- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.601
Aa benimde rüyama giriyordu bende piskopat arıyordumKonusuna bakayim true blood u izlemiştim 3 ay önce eşim ile rüyalarıma giriyordu artık
Aa benimde rüyama giriyordu bende piskopat arıyordumruyamda. Çok degisik. Ben çok dizi izledim ama bu işlediğim en iyisiydi. Bi konu üzerinde yürüüp güzel olan o. Içerde gibi
Saat 12
1 avuç kabak çekirdeği - 49
Ballı yoğurt - 170
Saat 14
4 kuru incir - 200
Saat 16
1 paket form bisküvi - 224
Saat 18.30
4 yk kepekli makarna - 100
4 köfte - 268
Saat 21
1 bardak light süt - 46
1 meyve (karar veremedim henüz)
1 kase salata - 25
Gün toplam: 1125 diyebiliriz
Yine 1200 olmadı daha ne yiyem bilmiyorum
Cnm ben hıc dizi ızlemedımYok giz ben fazilet ve kızlarını izliyorumwalking dead izliyorum ekimde başlıcam insAllah. Dizi tavsiyesi istersen mutlaka ve mutlaka THE FOLLOWING izle. Okadar müthişi bir haftada bitirdim çalıştığım halde
Gayet guzel bır menuIyı aksamlar herkese bugunku menum
Sabah
Peynırlı omlet
uc dılım peynir
Domates salatalık
Bı surum bal
Bır surum acuka
Cay
Ara
Bır dılım kavun
Ogle
Bır tabak ezogelın
Kıymalı kabak patlıcn ymgı
Bır dılım ekmek
Ara
Ikı dılım peynır
Akşam
Yogurt salatalık
Ikı kasık taze fasulye
Bır saat yuruyus
3 lıtre su
Akşam bıraz az oldu acelem vardı suan açım biraz geç geldım eve sut ıçerım Artık
Evet cnm kopuklu kaka yapıyor dıye dıkkat ediyrm ancak bugun deneyım dedım ama ne faydalilipit sut alerjisi olabılır cnm benımkındede olmuştu geçti neysekı bır sure sonra
Bence az bıle ve verıyorsunda kılo.bebegın çok kucuk sadece senden beslenıyor halsız dusersın zararlı şeyler yemıyorsun ztnYa kızlar sızın menülere bakınca ben cok mu yıyorum ya
Tamsm emzıyorum ama
Bılemedım
Bır sure sut yogurt peynır yememıştım ben ama ben sut ıçınce daha çok oluyordu ve agzındanda kan gelmıştı cok korkmuştum ya neysekı bısey cıkmıyor gecıcı olduEvet cnm kopuklu kaka yapıyor dıye dıkkat ediyrm ancak bugun deneyım dedım ama ne fayda
Evet bi dilim kek ve börek yedim yemez olaydım bugün hem eşya taşıdım hem yerleştirdim ama diyetimi kimse bozduramadı:))canim sen biraz kacamakmi yaptin ben kacirmisim farkli bi diyet uyguluodun sen galiba
Çevirdim canım inş bugün çok kalori yaktım sabah bakalım karşılığını almışmıyımTabi kacamak sonrasi cok normal canimbugun eksiye çevirelim hadi o artiyi
Emziriyorsun kuzum sağlam yemelisin ki bebiş sağlıklı büyüsün en önemlisi senin sağlığınYa kızlar sızın menülere bakınca ben cok mu yıyorum ya
Tamsm emzıyorum ama
Bılemedım
ooooooooo fenaaaaaa toplantiiKizlar ablam ve kardesimlerim geldi 2 gün bende olcaklar yarin aksam gelebilirim ancakaptinn @ParteMoralll canlarim takim size emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?