Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sende iyiki varsin bebegim
Hee normaldi benim dogumum ama cok zordu ama dogumdan sonra da cok rahattim normal oldugu icin
Hee ben hic sevmem yemeyi ben aldim kilo esim aldi kilo beraberce kilolandik

Rahat ol yemiyiciğim hem gelenler çok zayıflamışsın falan dirler kör değillerse öyle olunca hepten kaçacak iştahım

Hee normaldi benim dogumum ama cok zordu ama dogumdan sonra da cok rahattim normal oldugu icin
böyle kilo almaya can kurban ..... hareketsizlikten mi zor oldu yürüş yapmak gerekiyor diyorlardı sanki

böyle kilo almaya can kurban ..... hareketsizlikten mi zor oldu yürüş yapmak gerekiyor diyorlardı sanki

Ayy baya da az yidimdi ya niye boyle oldu ki karnim da bi sis sanki 4 aylik hamileyim hadi cumaya 53 lerde olak
Ödemdir o ödem
ne yidinnnnnn

Umarım ödemdir kuzucuk:)
evrene güzel mesajlar gönderiyoruz ödeeemmmm

Ossun sen ben mi var bisey yazilacak olursa eklersin sen
he olar beybi yoosamda sölee değiştirirler hemencik

Rahat ol yemiyiciğim hem gelenler çok zayıflamışsın falan dirler kör değillerse öyle olunca hepten kaçacak iştahım
kör değilseler bence de demeliler

Ben bugün içtim şimdi ama sadece tarçınlı değil kakao tarçın zencefilli içtim yağ yaktırıyor diyorlar üçüne de bakalım belki işe yarar
Haber ver cnm zencefil koymak istemiyorum tadını bozar diye bakalım hangisi daha iyi gelecek gerçi zencefil her türlü daha iyi ama :/

yersem olcaktı yemedim birşey klavye takılyor arada sert tuşlamak lazım
he tm o zaman ay beynim yandı cok işim var buraya da bakmak istiyorummm ama şimdi molaya cıkcam gelince işlerimi halletcm sonra dönerim size yoosam kovulcam :

Yemicem daha ben de Yoğurt yedim bu sabah yoğurt yerim ballı işte hem kalorisi iyi hem protein

Nasıl geçirdin mi kız geceyi aç

Cnm sen hergun balık mı yapıyorsun :)

Hayır ama sık sık koyarım menülere

O light kolalardaki tatlandırıcıyı vucut yine seker olarak algiliyomus ve yine yağ olarak depolaniyomus bek cok cokkkk nadir iciyom artikzaten cok düşkünlüğum yohda iste arada iciyom

Kilodan önce zaten diş ve mideye zararı var ama işte

Bu aralar metabolizmam uçuşta yine cardio yapıcam bugün

neyi zorla yedin beybiii sevmediğin bişey mi kii
menüyü begendm ortadaki kek haric o da mecburenmiş zaten o yüzdne likeee

Diyetten önce de pek sevmezdim öyle ama ilk 1 ay hep yedim ya öğ geldi

Ne guzel ya
Ben hic yemiyrm
Sevmiyrm pek
Takdir ettim seni :)

Afiyet olsunnnnnnn taze annee ama etsiz yemek olunca ben
Haklisin cnm et tuketmek lazim sik sik
Dun aksam mantarli et sote yaptim
Bu aksam kiymali makarna yapacagim ama az yicem ekmeksiz ( dun yaptigim kombo sonrasi ekmek bulgur pilavi ve patates pure kombosu )
Yarin icinde kiymali biber dolmasi planim var
Esimde etten baska bisey yemiyor
Sonra ben azcik kabaga kac ogun yiyorum :)

Sen diyete ne zaman doneceksin yaa
Eylulde mi?

bugün domatesli tost yaptım ama çok acıktım işte yumurta yeseydim tok olacaktım ara öğünde yedim üstelik
uyuyamadım bütün gece berbattı ama değdi 69 u gördümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…