Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende kiymali taze fasulye yapcammm yanina da cacik
Ohhh bide terbiyeli tavuk corbasi
Ohh afiyet olsun
Menuye bak hep et

Akşama eşime kaşarlı terayglı patates uzerıne pizza malzemeler koyup bol kaşarla fırında çakma kumpir yapmayı dusunuyrm
Bnm seçen koca dolmaya da burun kıvırıyor off
Ben ondan yemecegım ama

şahsen ben özlüyorum sürekli yanımda yeniyor üstelik ...
sandwiç yedik antrikotlu 944 kalor ile günü kapattım şekerli olarakta ananas yedim

Bende yapiyorum onu anlatayimmi sana belki farklidir :)

Cnm anlatırsan cok memnun olurum denerım
Patatesi hasliyorum. Sonra koydugumda onu eziyorum kasikla.
Icine tereyag atiyorum ellerimle karistiyorum iyice yediriyorum.
( ellle yaparim eldiven sevmem)
Sonra icine bool mayonez yine yedirene kadar karistiririm. Baya katiyorum ben.
Sonra birazcik kasar yine karistiriyorm az tuz. Bunu genis yasli borcamda yapiyorum.
salatalik tursunu ufak ufak kesiyorum, misir, dilersen az haslanmis sosis, ve kucuk garniiturler varya ondan.
Yogurrdugum patatese bunlarida karistirip ezilmeden hafifce karistiriyorum malzemeler ic ice geciyor..( cok kalin degil incese degil orta kalinlikta oluyor.

Sonra firinliyorum 10 dk sonra ustune full kapancak sekilde kasar koyuyorum. Kasarlar kizarinca alabilirsin afiyet olsunn :)
Cook severim ve arkdslarim her gelmesinde yapsana derler sevilir baya :).

Canimm nasilsinn. Naptiniz okul islerini insallah halletmissinizdir
canim iyi simdilik durum Doktor raporuyla uzatma alabilcek gibi görünüo dün doktoruyla görüstü yarin raporu alcak bunuda okula vercek eger olumlu karar gelirse bi dönem daha hak kazanmis olcak kalan sinavlarida öyle bitircek insallah bu dönem 11 sinava girdi ve hepsini gecmis bidahaki dönem icinde 8 sinavi kalmis oluo... insallah olumlu bi karar cikar

Oo bu super olur mutlaka denıcem ekran goruntusu alıyrm simdi:)
Ama bunu esım yemez ben annem geldıgınde yaparım
Eşim bnm cok cins anlatamam ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…