dilim tambugday veya tahilli ekmeklerden ye sonra gunun kalaninda ne ekmek ne pilav makarna patates bile yeme sebze et agirlikli git hemen dengelenir canım pilav makarna patates diyete başladığımdan beri hiç yemedim pişirmedimde :)) yarın yine normal kahvaltı ara ögün ve akşam lahana çorbası beni bekliyo:))
yoooooksaaaNasılsınız kızlar gececi oldum bugün anca girebildimyarın ya büyük patlayacağım ya da büyük direnmiş olacağım inşallah ikincisi olacak yoksa
Saol canimmmHayirli uğurlu olsun canim cok sevindim ..ben bu ara iyi degilim hergün bir haber olay duyuyorum ne bilim bunlarda geçer gelirim buraya cok istiyorum inş biran önce toparlaniyimda..
Afiyet olsun canim gayet iyiBugünkü menüm
Sabah: 7 zeytin , bir kk beyaz peynir bir dilim ekmek
Ara : bir kase sütlü cornflakes
Öğlen:ıspanak yemeği bir tabak yanına da yoğurt
Ara: hurma
Akşam:yarım tabak etli patatesli yemek
Tabiki canim diyetteyiz diye bu guzel gunlerden kendimizi kisitlayamayizAyda 1 buluşuyoruz arkadaşlar ile gitmesem hiç olmazdı 2 senedir böyleyiz.. tartiyi etkilemicek şükür ..
Yulaf kepeginden ekmek nasıl oldu lezzet olarak merak ettim
Valla mıde bulantısı cekmek yerıne 30 kılo almayı tercih eder ınsan o denlı berbat bırsey
İnşallah sen oyle bırsey yasamazsın
Sporunu yapar saglıklı beslenir ve keyıflı hamılelık gecırırsın
Insallah
Cnm folık asıt kullanıyor musun su an?
inşallah bulantım olmaz normalde bile sürekli çıkaran biriyim alışığım onunla yaşamaya ama gebelik farklı bir durum tabi ..Sagol cnm rezene alacaktın aldın mı sende
Kupamı karacadan almıştım
Gebe kalmadan uc ay onceden folık asıt baslanması onerılıyor aklında bulunsun cnminşallah bulantım olmaz normalde bile sürekli çıkaran biriyim alışığım onunla yaşamaya ama gebelik farklı bir durum tabi ..
yok canım kullnmıyorum takviye gıda yarın sorcam ne derse onu yapacam
almadım kuzum ya hep unuttum .. sabahları hayıt tohumu içiyorum tıkıyor bitki çayından
Tebrikler cnm darısı benim başımaKizlarrrrr sonundaaaaa 69.90 çıktım tartıda çok ama çok mutluyum birinci hedefime ulaştım
Gelsin 2.hedefim 65
Havluları kaldırdım cnm tozunuda aldim, cici oldu artık, sadece spor için kullanıcambak yaartık spordan sonra havlu atarsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?