Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öyle yan gelip yatmak da bir sıkıcı ki hayatımda aktivite yok
Belki şöyle bir hafta daha beklesem olacak
Yiyecek bir şey bulmakta zorlanmıyor musun ya
Kalori doldurmak özellikle
Neden kahvaltı yapamadın
Ben saate bakmasam hatırlamıcam dün 9daki arayı unutmuşum ben ki akşam yemesini çok severim

Aslinda bir farki yok seninkiyle ama benimki normalde disarda yenilen kumpirde tereyagla ezilince guzel olur. Onuda oyle dusun:) esin yemiyosa bosver misafirlerine yaparsin.)
Yapcam cnm cunku benzer sekılde arkadasta yemıstım allahıö ne lezzetlıydı mayonez koyuyorum dedın ya ben dedım mayonez tadı alıyrm nasıl yaptı acaba dıye gecırdım ıcımden :) sormadım. Yalnız o sey yapmıştı ıcınde sadece tursu vardı. Patates puresı gıbı bırseydı. Sen anlatınca jeton düştü. Hemde bol malzemos :) kesınlıkle hem pratık hem lezzetli:)

Mayonez col severım ben ya
Ama emzırıyrm dıye yemiyorum
Gerçi şimdi diyet yapıyorum diye yemem zaten :)
Bebiş buyusun kaçamak yapıcam :) hatta tarıf defterıme yazıcam senın anlattıgını cok sagol cnm

dün alışverişe çıktık annemle 38 beden gelmedi nasıl moralim bozuldu anlatmam sana kalbimdeki hedef 60
ay bende cok bozuluyorum öyle olunca bi küçüğünü istmeden çıkıyorum o ortamdan

Saol cnm evet keşke ısınma yapsaydım iki dakikamı alacaktı
keşkee
neyse artık bundan sonra dikkat edersin şimdi 2 3 hafta dinlen bakalım gitti caaanım sıkılaşma fırsatı

oturdugun yer tam ayarli degilmi canim bilgisayara baktiginda kafan dümdüz olmasi gerekiyo yukariya Dogru yada asagiya Dogru bakiosan düzeltmeyi dene bilgisayarin konumunu
kas spazmı varmış boynumda kuzu doktor öyle dedi bugün bayadır agrıodu zatne bakalm ilac fln verdi geçer inşallah

Hicmi yok birazciktami (

yaz yazz yemek oldugu da ben

Benden de ıkı yaş kuçuk @Gulumse25 ne guzel kocaman cocukların var. Yaşları yakınmış birbirine nasıl büyüttün onları :)

Benım ıkı bucuk yas var aralarında mahvoluyrm ya zor gerçekten

Saat iki buçuk gibi ikisini uyuttum. Yemek yaptım. Anca uzandım. Şimdi uyanırlar ikisi aynı anda.

Sen burdan gitme bir yere fit sağlıklı bir anne ol

100 gerçekten çok fazla

Sıkıldıgında spor yap cnm ya

drye gittim yetişmedim kahvaltıya ancak duş aldım aklandım paklandım hazırlandım ancak yetiştim...
bugün zor olmayacak gibi ama normalde evet zor oluyor yağ ve protein değerlerini hesaplarken sınır çok aşmayan gıdalar bulmak özellikle beni zorluyor
ama yaptığın her hareket iyileşmeni öteleyecek onun için 1 hafta zorlamadan otur yerinde

Ayy yeni gordummmm ben bunuuuuuu.....

Hayirlisi olsunnn insallaahhhhh rapor ise yararsaa sikintinda gitmis olur

Çok geçmiş olsun bende sporda incitmiştim 15 gün rapor vermişlerdi
Baya uzun sürüyor iyileşmesi. Acıyor falan

Sen sporu boşver iyileş ya

Aaa naısl geçti dr görüşmeniz cnm

Sen baya az yıyorsun 6 ları görmek iyi geldi sanaa :) darısı başımızaa

Saol cnm başka türlü yapamam ama kilo vermeliyim çok kötü bi zamanlama oldu
rapor verdi mi peki....

bende beğenmedim hiç güzel değil diyorum içim paramparça tabi o ayrı

maşallah erken mi evlendin sen kuzum ... allah bağışlasın ortancanız oldum ben

Sen baya az yıyorsun 6 ları görmek iyi geldi sanaa :) darısı başımızaa

Dr niye gittinn

rapor verdi mi peki....

bende beğenmedim hiç güzel değil diyorum içim paramparça tabi o ayrı

maşallah erken mi evlendin sen kuzum ... allah bağışlasın ortancanız oldum ben
Ben 2013 yılında 29 yaşında evlendım
Sen ne zaman evlendin cnm
Esimle 2004 yilinda cikmaya basladik universitede ilk ask

Oda benden bir yas kucuk o muhendis ben bankaci

Aaa naısl geçti dr görüşmeniz cnm
Güzel geçti kanallar açıkmış amelyat raporuma baktı .. yumurta rezervin az olabilir dedi eski mhye baktı 2 olunca tekrar istemedi ... eczaneden rapor haklarımı kontrol ettirdi regi olunca aşılama olcak ama eşimde örnek verecek yarın bakalım
birde sorun görünmüyor neden hamile kalamadım ki 1 ,5 senedir

tedaviye başlamak için

Ben 2013 yılında 29 yaşında evlendım
Sen ne zaman evlendin cnm
Esimle 2004 yilinda cikmaya basladik universitede ilk ask

Oda benden bir yas kucuk o muhendis ben bankaci
2013 eylül 5 te bu sene 4 dolacak bizde evlenmeden 1 ,5 yıl önce tanıştık .. görüştük 3 ay sonra söz kesildi cenazemiz oldu nişan ertelendi ....nişan düğün arası 11 ay kadar bende 28 de evlendim ... sevdikten sonra ne önemi var yaşın kuzum

keşke kesip atabilsek dimi

keşke yaa bacaklarımdaki fazlalıkları direk atardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…