- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.761
beyanlar başlıyor kuzum 14 /08 de son gününe var pazartesi canim?
bende saldırıyorum yemeğe bugün kahvaltısız çıkmak zorunda kaldım denegem değişti bugün 1200 tutturcam 5 gündür 900lerde gdiyorum...
kuzum zorlamasan bacağını güzel gidiyorsun zaten iyileşince yaparsın olmaz mı
Yapcam cnm cunku benzer sekılde arkadasta yemıstım allahıö ne lezzetlıydı mayonez koyuyorum dedın ya ben dedım mayonez tadı alıyrm nasıl yaptı acaba dıye gecırdım ıcımden :) sormadım. Yalnız o sey yapmıştı ıcınde sadece tursu vardı. Patates puresı gıbı bırseydı. Sen anlatınca jeton düştü. Hemde bol malzemos :) kesınlıkle hem pratık hem lezzetli:)Aslinda bir farki yok seninkiyle ama benimki normalde disarda yenilen kumpirde tereyagla ezilince guzel olur. Onuda oyle dusun:) esin yemiyosa bosver misafirlerine yaparsin.)
ay bende cok bozuluyorum öyle olunca bi küçüğünü istmeden çıkıyorum o ortamdandün alışverişe çıktık annemle 38 beden gelmedi nasıl moralim bozuldu anlatmam sana kalbimdeki hedef 60
keşkeeSaol cnm evet keşke ısınma yapsaydım iki dakikamı alacaktı
kas spazmı varmış boynumda kuzu doktor öyle dedi bugün bayadır agrıodu zatne bakalm ilac fln verdi geçer inşallahoturdugun yer tam ayarli degilmi canim bilgisayara baktiginda kafan dümdüz olmasi gerekiyo yukariya Dogru yada asagiya Dogru bakiosan düzeltmeyi dene bilgisayarin konumunu
Hicmi yok birazciktami(
Yapcam cnm cunku benzer sekılde arkadasta yemıstım allahıö ne lezzetlıydı mayonez koyuyorum dedın ya ben dedım mayonez tadı alıyrm nasıl yaptı acaba dıye gecırdım ıcımden :) sormadım. Yalnız o sey yapmıştı ıcınde sadece tursu vardı. Patates puresı gıbı bırseydı. Sen anlatınca jeton düştü. Hemde bol malzemos :) kesınlıkle hem pratık hem lezzetli:)
Mayonez col severım ben ya
Ama emzırıyrm dıye yemiyorum
Gerçi şimdi diyet yapıyorum diye yemem zaten :)
Bebiş buyusun kaçamak yapıcam :) hatta tarıf defterıme yazıcam senın anlattıgını cok sagol cnm
Benden de ıkı yaş kuçuk @Gulumse25 ne guzel kocaman cocukların var. Yaşları yakınmış birbirine nasıl büyüttün onları :)benden 1 yaş küçük 2 çocuk var maşallah en güzelini yapmışsın erzurum neresinden ispire gitmiştim birde merkeze çok sık gelirdim cağ kebabı yemeye.. ben kalori sayıyorum beni teşvilk ediyor diyete başka türlü devam ettiğimde sonuç tatmin edici olmuyor yapabilirsen öneririm yağ oranını da görüyorsun tükettiğin
valla paartesi bende yemicim yemicim dedim 3 çatal gömmüşüm sohbet arası benim hatamdı bana gelmesin diciktim de sen nasıl yapacaksın 2 gün az yağlı şeyler ye ince bir dilim yarısı kadarda ye hem tatmin olursun
afiyet olsun .. bugün krizlerdeyim bende doymuyorum reglim gelsede rahatlasam azcık .... 54,80 çok güzel bir sayı bende istiyorum o kadar düşmek ya
drye gittim yetişmedim kahvaltıya ancak duş aldım aklandım paklandım hazırlandım ancak yetiştim...Öyle yan gelip yatmak da bir sıkıcı ki hayatımda aktivite yok
Belki şöyle bir hafta daha beklesem olacak
Yiyecek bir şey bulmakta zorlanmıyor musun ya
Kalori doldurmak özellikle
Neden kahvaltı yapamadın
Ben saate bakmasam hatırlamıcam dün 9daki arayı unutmuşum ben ki akşam yemesini çok severim
Ayy yeni gordummmm ben bunuuuuuu.....canim iyi simdilik durum Doktor raporuyla uzatma alabilcek gibi görünüo dün doktoruyla görüstü yarin raporu alcak bunuda okula vercek eger olumlu karar gelirse bi dönem daha hak kazanmis olcak kalan sinavlarida öyle bitircek insallah bu dönem 11 sinava girdi ve hepsini gecmis bidahaki dönem icinde 8 sinavi kalmis oluo... insallah olumlu bi karar cikar
Çok geçmiş olsun bende sporda incitmiştim 15 gün rapor vermişlerdiKizlaaaaar hastaneden dönüyorum. 5 saattir ugrasiyorum. Mr çekildi ultrason falan derken zaman gecti. Kas yırtılması varmış 2x3 cm. Ayağının üstüne basamiyorum. Koltuk değneği verdiler. Ama kullanmayı beceremedimbirsey sürdüler sardılar eve dönüyorum. Spor yapamicam çok üzülüyorum bacaksız ne spor yapabilirim önerileriniz varsa paylaşın benimle
Aaa naısl geçti dr görüşmeniz cnmdrye gittim yetişmedim kahvaltıya ancak duş aldım aklandım paklandım hazırlandım ancak yetiştim...
bugün zor olmayacak gibi ama normalde evet zor oluyor yağ ve protein değerlerini hesaplarken sınır çok aşmayan gıdalar bulmak özellikle beni zorluyor
ama yaptığın her hareket iyileşmeni öteleyecek onun için 1 hafta zorlamadan otur yerinde
Sen baya az yıyorsun 6 ları görmek iyi geldi sanaa :) darısı başımızaaBenim de bugün düşük olacak saat 14tekini yine pas geçtim
Canım yemek istemiyor ya yemekten soğudum sanki
Ben cardio yapıyorum canım yağ yakmaya yönelik
Geçenlerde atmıştım buraya HasFit diye bir youtube kanalı var
Tabata, cardio vs bir sürü videoları var 1000i geçik onları yapıyorum değişik değişik
Evet bu hafta boyu 1.5 kalırsa bence de normal ama 3 günde 1.4 gidince hep böyle giderse kas kaybı olur mu diye korktum özellikte bacak kaslarım çıktı çünkü benim onları kaybetmeyi göze alamıyorum
Ben ona atayım özelden yaptıklarımı
Ben de geçen yaptım ama normal cardio yaptım yine acıdı alt bacaklarım dün hep
rapor verdi mi peki....Saol cnm başka türlü yapamam ama kilo vermeliyim çok kötü bi zamanlama oldu
bende beğenmedim hiç güzel değil diyorumay bende cok bozuluyorum öyle olunca bi küçüğünü istmeden çıkıyorum o ortamdan
keşkee
neyse artık bundan sonra dikkat edersin şimdi 2 3 hafta dinlen bakalım gitti caaanım sıkılaşma fırsatı
kas spazmı varmış boynumda kuzu doktor öyle dedi bugün bayadır agrıodu zatne bakalm ilac fln verdi geçer inşallah
maşallah erken mi evlendin sen kuzum ... allah bağışlasın ortancanız oldum benBenden de ıkı yaş kuçuk @Gulumse25 ne guzel kocaman cocukların var. Yaşları yakınmış birbirine nasıl büyüttün onları :)
Benım ıkı bucuk yas var aralarında mahvoluyrm ya zor gerçekten
Saat iki buçuk gibi ikisini uyuttum. Yemek yaptım. Anca uzandım. Şimdi uyanırlar ikisi aynı anda.
Sen burdan gitme bir yere fit sağlıklı bir anne ol
100 gerçekten çok fazla
Sıkıldıgında spor yap cnm ya
Sen baya az yıyorsun 6 ları görmek iyi geldi sanaa :) darısı başımızaaBenim de bugün düşük olacak saat 14tekini yine pas geçtim
Canım yemek istemiyor ya yemekten soğudum sanki
Ben cardio yapıyorum canım yağ yakmaya yönelik
Geçenlerde atmıştım buraya HasFit diye bir youtube kanalı var
Tabata, cardio vs bir sürü videoları var 1000i geçik onları yapıyorum değişik değişik
Evet bu hafta boyu 1.5 kalırsa bence de normal ama 3 günde 1.4 gidince hep böyle giderse kas kaybı olur mu diye korktum özellikte bacak kaslarım çıktı çünkü benim onları kaybetmeyi göze alamıyorum
Ben ona atayım özelden yaptıklarımı
Ben de geçen yaptım ama normal cardio yaptım yine acıdı alt bacaklarım dün hep
Dr niye gittinndrye gittim yetişmedim kahvaltıya ancak duş aldım aklandım paklandım hazırlandım ancak yetiştim...
bugün zor olmayacak gibi ama normalde evet zor oluyor yağ ve protein değerlerini hesaplarken sınır çok aşmayan gıdalar bulmak özellikle beni zorluyor
ama yaptığın her hareket iyileşmeni öteleyecek onun için 1 hafta zorlamadan otur yerinde
Ben 2013 yılında 29 yaşında evlendımrapor verdi mi peki....
bende beğenmedim hiç güzel değil diyorumiçim paramparça tabi o ayrı
maşallah erken mi evlendin sen kuzum ... allah bağışlasın ortancanız oldum ben
rapor verdi mi peki....
bende beğenmedim hiç güzel değil diyorumiçim paramparça tabi o ayrı
maşallah erken mi evlendin sen kuzum ... allah bağışlasın ortancanız oldum ben
Güzel geçti kanallar açıkmış amelyat raporuma baktı .. yumurta rezervin az olabilir dedi eski mhye baktı 2 olunca tekrar istemedi ... eczaneden rapor haklarımı kontrol ettirdi regi olunca aşılama olcak ama eşimde örnek verecek yarın bakalımAaa naısl geçti dr görüşmeniz cnm
tedaviye başlamak içinDr niye gittinn
2013 eylül 5 te bu sene 4 dolacak bizde evlenmeden 1 ,5 yıl önce tanıştık .. görüştük 3 ay sonra söz kesildi cenazemiz oldu nişan ertelendi ....nişan düğün arası 11 ay kadar bende 28 de evlendim ... sevdikten sonra ne önemi var yaşın kuzumBen 2013 yılında 29 yaşında evlendım
Sen ne zaman evlendin cnm
Esimle 2004 yilinda cikmaya basladik universitedeilk ask
Oda benden bir yas kucuko muhendis ben bankaci
keşke kesip atabilsek dimiAh bu kilolar
verirsin kuzum spor yapmadan 6 kilo verdiğimi biliyorum hemde yağdan üzülmeSaol cnm başka türlü yapamam ama kilo vermeliyim çok kötü bi zamanlama oldu
Güzel geçti kanallar açıkmış amelyat raporuma baktı .. yumurta rezervin az olabilir dedi eski mhye baktı 2 olunca tekrar istemedi ... eczaneden rapor haklarımı kontrol ettirdi regi olunca aşılama olcak ama eşimde örnek verecek yarın bakalım
birde sorun görünmüyor neden hamile kalamadım ki 1 ,5 senedir
tedaviye başlamak için
2013 eylül 5 te bu sene 4 dolacak bizde evlenmeden 1 ,5 yıl önce tanıştık .. görüştük 3 ay sonra söz kesildi cenazemiz oldu nişan ertelendi ....nişan düğün arası 11 ay kadar bende 28 de evlendim ... sevdikten sonra ne önemi var yaşın kuzum
keşke kesip atabilsek dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?