- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.641
Bugun doktora mı gitcen cnmGünaydın kızlar büyük gün geldi ama regli olamadım malesef daha bakalım dr ne dicik bugün
Geçmil olsun mutlaka doktora gitmelisinInsAllah hemen geçer yaa, çok saçma bi zamanda oldu Şurda bir gün iznim vardı yataklara düştümcanım belki arkadaşlar daha iyi bilir bu durumda ne yapılacağını, ben normal diyetsiz zamanımda bile tuvalete çıkamama durumum vardi. Bana çok iyi geldi bulabilirsen sende dene
Gunaydın tebrıkler:)Gunaydın arkadaşlarımm
Bu gün itibariyle 82.2 yim
Hedefime -300 kaldı
Zayıfladıgımı gördükçe mutlu oluyorum ve yılmamak için gayret ediyorum
Emzirdikten sonra insan bir acıkıyor dünyayı yemek istiyorsunuz. Nefse sahip çıkmak inanın daha zor. O yüzden hamileler ve emziren anneler çok kilo alıyor
Sabah 15 dk lk leslieizledimyaptım ilk defa
Boyum uzun kendımde kazulet gibi oldugum ıcın maymun gibi gorunuyorumdur eminim
Şimdi ben bir tane bir mil leslie mi yapmış oldum
Çörek otu bal tarçın karışımım var adet ile o küre başlıcam peynire de serperim olmazsa yaş incirin zamanı geldi hergün sabah yemeye çalışayım teşekkür ederim tatlımSchonerDuft dyetlernde peynır uzerı çörek otu gibi çörek otunu ve incir tüketirsen iyi olur diye düşünüyrm
Çünkü bebekle ilgili şeylerde hep ikisinin kürleri var
Gunaydın arkadaşlarımm
Bu gün itibariyle 82.2 yim
Hedefime -300 kaldı
Zayıfladıgımı gördükçe mutlu oluyorum ve yılmamak için gayret ediyorum
Emzirdikten sonra insan bir acıkıyor dünyayı yemek istiyorsunuz. Nefse sahip çıkmak inanın daha zor. O yüzden hamileler ve emziren anneler çok kilo alıyor
Sabah 15 dk lk leslieizledimyaptım ilk defa
Boyum uzun kendımde kazulet gibi oldugum ıcın maymun gibi gorunuyorumdur eminim
Şimdi ben bir tane bir mil leslie mi yapmış oldum
aynen kuzular birlikde 65 olcaz:)Neredeyse beraberce varcaz 65lere dimi @Vanillav
oyyy masallah vallah ben daha 67 yi göremedim senin formül ne ya nasil erion böyle günden güneeee67.9dum tokkene
sagol canim evet suanki kilom gayet iyi yani rahatim suanOh maşallah :)) şuan cok ıyı gorunuyorsundur ztn
hahaahahah evet ya baya bi boyum var kiloyuda ordan kurtariyorum zaten:)Oha öyle boymu olur kız ahh ahhh ben 1.70 olaydım iyiydi yeterdimasaAllah
tamam canim bozma sakin cünki senin diyetin baya degisik bisey azicik kacamakda bile hemen artiya ceviriyo dikatli ol canimEvet bi dilim kek ve börek yedim yemez olaydım bugün hem eşya taşıdım hem yerleştirdim ama diyetimi kimse bozduramadı:))
Evet canımBugun doktora mı gitcen cnm
Hadi bakalim
günaydın tatlımGünaydin kizlar
nasilsin canim?Evet canım
günaydın tatlım
Enerji tavan masallahafiyet olsun canim sandviçdeki ekmek büyük degildir insallah bide yumurta eklesen daha iyi olurdu cikilata erisin bosver bizimde yaglar ericek onlari yemedikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?