- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.781
Bende hem iç bacağı hemde göbeği göbeğim azaldır regli olayım resim atcam sana bak bakalım belli mi kilo verdiğim arkadaşlarım şok oldular pazartesi aaa diye çığlık attılar resmen birde bu kadar sarı görmemişlerdi yeniden doğdum gözlerndekeşke yaa bacaklarımdaki fazlalıkları direk atardım
keşke bende olsam ya 3 gündür bekliyorum olmadım .. havadan mı regliden mi oluyor baş ağrınBende bugun regl oldum felaket baş agrım var yatıyorm sabahtan berıı hıc halım yokya
değişim candır caaaaann hele bi de iyi yöndeyse bu değişiklikkkBende hem iç bacağı hemde göbeği göbeğim azaldır regli olayım resim atcam sana bak bakalım belli mi kilo verdiğim arkadaşlarım şok oldular pazartesi aaa diye çığlık attılar resmen birde bu kadar sarı görmemişlerdi yeniden doğdum gözlernde
herkeste bi agrı sızı bu araBende bugun regl oldum felaket baş agrım var yatıyorm sabahtan berıı hıc halım yokya
evet canim aynen insallah olur emekleri bosa gitmezAyy yeni gordummmm ben bunuuuuuu.....
Hayirlisi olsunnn insallaahhhhh rapor ise yararsaa sikintinda gitmis olur
Ikısı sanırım bırde agrıyor dıye cok uyudum oda etkılıyor. Bende bıraz gec oldum bu sefer olunca rahatlıyor ınsan yakeşke bende olsam ya 3 gündür bekliyorum olmadım .. havadan mı regliden mi oluyor baş ağrın
eşim de farkında biraz daha göbek gitse iyi olur diyor başka bişi diyorda diyimicim onu burdadeğişim candır caaaaann hele bi de iyi yöndeyse bu değişiklikkkeşin ne diyo peki kuzu o farknda mı değişikliklerin
çok uyuduysan yapar kuzum ben 5 te uyanıyorum tekrar uyudum mu baş ağrısı mahfediyor .. evet ödem atıyorsun şişlik gidiyor wc normale dçnüyorIkısı sanırım bırde agrıyor dıye cok uyudum oda etkılıyor. Bende bıraz gec oldum bu sefer olunca rahatlıyor ınsan ya
bunlar cok iyi haber canim, bazen sadece Zamani gelmemis oluo demekki.Güzel geçti kanallar açıkmış amelyat raporuma baktı .. yumurta rezervin az olabilir dedi eski mhye baktı 2 olunca tekrar istemedi ... eczaneden rapor haklarımı kontrol ettirdi regi olunca aşılama olcak ama eşimde örnek verecek yarın bakalım
birde sorun görünmüyor neden hamile kalamadım ki 1 ,5 senedir
kaçırmışım o konuyu yada hatırımda değil maşallah ya .. birde gebelik sonlandırma ihtimaalim de var benim o beni çok düşündürüyor .. kilomdan mı hamile kalamadım başka bir durumdan mı bilemedimbunlar cok iyi haber canim, bazen sadece Zamani gelmemis oluo demekki.
benim bi arkadasim yeni dogum yapti hatta anlatmistim Burda minicik dogdu cocuzgu diye belki hatirlarsin onlar 2013 den beri ugrasiolardi anca busene bebisleri oldu canim
cok gecmis olsun canim ya umarim iyi geliray bende cok bozuluyorum öyle olunca bi küçüğünü istmeden çıkıyorum o ortamdan
keşkee
neyse artık bundan sonra dikkat edersin şimdi 2 3 hafta dinlen bakalım gitti caaanım sıkılaşma fırsatı
kas spazmı varmış boynumda kuzu doktor öyle dedi bugün bayadır agrıodu zatne bakalm ilac fln verdi geçer inşallah
hııı öyle diiisiiinnneşim de farkında biraz daha göbek gitse iyi olur diyor başka bişi diyorda diyimicim onu burda
çok uyuduysan yapar kuzum ben 5 te uyanıyorum tekrar uyudum mu baş ağrısı mahfediyor .. evet ödem atıyorsun şişlik gidiyor wc normale dçnüyor
anladim canim bende baslicam yine spora buara yogunlukdan hic bisey yapamadim ama artik yok öyle 30 dakikada olsa birseyler yapcamBen cardio yapıyorum canım yağ yakmaya yönelik
Geçenlerde atmıştım buraya HasFit diye bir youtube kanalı var
Tabata, cardio vs bir sürü videoları var 1000i geçik onları yapıyorum değişik değişik
sağol bibiğimm inşallah geçer migrenle birleşince hiç hoş olmiiiiyycok gecmis olsun canim ya umarim iyi gelir
evet bende öyle düsündüm cumave cumartesiyi hafif gecirip pazar kahvaltiyida hafif yapip bi ince pasta dilimi hakina sahip olmaya caliscamvalla paartesi bende yemicim yemicim dedim 3 çatal gömmüşüm sohbet arası benim hatamdı bana gelmesin diciktim de sen nasıl yapacaksın 2 gün az yağlı şeyler ye ince bir dilim yarısı kadarda ye hem tatmin olursun
o nedemek oluo canim?kaçırmışım o konuyu yada hatırımda değil maşallah ya .. birde gebelik sonlandırma ihtimaalim de var benim o beni çok düşündürüyor .. kilomdan mı hamile kalamadım başka bir durumdan mı bilemedim
sizin oralar baya sulak galiba kuzuo nedemek oluo canim?
kilodan olabilir o arkadasimda cok kiloluydu boy 176 kilosu 95 falandi sonra biara 85 lere indiginde galiba hamile kaldi
Hayırlı ugurlu olsun canım musmutlu ol inşallahbende 2017 ekimde evlencem
Bırde dusunce olarakta bıraz rahat olmak lazım neden olmuyor dıye dusundukce olmuyor.bızımde denemeyı bıraktığımız ay olmuştu çok şaşırmıştım:)kaçırmışım o konuyu yada hatırımda değil maşallah ya .. birde gebelik sonlandırma ihtimaalim de var benim o beni çok düşündürüyor .. kilomdan mı hamile kalamadım başka bir durumdan mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?