Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlaaaaar hastaneden dönüyorum. 5 saattir ugrasiyorum. Mr çekildi ultrason falan derken zaman gecti. Kas yırtılması varmış 2x3 cm. Ayağının üstüne basamiyorum. Koltuk değneği verdiler. Ama kullanmayı beceremedim birsey sürdüler sardılar eve dönüyorum. Spor yapamicam çok üzülüyorum bacaksız ne spor yapabilirim önerileriniz varsa paylaşın benimle

valla ya bu ne sıcaklar
böyle devam etsin ekimde de sıcak olsun amiinnn
3 haftada desek ... birde ben hedef kilomu 65 söyledim ya 67 68 olsam mezun olabiliyor muyum kuzum yüzde hesaplanıyoru ya
yüzde 80 kilo vermiş olma lazım kuzu kaçla başladn onu hatırlamıyorum bende tam sen 67 olda o zaman hesaplarız beraber

ay o kadar mı yaa çok geçmiş olsun kuzu bence sen bekle bi süre spor yapma oturdugun yerden bel egzersizleri fln yap
al işte ısınmadn spor yapmanın zararları

Ho
Hoş buldum canım darısı başımıza inş bizde mezun OLURUZ da buralardan ayrılmayız ayyyy o günler gelecekmi acep

Geçmiş olsun canım ben sana akşam diycektim kasında yırtılma olmuş ola bilir diye ama seni korkutmak istemedim çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşAllah

75,90 ile başladım kuzum hesapladım ortalama 3 kilo daha vermem grekli sağol kuzum

geçmiş olsun kuzum Velvette da oturduğu yerden yapıyordu onunla paslaş istersen kuzum

aynennnn oda cok az geliyo

pancar da yok ablasıgil gelmiş dimi bnde ablama gittim sabah kahvaltı yaptık beraber yegenlerim fln resmen işe gelmek için enerji depolamış oldum
ohhhhhhkeyiffffff yapmissindirrrrr

sanaaaa spor falan yok.
Bu spordan ikinci vakaa kizlarrr abartmayin lutfennnnn

75,90 ile başladım kuzum hesapladım ortalama 3 kilo daha vermem grekli sağol kuzum
o 3kiloyuda 2 haftada vermiş olursun bitti gittiiii sonra mezun olunca da aza azar 60 kadr inersin
yok öyle salmak

aynennnn oda cok az geliyo

ohhhhhhkeyiffffff yapmissindirrrrr

sanaaaa spor falan yok.
Bu spordan ikinci vakaa kizlarrr abartmayin lutfennnnn
ay evet valla şahane oldu ocuklar kadar iyileştirici kafa dağıtıcı bişey yok

şahsen ben özlüyorum sürekli yanımda yeniyor üstelik ...
sandwiç yedik antrikotlu 944 kalor ile günü kapattım şekerli olarakta ananas yedim

Benim de bugün düşük olacak saat 14tekini yine pas geçtim
Canım yemek istemiyor ya yemekten soğudum sanki

canikom sen tam olarak ne sporlari yapiosun ben kacirmisim galiba:)

Ben cardio yapıyorum canım yağ yakmaya yönelik
Geçenlerde atmıştım buraya HasFit diye bir youtube kanalı var
Tabata, cardio vs bir sürü videoları var 1000i geçik onları yapıyorum değişik değişik

Haftada 1.5 bana normal geliyor. Yakinda baslarsin bu gecici bir durum zaten.

Evet bu hafta boyu 1.5 kalırsa bence de normal ama 3 günde 1.4 gidince hep böyle giderse kas kaybı olur mu diye korktum özellikte bacak kaslarım çıktı çünkü benim onları kaybetmeyi göze alamıyorum

geçmiş olsun kuzum Velvette da oturduğu yerden yapıyordu onunla paslaş istersen kuzum

Ben ona atayım özelden yaptıklarımı
Ben de geçen yaptım ama normal cardio yaptım yine acıdı alt bacaklarım dün hep

o 3kiloyuda 2 haftada vermiş olursun bitti gittiiii sonra mezun olunca da aza azar 60 kadr inersin
yok öyle salmak

ay evet valla şahane oldu ocuklar kadar iyileştirici kafa dağıtıcı bişey yok
dün alışverişe çıktık annemle 38 beden gelmedi nasıl moralim bozuldu anlatmam sana kalbimdeki hedef 60

bende saldırıyorum yemeğe bugün kahvaltısız çıkmak zorunda kaldım denegem değişti bugün 1200 tutturcam 5 gündür 900lerde gdiyorum...
kuzum zorlamasan bacağını güzel gidiyorsun zaten iyileşince yaparsın olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…