Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Konusuna bakayim true blood u izlemiştim 3 ay önce eşim ile rüyalarıma giriyordu artık
Aa benimde rüyama giriyordu bende piskopat arıyordum ruyamda. Çok degisik. Ben çok dizi izledim ama bu işlediğim en iyisiydi. Bi konu üzerinde yürüüp güzel olan o. Içerde gibi

Aa benimde rüyama giriyordu bende piskopat arıyordum ruyamda. Çok degisik. Ben çok dizi izledim ama bu işlediğim en iyisiydi. Bi konu üzerinde yürüüp güzel olan o. Içerde gibi
tek manak ben değilmişim izlicim pc bozuldu benim açılmıyor yaptırıp izlerim bir kac bölümünü izledim gibi

Dondurma ye

Sabah 8:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 3adet sıyah zeytin, 2 adet yesil zeytin, Yarım salatalik, 1 dılım ekmek, bir kıbrıt kutu suzme peynır, ıkı parca tellı peynır

Ara ogun 1o:30
1 adet buyuk kırmızı erık ve rezene cayı

Oglen 12:00
Sehrıye corbasi
Kabak
Domates salatalik biber
Bır dilim ekmek

Ara ogun 15:00

Çok acıktım bir dilim peynirli börek ve 1 kuru incir

Aksam 17:30
Kabak ve az kıymalı makarna uzerı yogurt

Ara ogun 21:30
2 dılim nektarin
1 kuru incir

Moralim bozuldu peynir ve yoğurt yemeyı denedim bebegımın kakasında kan vardı
Yememem lazım

Iyı aksamlar herkese bugunku menum
Sabah
Peynırlı omlet
uc dılım peynir
Domates salatalık
Bı surum bal
Bır surum acuka
Cay
Ara
Bır dılım kavun
Ogle
Bır tabak ezogelın
Kıymalı kabak patlıcn ymgı
Bır dılım ekmek
Ara
Ikı dılım peynır
Akşam
Yogurt salatalık
Ikı kasık taze fasulye
Bır saat yuruyus
3 lıtre su

Akşam bıraz az oldu acelem vardı suan açım biraz geç geldım eve sut ıçerım Artık

Iyı aksamlar herkese bugunku menum
Sabah
Peynırlı omlet
uc dılım peynir
Domates salatalık
Bı surum bal
Bır surum acuka
Cay
Ara
Bır dılım kavun
Ogle
Bır tabak ezogelın
Kıymalı kabak patlıcn ymgı
Bır dılım ekmek
Ara
Ikı dılım peynır
Akşam
Yogurt salatalık
Ikı kasık taze fasulye
Bır saat yuruyus
3 lıtre su

Akşam bıraz az oldu acelem vardı suan açım biraz geç geldım eve sut ıçerım Artık

Yok giz ben fazilet ve kızlarını izliyorum walking dead izliyorum ekimde başlıcam insAllah. Dizi tavsiyesi istersen mutlaka ve mutlaka THE FOLLOWING izle. Okadar müthişi bir haftada bitirdim çalıştığım halde
Cnm ben hıc dizi ızlemedım
Yarın baslayım
The followıng mı ızleyınm

Ama dublaj yoksa ızleyemem kı

Ikı cocukla ancak ıs yaparken dınleyebılıyrm

Gayet guzel bır menu

Evet cnm kopuklu kaka yapıyor dıye dıkkat ediyrm ancak bugun deneyım dedım ama ne fayda
Bır sure sut yogurt peynır yememıştım ben ama ben sut ıçınce daha çok oluyordu ve agzındanda kan gelmıştı cok korkmuştum ya neysekı bısey cıkmıyor gecıcı oldu

Sabah kahvaltım Saat11.00bir haşlanmış yumurta 2dilim domates 3tane siyah zeytin
Ara ögün 1elma akşam yemegi saat 17.00bir tabak lahana çorbası az öncede iki çatal kavun yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…