- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.621
Aa dublajmiydiki hatirlamadimki yoksa altayzilimiydi bi bak canım ben yamuldum şuandaCnm ben hıc dizi ızlemedım
Yarın baslayım
The followıng mı ızleyınm
Ama dublaj yoksa ızleyemem kı
Ikı cocukla ancak ıs yaparken dınleyebılıyrm
Geçmiş olsun canım ani hareket ettiysen ondan ola bilir yada ters bi hareketten kaynaklana bilir dikkat et kendine tekrar geçmiş olsunKızlar çok kötü birşey oldu. Bugün hava gzueldi ceket birşey almadik. Isarkadasiyla tam çıkarken baktık deli gibi yağmur gök gurluyo şimşekler cakiyo falan. Bizde çıktığımız gibi ben çığlık attım güldük eğlendik bende arkadaşın koluna girdim. Tam koşmaya baslicaktim. Ayağına birşey oldu dondum kaldım bi adım bile atamadim. Kaslarım agriordu. Yırtıldimiı noldu. Arabaya zor gittim. Islandık donumuza kadarşuan evdeyim zor geldim. Bacağımı kaldırdım yatıyorum buz koydum gebericem çok agrım var ama yarına kadar beklemek istiyorum doktora gitmek ickn. Sizede oldumu biliyormusunuz nolmustur. Dokunamıyorum çok acıyoooo (
Ağrıdan duramiorum cnm ya ibuprofen içtim 800 mg. Hala çok kötüGeçmiş olsun canım ani hareket ettiysen ondan ola bilir yada ters bi hareketten kaynaklana bilir dikkat et kendine tekrar geçmiş olsun
Ayy yeni gordum yaziniiii noldu ki acaba bi anda yaaa cok gecmis olsunnnn bizede haber ver cnmmKızlar çok kötü birşey oldu. Bugün hava gzueldi ceket birşey almadik. Isarkadasiyla tam çıkarken baktık deli gibi yağmur gök gurluyo şimşekler cakiyo falan. Bizde çıktığımız gibi ben çığlık attım güldük eğlendik bende arkadaşın koluna girdim. Tam koşmaya baslicaktim. Ayağına birşey oldu dondum kaldım bi adım bile atamadim. Kaslarım agriordu. Yırtıldimiı noldu. Arabaya zor gittim. Islandık donumuza kadarşuan evdeyim zor geldim. Bacağımı kaldırdım yatıyorum buz koydum gebericem çok agrım var ama yarına kadar beklemek istiyorum doktora gitmek ickn. Sizede oldumu biliyormusunuz nolmustur. Dokunamıyorum çok acıyoooo (
Vericem canimcim sabah erkenden gitmeliyim doktora. Suan agrikesici aldım ama cok fena ısınmadan spor yaptım ağrıyordu zaten ondan böyle olduAyy yeni gordum yaziniiii noldu ki acaba bi anda yaaa cok gecmis olsunnnn bizede haber ver cnmm
Spor mu yapmistn bugun ondan mi oldu acaba. Valla ara verip spor yapmak bacaklari fena yapiyo.Vericem canimcim sabah erkenden gitmeliyim doktora. Suan agrikesici aldım ama cok fena ısınmadan spor yaptım ağrıyordu zaten ondan böyle oldubuz koydum inan buzu bile hissetmiyorum okadar yani. Şuan biraz hafifledi ama sanki baldirim patlicakmis gibi ayağım uyuştu
Caniiim ben 300 squat yaptım dün ısınmadanSpor mu yapmistn bugun ondan mi oldu acaba. Valla ara verip spor yapmak bacaklari fena yapiyo.
Ne zaman ara verip cardio yapsam ertesi gun zor yuruyorum. Cok dikkat etmek lazim
300 muCaniiim ben 300 squat yaptım dün ısınmadan
Crosstrainer hergun yarim saat 5 gündür . Biraz agriyordu. Amaaan nolucak dedim. Bünye alışkın değil tabi. En son aylar once bir ikikez kullanmistim. Bacagimi kaldirinca icimden birsey koptu sanki agriyi anlatamam yani. arkadaşıma uzuldum. Sen git dedim bekledi beni yağmurun altında gitmediinşAllah üşütmez.
Eskiden çok yapıyordum kilo almadan önce birsey olmaz dedim yamuldum yatıyorum şimdide iyi oldu bana 50 50 yapamadimda300 muilk gunden mi delimisin kiz sen
Normal su tuketiyorsun dimi detoks suyu ile...şu bahsettigin ot wcye çıkarıyor mu ?Günaydın kızlar dünki listemi paylaşıyorum unutmuşum
Gec kahvaltim
2 kaşık elma sirkesi
Yarim domates, 6 zeytin, 1 dilim peynir, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tavuk göğsü, 3 bardak çay
Ara öğün
1 hurma
Akşam yemeği (17.00)
1 pors. Tavuk ızgara brokoli karnibahar
Ara öğün
1 activia yoğurt meyveli, 2 kaşık psyllium
Gün içinde 2 ltr detoks suyu
Geçmiş olsun nasıl oldunEskiden çok yapıyordum kilo almadan önce birsey olmaz dedim yamuldum yatıyorum şimdide iyi oldu bana 50 50 yapamadimda
Yok cnm belki 5 bardak mormal icmisimdir. Evet çıkarıyor çok iyi fotosunu atiyimNormal su tuketiyorsun dimi detoks suyu ile...şu bahsettigin ot wcye çıkarıyor mu ?
Afiyet olsun
Sağol canim pek uyuyamadimGeçmiş olsun nasıl oldun
Hayırlısı olsun canımGünaydın kızlar büyük gün geldi ama regli olamadım malesef daha bakalım dr ne dicik bugün
Yok cnm belki 5 bardak mormal icmisimdir. Evet çıkarıyor çok iyi fotosunu atiyim
Sağol canim pek uyuyamadimağrı hafifledi ama ayağımı düz yere basamıyorum inanılmaz aciyo. Saati bekliyorum doktora gidebilmek için. 3 saat anca uyuyabildim
Bende 1 haftadır zorlanıyorum bişiyler bulmam gerekli ya da kalori ve yağ oranımı artırmam lazım..Hayırlısı olsun canım
InsAllah hemen geçer yaa, çok saçma bi zamanda oldu Şurda bir gün iznim vardı yataklara düştümBende 1 haftadır zorlanıyorum bişiyler bulmam gerekli ya da kalori ve yağ oranımı artırmam lazım..
Dr ye git dediğin gibi damar damarda binmiş olabilir incitmiş olabilirsin...
Amin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?