Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hangi dizileri izliyorsun the last ship ve game of u izliyor musun
Yok giz ben fazilet ve kızlarını izliyorum walking dead izliyorum ekimde başlıcam insAllah. Dizi tavsiyesi istersen mutlaka ve mutlaka THE FOLLOWING izle. Okadar müthişi bir haftada bitirdim çalıştığım halde

Yok giz ben fazilet ve kızlarını izliyorum walking dead izliyorum ekimde başlıcam insAllah. Dizi tavsiyesi istersen mutlaka ve mutlaka THE FOLLOWING izle. Okadar müthişi bir haftada bitirdim çalıştığım halde

The last man on earth izle gül gül öl bence sen seversin çözdüm ben senin tarzını

Benden de cıvıl cıvıl olup umut veriyorsun dimi neden olmasındı ki 10 günde iki kilo
Cardioya ağırlık verirsem olacak bence
Ay hatta 10 günde 2 kiloyu beraber verelim dicimde kendime güvenemiyorum ben senin kadar iddalı olamıyorum sen yaparsın ama

suan 68,3 bakalim kac olcam cumaya, yok yok vazgecmedim 65 hala hedefim:)
Neredeyse beraberce varcaz 65lere dimi Velvette

Vay kilolar yazilmis duruma :)
Evet canısı 6 ları gördüm herkesler görsün dimi

Bu hafta bomba gibi geliyorum
Bu tempo ile sen 67yi görürsün bende
following konusu neydi izledim sanki onun bir kaç bölümünü başka dizi ile karistirmiyorsam .. türk dizilerini de sevmiyorum ben bir içerde güzeldi o da 39 bölümde final yaptı

572 kalori aldım 26 yağ 24 protein akşam ne yesem bilemiyorum yeşil mercimekli kabak yapsam dedim ama geçiştirmek istiyorum midem aç kalmaya alıştı 2 gündür 1 bardak ayran içsem salata ile 9 gibi light süt içsem günü kapatsam belki garanola bar eklerim kalorisine göre sizce

harikasin canim vallah masallah sana kac kilodasin suan?

67.9dum tokkene

Gördüm kız çaktırma
Aynen ilk çizgiyi geçtikten sonrası rahat bak şimdi daha az kafana takacağın için çabuk gidecek

Açıkçası benim de canım hiçbir şey yemek istemiyor
Ama zorla yiyorum
Bence sen de ye bir şeyler

Saat 12

1 avuç kabak çekirdeği - 49
Ballı yoğurt - 170

Saat 14

4 kuru incir - 200

Saat 16

1 paket form bisküvi - 224

Saat 18.30

4 yk kepekli makarna - 100
4 köfte - 268

Saat 21

1 bardak light süt - 46
1 meyve (karar veremedim henüz)
1 kase salata - 25

Gün toplam: 1125 diyebiliriz

Yine 1200 olmadı daha ne yiyem bilmiyorum

Oooo süpersin kız sen 59 bile görürsün hee zaman bol sana artık sabitler gidersin
6yı gördüm mutluyum ama kıyafet baktık annem ile halen bir 9 kilo vermem gerektiğine inanıyorum umarim drde eylülde gel der ki 5 kilo daha verebilirim bu halim ile mutlu olamam ....
Eşim hamburger diye tutturdu ayran içersin etini yersin diyor
10 gündür aynısını diyor
Yememem lazım

Bende tam buğdaylı makarna alacam canım makarna istiyor
Afiyet olsun badem ceviz varsa ekleyebilirsin

The last man on earth izle gül gül öl bence sen seversin çözdüm ben senin tarzını
Bakicigiiim sekerim yarın evdeyim spor yaparken başlarım ♡

following konusu neydi izledim sanki onun bir kaç bölümünü başka dizi ile karistirmiyorsam .. türk dizilerini de sevmiyorum ben bir içerde güzeldi o da 39 bölümde final yaptı
bitti kiz o dizide yaaa (( bitmiyeydi iyiydi. The FOLLOWING apaynisi gerçekten hep birileri kacirilio kovalamasalar falan ekşinli sen seversin ex polis fbi ajanimi ne bi piskopati kovaliyorlar. Çok değişik ben bayıldım 6 bolum peşpeşe izlediğimi biliyorum okadar yaaaniii

Konusuna bakayim true blood u izlemiştim 3 ay önce eşim ile rüyalarıma giriyordu artık

Kahvaltı
Peynirli Biberli omlet
Çay

Ara
yeşil çay

Öğlen
Bir kase karışık meyveli nesfit ve yarım yağlı süt

Öğlen ara
Karpuz
Bir galeta

Akşam
Kaşarlı Menemen ( dışarda yedim en uygun buydu )
Çok az ekmek

Akşam ara
Çilekli kefir
Yoğurt (henüz yenmedi)
Bitki çayı

Leslie 1 mil
Bir videonun 8 dksını yapabildim
100 kere zıpladım (200 olcak)
20 mekik (çekicem)
Dışarı çıktım bol hareket oldu bugün

Su 2 litre şimdilik

Zıplamanın ne faydası var ip atlar gibi mı zıpladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…