Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayrica suan genel olarak herkes geliyo gruba yaziyor. 5 mesaj kuralini ihlal eden yok yanlis gormuyorsam.
Suskunprenses hep geliyodu bir isimi cikti bilemiyorum gelince soyler.
Herkes her dk yazmak zorunda degil tabi ki 5 mesaj kuralina uyulmasi yeterli. Ondan sonra icin aktif olmak onemli oluyor.
Senad biraz az geliyo. Yenilere bakiyoruz zaten zamanla daha iyi olucaktir.
bakaaalimmmm zamaaaaannnnn

Oo bu super olur mutlaka denıcem ekran goruntusu alıyrm simdi:)
Ama bunu esım yemez ben annem geldıgınde yaparım
Eşim bnm cok cins anlatamam ya :)
Aslinda bir farki yok seninkiyle ama benimki normalde disarda yenilen kumpirde tereyagla ezilince guzel olur. Onuda oyle dusun:) esin yemiyosa bosver misafirlerine yaparsin.)

Ay Kizlar bu Pazar esimin dogumgünü ona minik bi süpriz yapalim dedik bi arkadasiyla beraber hep birlikde mangala gitcez toplamda 10 kisi olcaz hep eslerle birlikde... bende bi pasta yapcam ama o gün yemeden nasil atlatirim hicbir fikrim yok
sonra surdan bi resmini paylasirim pastanin okadar lezzetliki

anladim sen boyle surekli biseyler deniceksin peki bisey sorucam zayiflayinca napicaksin korumak icin. Keske normal beslenerek vucudunu bunyeni tanisan.
Yok kuzum bunu denemiycem :)) sadece duydum ve sizinle paylaşmak istedim ben normal diyetime devam ediyorum sen haklısın ilk zamanlar az kaloriyle başlarsam o kalori dışına çıkınca bana artı olarak geri dönecek o yüzden şok diyetler yapmıyorum sadece karbonhidratı hayatımdan çıkardım öyle çikolata düşkünü degilim ama şerbetli tatlı ve hamur işlerine dayanamıyordum ve sürekli çayın yanında atıştırıyodum yemekten kalksam dahi :))

Ben yeni oldugum için kimseyi tanımıyorum o yüzden sohbete dahil olamıyorum malesef
löööp diye dal konuya illa eşlik eden cıkar bibiğim

bende geldim kizlar
ya buara fena sekilde projelere girmek zorunda kaldim is yerinde kosturmakdan biseye zaman yok.
Kahve bile alamiyorum yogunlukdan
bnm de cok işim var ya ve pc ye bakarken boynum cok agrıyo

bilmiyorum ki ponciğin yokluğu da belli oluyor ..
ay meyve bişi yok mu yanında yiyebilceğin .. 11 de ne yedin
kahve içiyorum şimdi o çıkışa kadar tutar beni sabah ta 54.8 dim pancar duymasın en zayıf benim

Bence bu lahanadan sonra artk tek zararli seylerden uzak durarak beslen. Yaptigin yemeklerden ye zararsizlar disinda tabi.

Napıyosunuz kızlar
iyi canıııım iş güç koşturmaca sen napıyosun evdesin dimi yazları calışmıyosun yani

Ben erzurumdan yaş 31 evliyim ev hanımıyım 1kızım 1oglum var 8ve 9yaşlarında kendimi bildim bileli kilo problemim var hiç bir zaman uzun süreli diyet yapamadım o yüzden burdayım canım
ben sana hoşgeldin demiş miydim
hoşgeldin canım bende 24 yaşındayım nişanlıyım yarışmadan mezun oldum ama hala buralardayım,
ve zayıfım

Hosgeldin bebekimmm evet bi sessizlik hakim bugun sankimmmmmm
ben yohuum ondannn

Bazen herkes bi anda yaziyo bazen boyle.
Ama grup sessz de sayilmaz iyi yani :) laklak yapmayinca oyle bir hava oluyo sanirim

aynen su anlık iyi bencede sonucta öyle cumadan cumaya gelen tipler yok
senad evert az geliyo ve yuzlesmeunu de az geliyo galiba bnm takip ettiğim kadarıyla diiğğmiii

tabikide yemiceksin
yersen
ama foto at begenirsem ben yapar ywerim

Bazen herkes bi anda yaziyo bazen boyle.
Ama grup sessz de sayilmaz iyi yani :) laklak yapmayinca oyle bir hava oluyo sanirim
pancar da yok ablasıgil gelmiş dimi bnde ablama gittim sabah kahvaltı yaptık beraber yegenlerim fln resmen işe gelmek için enerji depolamış oldum

Ben erzurumdan yaş 31 evliyim ev hanımıyım 1kızım 1oglum var 8ve 9yaşlarında kendimi bildim bileli kilo problemim var hiç bir zaman uzun süreli diyet yapamadım o yüzden burdayım canım
benden 1 yaş küçük 2 çocuk var maşallah en güzelini yapmışsın erzurum neresinden ispire gitmiştim birde merkeze çok sık gelirdim cağ kebabı yemeye .. ben kalori sayıyorum beni teşvilk ediyor diyete başka türlü devam ettiğimde sonuç tatmin edici olmuyor yapabilirsen öneririm yağ oranını da görüyorsun tükettiğin

valla paartesi bende yemicim yemicim dedim 3 çatal gömmüşüm sohbet arası benim hatamdı bana gelmesin diciktim de sen nasıl yapacaksın 2 gün az yağlı şeyler ye ince bir dilim yarısı kadarda ye hem tatmin olursun
afiyet olsun .. bugün krizlerdeyim bende doymuyorum reglim gelsede rahatlasam azcık .... 54,80 çok güzel bir sayı bende istiyorum o kadar düşmek ya

Evet ben evdeyim genelde sıcaklarda çalışmak zordur ya Allah yardımcınız olsun

sağol kuzucuumm sende iştah kapatıcı seyler araştırsana senin cok oluyo böyle yeme krizlerin belki egelleyen bieşyler bulursunnn
inşşallh sende zayıfcacık olcan önce bi cocuk dogurda

sağol kuzucuumm sende iştah kapatıcı seyler araştırsana senin cok oluyo böyle yeme krizlerin belki egelleyen bieşyler bulursunnn
inşşallh sende zayıfcacık olcan önce bi cocuk dogurda
sanırım şekerim düşüyor dün akşam çok kötü oldum sandviç yaptı eşim toparlanmadım 1 dilim ananas yedim o iştah kapandı .... kendime düşük kalorili kuru meyve ayarlıcam kayısı k.üzüme bakacam k.incir gibi
kilo çok etkiliyormuş kuzum ya her şeyi 2 hafta içinde 65 olmak istiyorum ben artık

2 hafta da 5kilo cok değil mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…