- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.561
65 olayım yeter kuzum tedavim başlıcakAyyyy kizzzz yazcaktm vallahi unuttum.kaynadi mesaj trafigim yogundu
Cokkkk pardinnnnnnnnn coook tebrik edermmmmm cicimmmmmm allah 60 olmayida nasip etsinn
bunu yapacağım gün ekmek yememeliyim dengelesin favorilere ekliyorum ypcan en kısa zamandatatlim ben kabak havuc patatesi rendeledim sularini sIKIP icine Beyaz peynir koydum biraz göz karari bi kabartma tozu ve un bir bardak diodu una ama ben baya az koydum un pek iyi degil diye diyetde:) benimki daha yumsak oldu o yüzden bide tuz karabiber ekledim firina verdim azcikda yag karistirdim tarifde yarim kahve fincani diodu ben hatta ondan bile az koydumama lezetliydi severek yedik hatta buaksam menüde yine var cünki dün bitmedi
hahaha bak öyle huyum yoktur benim sadece cikolata eritirsem onu fena sekilde yiyorumBen evde pasta yaparken malzemenin yarisini yeyip bulaniyomsonra pasta yicek mide kalmiyo ahahahh
bu hafta içimde garip bir mutluluk var ..Aynen bak geçen hafta böyle değildin sen yine bi mutsuzluk vardı o da etkiledi
Gördün de kendi gözünle yani
Tedavinde de böyle ol olur mu
Pozitif, neşe saç
Ben de kafaya takmayı bıraktığımdır güzel gidiyor kilom
Ben pipetle içiyorum ön dişlere bari değmesin diye sonra çürür falan yeni yaptırdım zaten
Haftada 1 versem gidene kadar 63e inerimSchonerDuft in dediği gibiydi dediydi de yok artık demiştim Biliyormuş kız demek ki
canim sagol sordugun icin dün görüsme iyi gecmis yani simdi doktordan rapor alcaz ve onu yetkili kisilere yollicaz büyük ihtimal aynen devam edebilcek ama kesin görüsmeler rapordan sonra olcak, konustugu Adam söz sahibi oldugu icin rahatladi icimiz... insallah bi kesinlesirse artik büyük bi kutlama yapcam esimleBuki_89 kuzum nasılsın eşinin durumu ne oldu
evet aynen canim, yapacagin zaman yaz tekrar direk sayfasini yollarim yaptigim tarifinbunu yapacağım gün ekmek yememeliyim dengelesin favorilere ekliyorum ypcan en kısa zamanda
oo çok sevindim sizin adınıza emekleri boşa gitmemiş olcakcanim sagol sordugun icin dün görüsme iyi gecmis yani simdi doktordan rapor alcaz ve onu yetkili kisilere yollicaz büyük ihtimal aynen devam edebilcek ama kesin görüsmeler rapordan sonra olcak, konustugu Adam söz sahibi oldugu icin rahatladi icimiz... insallah bi kesinlesirse artik büyük bi kutlama yapcam esimleve tabiki sizinlede Burda bigüzel göbek atariz hahahahaah
buarada senin icinde cok heycanlaniyorum insallah en kisa zamanda Burda hamileliginden konusuyo olcaz
çok iyi olur hiç yapmadım çünküevet aynen canim, yapacagin zaman yaz tekrar direk sayfasini yollarim yaptigim tarifin
şuan kaçsın kuzum spor a devam ediyor musun 65e hedef koymuştun sanki vazmı geçtinmenüm
Sabah bi muz
öglen bi kahve ve yine o en sevdigim peynirli sandwich artik icimde agici cikcam ama cokkk seviyorum ekmegi harika
aksamda mücver ve yogurt var menümde
ivir zivir tüketmemeyi basarisam insallah artik 68 görcem Cuma olmadan
Kız öyleymiş ben şimdi izlerken bitti başka bi bolum başladı iyi bitene kadar izleyebilirimdizi değilmiydi o sanki bende izliyordum
hangi dizileri izliyorsun the last ship ve game of u izliyor musunKız öyleymiş ben şimdi izlerken bitti başka bi bolum başladı iyi bitene kadar izleyebilirimdizilerimde sezon finali yaptı. Bunlarla yetinicem
Baya bı az geldı bana :) boyun kaç cm bu aradamenüm
Sabah bi muz
öglen bi kahve ve yine o en sevdigim peynirli sandwich artik icimde agici cikcam ama cokkk seviyorum ekmegi harika
aksamda mücver ve yogurt var menümde
ivir zivir tüketmemeyi basarisam insallah artik 68 görcem Cuma olmadan
65 olayım yeter kuzum tedavim başlıcak
çookkk mutluyum çokkkk
bu hafta içimde garip bir mutluluk var ..
geçen sormuştun ya güneş tutulması olacak cvb verdim mi anımsamıyorum .. bana yarayacak sanırım
gidene kadar 10 günde 2 kilo ver 62 ol bebeğim neleri verdik 2 kilocuk mu büyüyecek gözümğzde
evet canim ya insallah artik bi kurtulalim su durumdan:)oo çok sevindim sizin adınıza emekleri boşa gitmemiş olcak
atarız tabi ki sagdan soldan
bende çok heyecanlıyım belki eylülde bşlar tedavi belli olmaz ama ön görüşme yapmadık yarın yapacaz her türlüsü benim için kabuldür pozitif sonuç alayım da yeter
suan 68,3 bakalim kac olcam cumaya, yok yok vazgecmedim 65 hala hedefim:)şuan kaçsın kuzum spor a devam ediyor musun 65e hedef koymuştun sanki vazmı geçtin
evet az tüketiyorum suan artik son kilolarimdayimya anca böyle gidio:) boyum 179 tatlimBaya bı az geldı bana :) boyun kaç cm bu arada
Yaa ne guzel filmdi cok sevdim cok sagol :)Bende sizofreni olan filmlere bayildirdimama artik beni tatmin etmiyolar
Aksiyonda cok severimm
Komedi -Melissa mccarthy i cok begeniyorum kadin cok hosuma gidiyo onlarada bakabilrsin. :)
Vay kilolar yazilmis duruma :)şuan kaçsın kuzum spor a devam ediyor musun 65e hedef koymuştun sanki vazmı geçtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?