Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sonunda
o pasta olmasa şimdi 69.7 ydin belkide
Yok kuzum yağ oranım 50 nin altında kaldı dün kaloride 900 ün altında üstüne bişiler yeseydim wcye çıkardım 69,70ü o zaman görürdüm belki ama finali yaptım dün kaçamakta çünkü artık verebileceğim 2 3 kilo var sonrası korumaya geçecek .. acaba hamileliğin ilk 1. ayından kilo veriliyor mu bilgin var mı bu konu da

he bnm ablam hep 3 4 kilo verip sonra almaya başlıyodu mide bulantısı fln oluyomş ya yenmiyomşşş

kıy kız ilerde kıyamazsın zamanım çok az kaldı
bak ya aynen hadi artık full dikkatt verilsin kilolarr ne kadar kaldı tedaviye başlamanaa

Cnm eger mıden bulanırsa zayıflarsın
Ben dort ay yemek yıyemedım
Domates peynır pırınc lapası gıbı seyler yıyordum
Mutfagı gormeye tahammulum yoktu
Zayıfladım
Bnm yaptıgım gıbı uc ara ogun uc ana ogunle kılo verebılırsın ılk uc ay bebek senden beslenmıyor zaten

Mücveri nasıl yapıon kuzum ya farklı şeyler istiyor canım azcık hiç yapmadım ...

he bnm ablam hep 3 4 kilo verip sonra almaya başlıyodu mide bulantısı fln oluyomş ya yenmiyomşşş

bak ya aynen hadi artık full dikkatt verilsin kilolarr ne kadar kaldı tedaviye başlamanaa
yarın gidiyorum
ama reglim gelmedi daha yarın olmam gerekli .. dr ile görüşcez bakalım ne dicik aşılama yapcak mı film isticik mi sekreter ister dedi ondan çok korkuyorum .... büyük gün yarın birde 69 ile gitmenin mutluluğu var .. burda olurum zaten yine kaçamakta zararlı şeylerde yemem

çok kilo almaktan korkuyorum .. sonucun ne olacağını bilmiyorum o ayrı ama biraz bilinçli olmak iyidir sanırım .. yemek sıkıntım inşallah olmaz normalde de seçiciyim kötü olur

Ispanağı nerde buldun bu mevsimde afiyet olsun
Bilmem ki annem buluyor genelde her mevsim

o gemi gelecek

direk ekledim ilk sayfaya kurallar listesine

eğerki kacamak yap sen yarın geliyo tohattt

aferin kuzuma ne gizil bir mini
İki saat kaldı gelmelerine inşallah hiç kaçamaksız kapatacağım zaten zaafım olan bir şey de yok hepsini severim ama hiçbirine ölmüyorum

Not ettim bilgilerini canim adaylar listesindesin simdilik bakalim 2 haftaya ne kadar kilo vermis olacaksin ilk sayfadaki kurallarimizi okumus muydun

Günaydın kızlar bugün tartıda düne göre 300gr fazla çıktım moralim sıfır kekle börek bana pahalıya patladı bugün kayın validemin evini taşıycaz baya kalori kaybetmem lazım yarın 300gr göremem lazım bugün sabah kahvaltısı ve lahana çorbasına devam

Valla mıde bulantısı cekmek yerıne 30 kılo almayı tercih eder ınsan o denlı berbat bırsey
İnşallah sen oyle bırsey yasamazsın
Sporunu yapar saglıklı beslenir ve keyıflı hamılelık gecırırsın
Insallah
Cnm folık asıt kullanıyor musun su an?

Aksam olmamis kuzum ama bugune telafi edersin sen
Daha iyi canim bunlari hic tuketmemek supersin
Nasılsınız kızlar gececi oldum bugün anca girebildim yarın ya büyük patlayacağım ya da büyük direnmiş olacağım inşallah ikincisi olacak yoksa
yoooooksaaa
Hayirli uğurlu olsun canim cok sevindim ..ben bu ara iyi degilim hergün bir haber olay duyuyorum ne bilim bunlarda geçer gelirim buraya cok istiyorum inş biran önce toparlaniyimda..
Saol canimmminsallah toparlanirsin da gelirsin aramiza canim ozledik seni
Bugünkü menüm
Sabah: 7 zeytin , bir kk beyaz peynir bir dilim ekmek
Ara : bir kase sütlü cornflakes
Öğlen:ıspanak yemeği bir tabak yanına da yoğurt
Ara: hurma
Akşam:yarım tabak etli patatesli yemek
Afiyet olsun canim gayet iyi
Ayda 1 buluşuyoruz arkadaşlar ile gitmesem hiç olmazdı 2 senedir böyleyiz.. tartiyi etkilemicek şükür ..
Yulaf kepeginden ekmek nasıl oldu lezzet olarak merak ettim
Tabiki canim diyetteyiz diye bu guzel gunlerden kendimizi kisitlayamayiz zaten az da yemissin hic dert etme
Valla pişi pişmez ufacik baktim tadina cok guzeldi canim ben ev yapimi ekmek cok seviyorum tambugday ekmegimden farkli olmamiş tadi bozmamis yani kahvaltida yicem bakalim daha tok tutacak mi sade tambugdaydan

Sagol cnm rezene alacaktın aldın mı sende
Kupamı karacadan almıştım
inşallah bulantım olmaz normalde bile sürekli çıkaran biriyim alışığım onunla yaşamaya ama gebelik farklı bir durum tabi ..
yok canım kullnmıyorum takviye gıda yarın sorcam ne derse onu yapacam
almadım kuzum ya hep unuttum .. sabahları hayıt tohumu içiyorum tıkıyor bitki çayından

Gebe kalmadan uc ay onceden folık asıt baslanması onerılıyor aklında bulunsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…