- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.681
Yazmıştım görünmüyormu kuzuCnm sende kılonu nıckının altına yazar mısın
Allah var gam yol yazıyor :)Yazmıştım görünmüyormu kuzu
Ohh afiyet olsunBende kiymali taze fasulye yapcammm yanina da cacik
Ohhh bide terbiyeli tavuk corbasi
Evet onu silmem gerekiyormuş yazmıştım ama görünmüyor dur güncelleyip geliyomAllah var gam yol yazıyor :)
O favori fılmlerden :) zından adası bırde :)Basinda otur izle ama is yaparken izlencek film degil
# Inception / baslangic
şahsen ben özlüyorum sürekli yanımda yeniyor üstelik ...Bitti işte onlar da ondan da zorluk çekiyorum herhalde biraz
Arada 4-5 kaşık iyidir insan karbonhidratı da özlüyor ya
Umarım ama kas kaybından korkuyorum şimdi pancara soracağım bakalım o da fikir verir
Evde kendin yapsan yersin de dışarıda iyi olmaz bence pişirme şekillerinden tut da içine koyduklarına kadar
Bence öyle de ona
Yapa bildim sonunda:))Cnm sende kılonu nıckının altına yazar mısın
Haftada 1.5 bana normal geliyor. Yakinda baslarsin bu gecici bir durum zaten.Mesela benim normalde 1.2 haftada max du dun 1.4u gormustum Jillian yapmak istiyorum yine ama sonra bacagim sizliyor belki karin falan calissam yine
Bende yapiyorum onu anlatayimmi sana belki farklidir :)Ohh afiyet olsun
Menuye bak hep et
Akşama eşime kaşarlı terayglı patates uzerıne pizza malzemeler koyup bol kaşarla fırında çakma kumpir yapmayı dusunuyrm
Bnm seçen koca dolmaya da burun kıvırıyor off
Ben ondan yemecegım ama
Ah aklimdan yuzlerce film geciyoda isimleri aklima geliyomu.O favori fılmlerden :) zından adası bırde :)
Izledım cnm onları
Başka varsa aklına gelen? :)
Cnm anlatırsan cok memnun olurum denerımBende yapiyorum onu anlatayimmi sana belki farklidir :)
Patatesi hasliyorum. Sonra koydugumda onu eziyorum kasikla.Cnm anlatırsan cok memnun olurum denerım
canim iyi simdilik durum Doktor raporuyla uzatma alabilcek gibi görünüo dün doktoruyla görüstü yarin raporu alcak bunuda okula vercek eger olumlu karar gelirse bi dönem daha hak kazanmis olcak kalan sinavlarida öyle bitircek insallah bu dönem 11 sinava girdi ve hepsini gecmis bidahaki dönem icinde 8 sinavi kalmis oluo... insallah olumlu bi karar cikarCanimm nasilsinn. Naptiniz okul islerini insallah halletmissinizdir
Black swan ızledımlilipit lucy izledin mi kiz aklima geldi
Blackswan da izlemissindir belkibi boxer filmi vardi eski zaman drama cook begenmistim dilimin ucunda ama iste
bende iyim tatlimiyiyim canım sen nasılsın
Oo bu super olur mutlaka denıcem ekran goruntusu alıyrm simdi:)Patatesi hasliyorum. Sonra koydugumda onu eziyorum kasikla.
Icine tereyag atiyorum ellerimle karistiyorum iyice yediriyorum.
( ellle yaparim eldiven sevmem)
Sonra icine bool mayonez yine yedirene kadar karistiririm. Baya katiyorum ben.
Sonra birazcik kasar yine karistiriyorm az tuz. Bunu genis yasli borcamda yapiyorum.
salatalik tursunu ufak ufak kesiyorum, misir, dilersen az haslanmis sosis, ve kucuk garniiturler varya ondan.
Yogurrdugum patatese bunlarida karistirip ezilmeden hafifce karistiriyorum malzemeler ic ice geciyor..( cok kalin degil incese degil orta kalinlikta oluyor.
Sonra firinliyorum 10 dk sonra ustune full kapancak sekilde kasar koyuyorum. Kasarlar kizarinca alabilirsin afiyet olsunn :)
Cook severim ve arkdslarim her gelmesinde yapsana derler sevilir baya :).
canikom sen tam olarak ne sporlari yapiosun ben kacirmisim galiba:)@SekerPancarii kuzum ne soracağım ya ben şimdi bir süredir ağır spor yapamıyorum ya bu kadar hızlı kilo gitmesinin sebebi kas kaybı olabilir mi öyle ise nasıl önleyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?