- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.821
Börek çörek dışında menü güzel davelti gittiğin yere tok gitmeni öneririm daha az kaçamak yaparsın ki yapmamamız gerekli
keşkee
neyse artık bundan sonra dikkat edersin şimdi 2 3 hafta dinlen bakalım gitti caaanım sıkılaşma fırsatı
saol canım napim bana kadar vermediler işyerinde oturabilirim diye birde burda iskazasi olarak geçicek binadan çıkarken oldu diye :/Çok geçmiş olsun bende sporda incitmiştim 15 gün rapor vermişlerdi
Baya uzun sürüyor iyileşmesi. Acıyor falan
Sen sporu boşver iyileş ya
Verdi canım haftasonuna kadar. Dedi iki gün ayakta tut dinlendir sonra yavaş yavaş yürümeye başlarsın diye...rapor verdi mi peki....
Inşaallah canım kilo versem yeter zaten sonrada siklasabilirimverirsin kuzum spor yapmadan 6 kilo verdiğimi biliyorum hemde yağdan üzülme
Sorun olmamasina sevindim cnmGüzel geçti kanallar açıkmış amelyat raporuma baktı .. yumurta rezervin az olabilir dedi eski mhye baktı 2 olunca tekrar istemedi ... eczaneden rapor haklarımı kontrol ettirdi regi olunca aşılama olcak ama eşimde örnek verecek yarın bakalım
birde sorun görünmüyor neden hamile kalamadım ki 1 ,5 senedir
tedaviye başlamak için
2013 eylül 5 te bu sene 4 dolacak bizde evlenmeden 1 ,5 yıl önce tanıştık .. görüştük 3 ay sonra söz kesildi cenazemiz oldu nişan ertelendi ....nişan düğün arası 11 ay kadar bende 28 de evlendim ... sevdikten sonra ne önemi var yaşın kuzum
keşke kesip atabilsek dimi
Verirsin kuzum merak etme .. kısmet her şey maşallah...öyle canım napim sağlık olsun
saol canım napim bana kadar vermediler işyerinde oturabilirim diye birde burda iskazasi olarak geçicek binadan çıkarken oldu diye :/
Verdi canım haftasonuna kadar. Dedi iki gün ayakta tut dinlendir sonra yavaş yavaş yürümeye başlarsın diye...
Inşaallah canım kilo versem yeter zaten sonrada siklasabilirim
Çok kilolu bayanlarda hamile kaliyo canım senin kilonda birsey yok benim arkadasim 3 yil korunmadi ondan sonra oldu tesadufe biraktilar seninde olacak hayirlisiyla
5 eylül 6 eylülSorun olmamasina sevindim cnm
Bazen sebepsiz olmuyor iste. Nasip sanirim. Sorun yok ya olur elbet sadece biraz ugrastirir. Hayirlisiyla olur insallah
Bizimde 6 eylul 2013 ve 11 ay nisanli kaldik :) ayni gibiyiz
Esimin ablasininda sebepsiz cocugu olmadi asilama falan yaptilar oda tutmadi tup bebek yaptilar ikizleri var acayip yakisiklilar cok akillilar:)
Sen baya az yıyorsun 6 ları görmek iyi geldi sanaa :) darısı başımızaa
drye gittim yetişmedim kahvaltıya ancak duş aldım aklandım paklandım hazırlandım ancak yetiştim...
bugün zor olmayacak gibi ama normalde evet zor oluyor yağ ve protein değerlerini hesaplarken sınır çok aşmayan gıdalar bulmak özellikle beni zorluyor
ama yaptığın her hareket iyileşmeni öteleyecek onun için 1 hafta zorlamadan otur yerinde
anladim canim bende baslicam yine spora buara yogunlukdan hic bisey yapamadim ama artik yok öyle 30 dakikada olsa birseyler yapcam
Bende 10 günlük program ayarlayacam kendime gerek diyet gerek spor sonra dinlenmem gerek spor yapmicam....Yemek istiyorum ama çok sıkıldım yediğim şeylerden dolayısıyla yemek yemekten zevk almıyorum
Canım istemiyor
Üniversitedeki doktor mu canım
Evet pazartesi başlasam gitmeden bitiririm shredi diyorum
Ben zaten yapamıyorum malum
Bende 10 günlük program ayarlayacam kendime gerek diyet gerek spor sonra dinlenmem gerek spor yapmicam....
Mekik gibi.şeyler seni zorluyor mu peki kuzum
Fatsecret diye bir program var onu indirebilirsin kuzum10.30
Patatesli sognlı yumurta
3 dılım peynır
Domates salatalık
Bıraz reçel ve bal
Çay
Bır dılım tb ekmk
13.00
Uzum bır avuç ve cevız
14.30
Bır tabak ezogelın corbası
Patlıcan salatası
Bır dılım ekmek
17.00
Yogurt
19.00
Bır tabak pazı kavurması
Bır tabak taze fasulye
Yogurt
3 litre su
Benım lıstem kac kalorıdır
Evet senle.protein günü yaptığımız da 3 4 günlük menüm hazırdı az spor ile 1.90 kadar vermiştim.. ama bu sefer protein ağırlıklı gidemicim öğ geldi yağ kontrolu yapacam bol su az spor 2 kilo daha veririm sanırım var mı bir önerin bana.....Önceden ayarlayınca daha güzel uyuluyor onlara
İyi fikir
Ama yağ yakımında cardioyu tek geçerim
Yok zorlamıyor
Kiz sen niye kahvalti yapmiyosunSaat 12
Corn flakes - 383
Saat 14
Pas geçtim
Saat 16
4 incir - 200
Saat 18
1 tabak yeşil mercimek - 240
Ballı yoğurt - 170
1 dilim ekmek - 75
Yarım kase salata - 12
Saat 21
1 bardak light süt - 45
2 kuru kayısı - 16
Gün toplam: 1141
En azından 1100ü geçtim bugün
İndirdim cnm 1025 kalorı hesapladm cok az geldı yaw banaFatsecret diye bir program var onu indirebilirsin kuzum
Kovsalar gitmem bu kez kararlıyım benim ikinci evliliğim eşimin de benimde benim kız eşimin erkek çocuğu var o yüzden kızımda var oglum da şimdi ortak çocuk düşünüyoruz Allah nasip ederse 4aylık düşügüm oldu dahada olmadı, 2senedir doktor tek problem kilo vermen lazım dedi başkada bi sıkıntı yokmuş hamdolsun o yüzden hem kendim için hemde çocuk için bu yola başladımBenden de ıkı yaş kuçukGulumse24 ne guzel kocaman cocukların var. Yaşları yakınmış birbirine nasıl büyüttün onları :)
Benım ıkı bucuk yas var aralarında mahvoluyrm ya zor gerçekten
Saat iki buçuk gibi ikisini uyuttum. Yemek yaptım. Anca uzandım. Şimdi uyanırlar ikisi aynı anda.
Sen burdan gitme bir yere fit sağlıklı bir anne ol
100 gerçekten çok fazla
Sıkıldıgında spor yap cnm ya
O degılde senın neyın var bugunSaat 12
Corn flakes - 383
Saat 14
Pas geçtim
Saat 16
4 incir - 200
Saat 18
1 tabak yeşil mercimek - 240
Ballı yoğurt - 170
1 dilim ekmek - 75
Yarım kase salata - 12
Saat 21
1 bardak light süt - 45
2 kuru kayısı - 16
Gün toplam: 1141
En azından 1100ü geçtim bugün
Cok guzel gıdıyor masallah10.30
Patatesli sognlı yumurta
3 dılım peynır
Domates salatalık
Bıraz reçel ve bal
Çay
Bır dılım tb ekmk
13.00
Uzum bır avuç ve cevız
14.30
Bır tabak ezogelın corbası
Patlıcan salatası
Bır dılım ekmek
17.00
Yogurt
19.00
Bır tabak pazı kavurması
Bır tabak taze fasulye
Yogurt
3 litre su
Benım lıstem kac kalorıdır
Evet senle.protein günü yaptığımız da 3 4 günlük menüm hazırdı az spor ile 1.90 kadar vermiştim.. ama bu sefer protein ağırlıklı gidemicim öğ geldi yağ kontrolu yapacam bol su az spor 2 kilo daha veririm sanırım var mı bir önerin bana.....
Cardio yapması da keyifli oluyor aslında
O degılde senın neyın var bugun
Kiz sen niye kahvalti yapmiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?