- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.721
Aslinda bir farki yok seninkiyle ama benimki normalde disarda yenilen kumpirde tereyagla ezilince guzel olur. Onuda oyle dusun:) esin yemiyosa bosver misafirlerine yaparsin.)Oo bu super olur mutlaka denıcem ekran goruntusu alıyrm simdi:)
Ama bunu esım yemez ben annem geldıgınde yaparım
Eşim bnm cok cins anlatamam ya :)
Yok kuzum bunu denemiycem :)) sadece duydum ve sizinle paylaşmak istedim ben normal diyetime devam ediyorum sen haklısın ilk zamanlar az kaloriyle başlarsam o kalori dışına çıkınca bana artı olarak geri dönecek o yüzden şok diyetler yapmıyorum sadece karbonhidratı hayatımdan çıkardım öyle çikolata düşkünü degilim ama şerbetli tatlı ve hamur işlerine dayanamıyordum ve sürekli çayın yanında atıştırıyodum yemekten kalksam dahi :))anladim sen boyle surekli biseyler deniceksinpeki bisey sorucam zayiflayinca napicaksin korumak icin. Keske normal beslenerek vucudunu bunyeni tanisan.
benim yoğunlukta pazartesi başlıcak enerji topluyorum bu aralarbende geldim kizlar
ya buara fena sekilde projelere girmek zorunda kaldim is yerinde kosturmakdan biseye zaman yok.
Kahve bile alamiyorum yogunlukdan
löööp diye dal konuya illa eşlik eden cıkar bibiğimBen yeni oldugum için kimseyi tanımıyorum o yüzden sohbete dahil olamıyorum malesef
bnm de cok işim var yabende geldim kizlar
ya buara fena sekilde projelere girmek zorunda kaldim is yerinde kosturmakdan biseye zaman yok.
Kahve bile alamiyorum yogunlukdan
kahve içiyorum şimdi o çıkışa kadar tutar benibilmiyorum ki ponciğin yokluğu da belli oluyor ..
ay meyve bişi yok mu yanında yiyebilceğin .. 11 de ne yedin
Bence bu lahanadan sonra artk tek zararli seylerden uzak durarak beslen. Yaptigin yemeklerden ye zararsizlar disinda tabi.Yok kuzum bunu denemiycem :)) sadece duydum ve sizinle paylaşmak istedim ben normal diyetime devam ediyorum sen haklısın ilk zamanlar az kaloriyle başlarsam o kalori dışına çıkınca bana artı olarak geri dönecek o yüzden şok diyetler yapmıyorum sadece karbonhidratı hayatımdan çıkardım öyle çikolata düşkünü degilim ama şerbetli tatlı ve hamur işlerine dayanamıyordum ve sürekli çayın yanında atıştırıyodum yemekten kalksam dahi :))
iyi canıııım iş güç koşturmaca sen napıyosun evdesin dimi yazları calışmıyosun yaniNapıyosunuz kızlar
ben sana hoşgeldin demiş miydimBen erzurumdan yaş 31 evliyim ev hanımıyım 1kızım 1oglum var 8ve 9yaşlarında kendimi bildim bileli kilo problemim var hiç bir zaman uzun süreli diyet yapamadım o yüzden burdayım canım
ben yohuum ondannnHosgeldin bebekimmm evet bi sessizlik hakim bugun sankimmmmmm
Bazen herkes bi anda yaziyo bazen boyle.iyi canıııım iş güç koşturmaca sen napıyosun evdesin dimi yazları calışmıyosun yani
ben sana hoşgeldin demiş miydim
hoşgeldin canım bende 24 yaşındayım nişanlıyım yarışmadan mezun oldum ama hala buralardayım,
ve zayıfım
ben yohuum ondannn
aynen su anlık iyi bencedeAyrica suan genel olarak herkes geliyo gruba yaziyor. 5 mesaj kuralini ihlal eden yok yanlis gormuyorsam.
Suskunprenses hep geliyodu bir isimi cikti bilemiyorum gelince soyler.
Herkes her dk yazmak zorunda degil tabi ki 5 mesaj kuralina uyulmasi yeterli. Ondan sonra icin aktif olmak onemli oluyor.
Senad biraz az geliyo. Yenilere bakiyoruz zaten zamanla daha iyi olucaktir.
bakaaalimmmm zamaaaaannnnn
tabikide yemiceksinAy Kizlar bu Pazar esimin dogumgünü ona minik bi süpriz yapalim dedik bi arkadasiyla beraber hep birlikde mangala gitcez toplamda 10 kisi olcaz hep eslerle birlikde... bende bi pasta yapcam ama o gün yemeden nasil atlatirim hicbir fikrim yok
sonra surdan bi resmini paylasirim pastanin okadar lezzetliki
pancar da yok ablasıgil gelmiş dimiBazen herkes bi anda yaziyo bazen boyle.
Ama grup sessz de sayilmaz iyi yani :) laklak yapmayinca oyle bir hava oluyo sanirim
benden 1 yaş küçük 2 çocuk var maşallah en güzelini yapmışsın erzurum neresinden ispire gitmiştim birde merkeze çok sık gelirdim cağ kebabı yemeyeBen erzurumdan yaş 31 evliyim ev hanımıyım 1kızım 1oglum var 8ve 9yaşlarında kendimi bildim bileli kilo problemim var hiç bir zaman uzun süreli diyet yapamadım o yüzden burdayım canım
valla paartesi bende yemicim yemicim dedim 3 çatal gömmüşüm sohbet arası benim hatamdı bana gelmesin diciktim de sen nasıl yapacaksın 2 gün az yağlı şeyler ye ince bir dilim yarısı kadarda ye hem tatmin olursunAy Kizlar bu Pazar esimin dogumgünü ona minik bi süpriz yapalim dedik bi arkadasiyla beraber hep birlikde mangala gitcez toplamda 10 kisi olcaz hep eslerle birlikde... bende bi pasta yapcam ama o gün yemeden nasil atlatirim hicbir fikrim yok
sonra surdan bi resmini paylasirim pastanin okadar lezzetliki
afiyet olsun .. bugün krizlerdeyim bende doymuyorum reglim gelsede rahatlasam azcık .... 54,80 çok güzel bir sayı bende istiyorum o kadar düşmek yalöööp diye dal konuya illa eşlik eden cıkar bibiğim
bnm de cok işim var yave pc ye bakarken boynum cok agrıyo
kahve içiyorum şimdi o çıkışa kadar tutar benisabah ta 54.8 dim pancar duymasın en zayıf benim
iyi canıııım iş güç koşturmaca sen napıyosun evdesin dimi yazları calışmıyosun yani
ben sana hoşgeldin demiş miydim
hoşgeldin canım bende 24 yaşındayım nişanlıyım yarışmadan mezun oldum ama hala buralardayım,
ve zayıfım
ben yohuum ondannn
benden 1 yaş küçük 2 çocuk var maşallah en güzelini yapmışsın erzurum neresinden ispire gitmiştim birde merkeze çok sık gelirdim cağ kebabı yemeye.. ben kalori sayıyorum beni teşvilk ediyor diyete başka türlü devam ettiğimde sonuç tatmin edici olmuyor yapabilirsen öneririm yağ oranını da görüyorsun tükettiğin
valla paartesi bende yemicim yemicim dedim 3 çatal gömmüşüm sohbet arası benim hatamdı bana gelmesin diciktim de sen nasıl yapacaksın 2 gün az yağlı şeyler ye ince bir dilim yarısı kadarda ye hem tatmin olursun
afiyet olsun .. bugün krizlerdeyim bende doymuyorum reglim gelsede rahatlasam azcık .... 54,80 çok güzel bir sayı bende istiyorum o kadar düşmek ya
Ben şuan sıkıntıdan patlıyorum canım sıkılıyor havada bozuk ve çok sıcak insanın içini karartıyor
sıcaklarda evde durmak daha zor inan banaa..Evet ben evdeyim genelde sıcaklarda çalışmak zordur ya Allah yardımcınız olsun
sıcaklarda evde durmak daha zor inan banaa..
ofiste klima varda
Çok doğru
sanırım şekerim düşüyor dün akşam çok kötü oldum sandviç yaptı eşim toparlanmadım 1 dilim ananas yedim o iştah kapandı .... kendime düşük kalorili kuru meyve ayarlıcam kayısı k.üzüme bakacam k.incir gibisağol kuzucuumm sende iştah kapatıcı seyler araştırsana senin cok oluyo böyle yeme krizlerin belki egelleyen bieşyler bulursunnn
inşşallh sende zayıfcacık olcan önce bi cocuk dogurda
2 hafta da 5kilo cok değil mi amasanırım şekerim düşüyor dün akşam çok kötü oldum sandviç yaptı eşim toparlanmadım 1 dilim ananas yedim o iştah kapandı .... kendime düşük kalorili kuru meyve ayarlıcam kayısı k.üzüme bakacam k.incir gibi
kilo çok etkiliyormuş kuzum ya her şeyi 2 hafta içinde 65 olmak istiyorum ben artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?