- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.501
Ben bugün içtim şimdi ama sadece tarçınlı değil kakao tarçın zencefilli içtim yağ yaktırıyor diyorlar üçüne de bakalım belki işe yararGunaydin kizlar. Tarcinli sut deneyen varmı. Gerçekten zayıflamaya etkisi varmı acabaaa
Sende iyiki varsin bebegimberaber olcağımız için o yolun sonu görünüyor tek başıma altından kalkamam çünkü iyi ki varsınız
normal doğum mu yaptın bende hep normal istiyorum ..... sen zati yemeği sevmiyorsunben yağı tuzu hayatımdan çıkardığım için belki yağdan almam diyorum damak tadımı bozmazsam tabi ki
Rahat ol yemiyiciğimizine ayrılmıyosun dimiii senin izin hakkın bitti diye biliyorum ben çünkü
ay inşallahh yemezsin valla stres oldum burda
hadi bakalımacı yok rakiiii dı dıı dıııı dıdı
hee agız dolusu gaaapptaaannn
cekinmem diyosun
çinkilim ben kaptan oldugumda düzenleyebilmek için sayfayı üstüme yaptırdımD
kaptanlar bi ara grup kurmştu mesajda birine diyodu sayfa sahibi olmak istiyoruz fln diye bende dedm yaptılar şans
kuzu bn senin kilonu takip edemiyorum verdin mi aldın m yani
böyle kilo almaya can kurban ..... hareketsizlikten mi zor oldu yürüş yapmak gerekiyor diyorlardı sankiSende iyiki varsin bebegim
Hee normaldi benim dogumum ama cok zorduama dogumdan sonra da cok rahattim normal oldugu icin
Hee ben hic sevmem yemeyiben aldim kilo esim aldi kilo beraberce kilolandik
böyle kilo almaya can kurban ..... hareketsizlikten mi zor oldu yürüş yapmak gerekiyor diyorlardı sankiSende iyiki varsin bebegim
Hee normaldi benim dogumum ama cok zorduama dogumdan sonra da cok rahattim normal oldugu icin
Hee ben hic sevmem yemeyiben aldim kilo esim aldi kilo beraberce kilolandik
Ödemdir o ödemAyy baya da az yidimdi ya niye boyle oldu kikarnim da bi sis sanki 4 aylik hamileyim hadi cumaya 53 lerde olak
ne yidinnnnnnyeni doktor yeni hastane yeni kilo umarım güzel olur herşey .. bende çok heyecanlıyım
şekerli şeyler yedim tokatlayın benibitter ve bal hariç ama
bu sefer almam spora belli güne kadar devam edecem düzenli yicim
evrene güzel mesajlar gönderiyoruz ödeeemmmmUmarım ödemdir kuzucuk:)
he olar beybi yoosamda sölee değiştirirler hemencikOssun sen ben mi varbisey yazilacak olursa eklersin sen
kör değilseler bence de demelilerRahat ol yemiyiciğimhem gelenler çok zayıflamışsın falan dirler kör değillerse öyle olunca hepten kaçacak iştahım
Canım anamKaptanlar anadir ana
onu giderse yeter zatenGunaydin kuzum ben iciyorum bazen zayiflatmaz bence ama tatli iştahını kesiyo
yersem olcaktıÖdemdir o ödem
ne yidinnnnnn
evrene güzel mesajlar gönderiyoruz ödeeemmmm
he olar beybi yoosamda sölee değiştirirler hemencik
kör değilseler bence de demeliler
Haber ver cnm zencefil koymak istemiyorum tadını bozar diye bakalım hangisi daha iyi gelecek gerçi zencefil her türlü daha iyi ama :/Ben bugün içtim şimdi ama sadece tarçınlı değil kakao tarçın zencefilli içtim yağ yaktırıyor diyorlar üçüne de bakalım belki işe yarar
he tm o zamanyersem olcaktıyemedim birşey klavye takılyor arada sert tuşlamak lazım
ben kaptıyorum 2 dk sonra açıyorum ayrılamıyorumhe tm o zamanay beynim yandı cok işim var buraya da bakmak istiyorummm ama şimdi molaya cıkcam gelince işlerimi halletcm sonra dönerim size yoosam kovulcam :
Tam bur.emziren anne menüsü olmuş afiyet olsun tatlım.. bu arada hoş geldin
Bugün bende o şekilde yaptım kahvaltıyı hindi füme de yumurtada
Gece kahvaltın çok değil mi çok mu acıkmıştın yumurta tavuk göğsü falan akşam çok iyi olmuş ama afiyet olsun kuzum
60 a varayım demiştim sanırım..
Light sütlü soğuk kahve içtim 3 çatalda pastadan almışım farkında olmadan
Çok hararetli konuşuyorduk bir baktım yemişim onun için çok aç olmama rağmen yemicim
Cnm sen hergun balık mı yapıyorsun :)
O light kolalardaki tatlandırıcıyı vucut yine seker olarak algiliyomus ve yine yağ olarak depolaniyomusbek cok cokkkk nadir iciyom artik zaten cok düşkünlüğum yohda iste arada iciyom
Harikkkaaa
neyi zorla yedin beybiii sevmediğin bişey mi kii
menüyü begendm ortadaki kek haric o da mecburenmiş zaten o yüzdne likeee
Afiyet olsunnnnnnn taze annee
Ne guzel yaYemicem daha ben deYoğurt yedim bu sabah yoğurt yerim ballı işte hem kalorisi iyi hem protein
Nasıl geçirdin mi kız geceyi aç
Hayır ama sık sık koyarım menülere
Kilodan önce zaten diş ve mideye zararı var ama işte
Bu aralar metabolizmam uçuşta yine cardio yapıcam bugün
Diyetten önce de pek sevmezdim öyle ama ilk 1 ay hep yedim ya öğ geldi
Haklisin cnm et tuketmek lazim sik sikAfiyet olsunnnnnnn taze anneeama etsiz yemek olunca ben
bugün domatesli tost yaptım ama çok acıktım işte yumurta yeseydim tok olacaktım ara öğünde yedim üstelikYemicem daha ben deYoğurt yedim bu sabah yoğurt yerim ballı işte hem kalorisi iyi hem protein
Nasıl geçirdin mi kız geceyi aç
Hayır ama sık sık koyarım menülere
Kilodan önce zaten diş ve mideye zararı var ama işte
Bu aralar metabolizmam uçuşta yine cardio yapıcam bugün
Diyetten önce de pek sevmezdim öyle ama ilk 1 ay hep yedim ya öğ geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?