- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.661
Yok canım İsveç degil ben normal diyet yapıyorum tartıda artı görünce biraz şok diyete başladım :))
Nasil gidiyor lahana diyeti :)Yok canım İsveç degil ben normal diyet yapıyorum tartıda artı görünce biraz şok diyete başladım :))
Canimm nasilsinn. Naptiniz okul islerini insallah halletmissinizdirGünaydin kizlar
Yok o suskunprenses di canim
Sabah kahvaltımı yapıyorum canım :)) lahana öglen ve akşam yemegim oda bugün bitiyor belki daha yapmak 600gr gitti kuzum şükür kaçamakta aldığım gr iki katını geri verdim şükür Dün test edilmiş bi diyet duydum sizlerle onu paylaşıcam yorumlarınızı bekliyorum:))Nasil gidiyor lahana diyeti :)
Bakicigiiim sekerimyarın evdeyim spor yaparken başlarım ♡
bitti kiz o dizide yaaa(( bitmiyeydi iyiydi. The FOLLOWING apaynisi gerçekten hep birileri kacirilio kovalamasalar falan ekşinli sen seversin ex polis fbi ajanimi ne bi piskopati kovaliyorlar. Çok değişik ben bayıldım 6 bolum peşpeşe izlediğimi biliyorum okadar yaaaniii
Dondurma ye
iyiyim canım sen nasılsınnasilsin canim?
Dün kaçamak falan yapmadım yarım muzu akşama kadar gittim geldim ufak ufak ısırdım kayınvalidemle görümcem bana gülüyolardı iradene helal olsun dediler :)) ayyyy çık mutluyum önceki diyetimde 105kilodan 97inmiştim 1kilo kaldı eski kiloma demekki insan isteyince yapamıyca hiç birşey yokmuş hepinize çok tşk ederim kızlar birazda sizin sayenizde oldu motivasyon çok önemli tek başıma olsaydım belki bu kadar sıkmazdım kendimi sadece ekmeği keser otururdum ama şimdi pilav makarna ekmek artık hayatımda yoklar:))
Cnm sende kılonu nıckının altına yazar mısınSabah kahvaltımı yapıyorum canım :)) lahana öglen ve akşam yemegim oda bugün bitiyor belki daha yapmak 600gr gitti kuzum şükür kaçamakta aldığım gr iki katını geri verdim şükür Dün test edilmiş bi diyet duydum sizlerle onu paylaşıcam yorumlarınızı bekliyorum:))
Bende tam buğdaylı makarna alacam canım makarna istiyor
Afiyet olsun badem ceviz varsa ekleyebilirsin
Oooo süpersin kız sen 59 bile görürsün hee zaman bol sana artık sabitler gidersin
6yı gördüm mutluyum ama kıyafet baktık annem ile halen bir 9 kilo vermem gerektiğine inanıyorum umarim drde eylülde gel der ki 5 kilo daha verebilirim bu halim ile mutlu olamam ....
Eşim hamburger diye tutturdu ayran içersin etini yersin diyor
10 gündür aynısını diyor
Yememem lazım
Hangisiymis merak ettmmmmmmmSabah kahvaltımı yapıyorum canım :)) lahana öglen ve akşam yemegim oda bugün bitiyor belki daha yapmak 600gr gitti kuzum şükür kaçamakta aldığım gr iki katını geri verdim şükür Dün test edilmiş bi diyet duydum sizlerle onu paylaşıcam yorumlarınızı bekliyorum:))
Partecim bir fılm daha bul de banaNasil gidiyor lahana diyeti :)
Kıymalı dolmaya hazırlık yapıyorumTunaydin kizlar nasilsiniz.kahvemi icerken bakiniyorummmmm bahimm neler yapiyosunuz
Basinda otur izle ama is yaparken izlencek film degilPartecim bir fılm daha bul de bana
Mesela hizlidan kastin ne haftada kac ?SekerPancarii kuzum ne soracağım ya ben şimdi bir süredir ağır spor yapamıyorum ya bu kadar hızlı kilo gitmesinin sebebi kas kaybı olabilir mi öyle ise nasıl önleyebiliriz
Bende kiymali taze fasulye yapcammm yanina da cacikKıymalı dolmaya hazırlık yapıyorum
Mesela hizlidan kastin ne haftada kac ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?