Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün kaçamak falan yapmadım yarım muzu akşama kadar gittim geldim ufak ufak ısırdım kayınvalidemle görümcem bana gülüyolardı iradene helal olsun dediler :)) ayyyy çık mutluyum önceki diyetimde 105kilodan 97inmiştim 1kilo kaldı eski kiloma demekki insan isteyince yapamıyca hiç birşey yokmuş hepinize çok tşk ederim kızlar birazda sizin sayenizde oldu motivasyon çok önemli tek başıma olsaydım belki bu kadar sıkmazdım kendimi sadece ekmeği keser otururdum ama şimdi pilav makarna ekmek artık hayatımda yoklar:))

Nasil gidiyor lahana diyeti :)
Sabah kahvaltımı yapıyorum canım :)) lahana öglen ve akşam yemegim oda bugün bitiyor belki daha yapmak 600gr gitti kuzum şükür kaçamakta aldığım gr iki katını geri verdim şükür Dün test edilmiş bi diyet duydum sizlerle onu paylaşıcam yorumlarınızı bekliyorum:))

İzledin mi kız

Sonra kilo alayım değ mi

basaricaksinnnnnn

Cnm sende kılonu nıckının altına yazar mısın

Bende tam buğdaylı makarna alacam canım makarna istiyor
Afiyet olsun badem ceviz varsa ekleyebilirsin

Bitti işte onlar da ondan da zorluk çekiyorum herhalde biraz
Arada 4-5 kaşık iyidir insan karbonhidratı da özlüyor ya

Umarım ama kas kaybından korkuyorum şimdi pancara soracağım bakalım o da fikir verir
Evde kendin yapsan yersin de dışarıda iyi olmaz bence pişirme şekillerinden tut da içine koyduklarına kadar
Bence öyle de ona

Hangisiymis merak ettmmmmmmm

SekerPancarii kuzum ne soracağım ya ben şimdi bir süredir ağır spor yapamıyorum ya bu kadar hızlı kilo gitmesinin sebebi kas kaybı olabilir mi öyle ise nasıl önleyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…