- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.701
Üç gün diyeti sadece 3gün ya yumurta ya et ya sebze bunlardan birini yapınca üç günde 3kilo veriliyormuş yumurta diyetini yapmışlar akşama kadar her ögün de 3yada 5yumurta yiyorlarmış :))Hangisiymis merak ettmmmmmmm
hayırdır kuzum bişi yok dimikız nabersiniznasıl gidiyo gününüz ben yeni geldim işe
yok kuzum gayet iyiyim doktora gittim kontrole o kadarhayırdır kuzum bişi yok dimi
geçmil olsun ne için gittin peki özel değilseyok kuzum gayet iyiyim doktora gittim kontrole o kadar
migren için kuzu arttıda bu ara ağrılarm onun için gittiydim krem verdi bakalmgeçmil olsun ne için gittin peki özel değilse
valla bn bi kendimi toplasam gelcem deçok sesizleşti burası kimse gelmiyor artık
migren için kuzu arttıda bu ara ağrılarm onun için gittiydim krem verdi bakalm
işe gelmeden yeseydin bişiler keşke .....valla bn bi kendimi toplasam gelcem de
öğle yemeğini de kacırdım zaten
11gibi yedim bakalım tutar inşallahişe gelmeden yeseydin bişiler keşke .....
işe yarar umarım kuzum
KENDİNDEN BAHSET KONU AÇ KUZUM BİZ SANA DAHİL OLURUZBen yeni oldugum için kimseyi tanımıyorum o yüzden sohbete dahil olamıyorum malesef
11gibi yedim bakalım tutar inşallah
bilmiyorum ki ponciğin yokluğu da belli oluyor ..hakketten kimselerde yookkkkk niye kiiii
Ben erzurumdan yaş 31 evliyim ev hanımıyım 1kızım 1oglum var 8ve 9yaşlarında kendimi bildim bileli kilo problemim var hiç bir zaman uzun süreli diyet yapamadım o yüzden burdayım canımKENDİNDEN BAHSET KONU AÇ KUZUM BİZ SANA DAHİL OLURUZ
anladim sen boyle surekli biseyler deniceksinÜç gün diyeti sadece 3gün ya yumurta ya et ya sebze bunlardan birini yapınca üç günde 3kilo veriliyormuş yumurta diyetini yapmışlar akşama kadar her ögün de 3yada 5yumurta yiyorlarmış :))
Hosgeldin bebekimmm evet bi sessizlik hakim bugun sankimmmmmmhakketten kimselerde yookkkkk niye kiiii
Ben şuan sıkıntıdan patlıyorum canım sıkılıyor havada bozuk ve çok sıcak insanın içini karartıyorNapıyosunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?