- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.461
Yaaaa bu super bi habeerrrrKizlarrrrr sonundaaaaa 69.90 çıktım tartıda çok ama çok mutluyum birinci hedefime ulaştım
Gelsin 2.hedefim 65
Ayy ekmek cok guzel goruniyiiiiGünaydın
Hedefıme -800 var halaişleri sıkı tutucAm bu üç günnn, foto paylasim ki yorum yapin bakalim :)
Eki Görüntüle 2028097
Gebe kalmadan uc ay onceden folık asıt baslanması onerılıyor aklında bulunsun cnminşallah bulantım olmaz normalde bile sürekli çıkaran biriyim alışığım onunla yaşamaya ama gebelik farklı bir durum tabi ..
yok canım kullnmıyorum takviye gıda yarın sorcam ne derse onu yapacam
almadım kuzum ya hep unuttum .. sabahları hayıt tohumu içiyorum tıkıyor bitki çayından
Gaptanimm ben agır gaptannkeptin bnm sen kaaapptaaannnn sın
he kız azıcık zati hemen ilk ay gider o kilolar
Ben tehdit ederim valla açik açık söylimmm
ilk defa yaptığım kaçamaz içime bu kadar dert olduAksam olmamis kuzum ama bugune telafi edersin sen
Daha iyi canim bunlari hic tuketmemek supersin
yoooooksaaa
Saol canimmminsallah toparlanirsin da gelirsin aramiza canim ozledik seni
Afiyet olsun canim gayet iyi
Tabiki canim diyetteyiz diye bu guzel gunlerden kendimizi kisitlayamayizzaten az da yemissin hic dert etme
Valla pişi pişmez ufacik baktim tadina cok guzeldi canim ben ev yapimi ekmek cok seviyorum tambugday ekmegimden farkli olmamiş tadi bozmamis yani kahvaltida yicem bakalim daha tok tutacak mi sade tambugdaydan
Instada bırını takıp edıyrmGunaydin kizlar. Tarcinli sut deneyen varmı. Gerçekten zayıflamaya etkisi varmı acabaaa
canım o kadar çok içtim ki bıktım 2 3 senedir olacağına varsın artık diyorumGebe kalmadan uc ay onceden folık asıt baslanması onerılıyor aklında bulunsun cnm
teşekkür ederimTebrikler cnm darısı benim başıma
valla bilemiyorum mutluluk salgıladı belkiYaaaa bu super bi habeerrrrkiz şok yapti pasta sana bence
ben ilk diyetimde yapıyordum akşam 9 da içiyordum bu diyette sabit zamanım olmdan yaptım tokluk hissi veriyor birde şekerli şeyler yeme hissini kesiyor öneririmGunaydin kizlar. Tarcinli sut deneyen varmı. Gerçekten zayıflamaya etkisi varmı acabaaa
İyi etmisino gemi gelecek
direk ekledim ilk sayfaya kurallar listesine
eğerki kacamak yap sen yarıngeliyo tohattt
aferin kuzuma ne gizil bir mini
Kavga baslasinanammmmmm simdik sana alinimda gör sennnnn
ben gitmem sen hic merak etmeeee kiloda almam ben
Oglen neden bisi yemedin canim ac kalmaGünaydin kizlar dünki menümü yazim hemen
Sabah Bi Kahve bi peynirli sandwich
ögle Bi büyük kahve
Aksam Mücver yaptim ama firinda yani kizartma degildi saglikli versionunu yaptim:) yaninada yarim kase Kadar yogurt yedim iki dilimde Karpuz
yatmadan maydonoz suyu ictim bikac gündür tüketemiyodum
dün sürekli cikolatalara uzandim uzandim hep son anda biraktim, yatmadan önce bile elime bitane aldim tam aciyodumki hayir yapmicam deyip biraktimkendimle gurur duyuyorum suan
Ben evde pasta yaparken malzemenin yarisini yeyip bulaniyomevet cok kötü oluyo gercekten...
ay okadar cokki napcam gercekten bilmiyorum bi resim cekip suraya koysam hepiniz kalpden gidersiniz
artik pasta tariflari bakiom yapip yapip komsularima dagitcamböylelikle ziyan olmamis olur hahahaha
Instada bırını takıp edıyrm
Ara ogunlerınde meyvenın yanına tarcınlı sut ıcıyor ya da corek otu atılmış yogurt
ben ilk diyetimde yapıyordum akşam 9 da içiyordum bu diyette sabit zamanım olmdan yaptım tokluk hissi veriyor birde şekerli şeyler yeme hissini kesiyor öneririm
Kiz ben dün az yidim bi çıktım bugun tartiya 200 grcik gitmisbnm gibi cok yemesen kafii
ben daha bugün başladım diyet menülerine
light ya da yarım yağlı süt tüketirsen günlük almış oluğun yağ oranı düşmüş olacak ilk tercihin içebilirsen light olsunKızlar bi kadın var burda 75 kilodan 57 düşmüş hergun içiyormuş birde benim gibi limon ve sirkeyi karistirip iciyormus yaeim senede vermiş kiloları hamilelikten sonra ben ılkkez gördüm sizde danisiyim dedim. Süt nornalmi yoksa lightmi. Bende akşamları içmeyi düşünüyorum
izine ayrılmıyosun dimiii senin izin hakkın bitti diye biliyorum ben çünküMücveri nasıl yapıon kuzum ya farklı şeyler istiyor canım azcık hiç yapmadım ...
yarın gidiyorum
ama reglim gelmedi daha yarın olmam gerekli .. dr ile görüşcez bakalım ne dicik aşılama yapcak mı film isticik mi sekreter ister dediondan çok korkuyorum .... büyük gün yarın birde 69 ile gitmenin mutluluğu var .. burda olurum zaten yine kaçamakta zararlı şeylerde yemem
çok kilo almaktan korkuyorum .. sonucun ne olacağını bilmiyorum o ayrı ama biraz bilinçli olmak iyidir sanırım .. yemek sıkıntım inşallah olmaz normalde de seçiciyim kötü olur
ay inşallahh yemezsin valla stres oldum burdaBilmem ki annem buluyor genelde her mevsim
İki saat kaldı gelmelerineinşallah hiç kaçamaksız kapatacağım zaten zaafım olan bir şey de yok hepsini severim ama hiçbirine ölmüyorum
hadi bakalımHavluları kaldırdım cnm tozunuda aldim, cici oldu artık, sadece spor için kullanıcamAllahın izniyle
hee agız dolusu gaaapptaaannnGaptanimm ben agır gaptann
cekinmem diyosunBen tehdit ederim valla açik açık söylimmm
çinkilim ben kaptan oldugumda düzenleyebilmek için sayfayı üstüme yaptırdımİyi etmisinneden ben ekleyemiyom
kuzu bn senin kilonu takip edemiyorum verdin mi aldın m yani69.7 çıktım kızlar
izine ayrılmıyosun dimiii senin izin hakkın bitti diye biliyorum ben çünkü
ay inşallahh yemezsin valla stres oldum burda
hadi bakalımacı yok rakiiii dı dıı dıııı dıdı
hee agız dolusu gaaapptaaannn
cekinmem diyosun
çinkilim ben kaptan oldugumda düzenleyebilmek için sayfayı üstüme yaptırdımD
kaptanlar bi ara grup kurmştu mesajda birine diyodu sayfa sahibi olmak istiyoruz fln diye bende dedm yaptılar şans
kuzu bn senin kilonu takip edemiyorum verdin mi aldın m yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?