- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.801
Hangi ayında kuzumBende 2013 eylulde evlendım
Evet hafta içi daha düzenli oluyor hafta.sonu dağılıyor herşey.. ben genelde daha çok aç kalıyorumevet bende öyle düsündüm cumave cumartesiyi hafif gecirip pazar kahvaltiyida hafif yapip bi ince pasta dilimi hakina sahip olmaya caliscamcok zor ya hafta ici daha kolay düzenli birseyler var sonucda ama hafta sonu helede böyle biyerlere davetli olunca cok zor oluo
Kürtaj yani kuzum ...benim kilom hep.böyleydi denedigimizdeo nedemek oluo canim?
kilodan olabilir o arkadasimda cok kiloluydu boy 176 kilosu 95 falandi sonra biara 85 lere indiginde galiba hamile kaldi
Bırde dusunce olarakta bıraz rahat olmak lazım neden olmuyor dıye dusundukce olmuyor.bızımde denemeyı bıraktığımız ay olmuştu çok şaşırmıştım:)
hahaahah o arkadasimla ikimiz uzunuz biraz evet ama genelde arakadaslarim kisa boyludur:)sizin oralar baya sulak galiba kuzuboyların maşallahı var hepiniz selvi gibinnn uzun
hahaha ac kalmayi nasil basarion hafta sonuHangi ayında kuzum
Evet hafta içi daha düzenli oluyor hafta.sonu dağılıyor herşey.. ben genelde daha çok aç kalıyorum
Kürtaj yani kuzum ...benim kilom hep.böyleydi denedigimizde
bilirim canim bende ikisene cektim boyun agrisini ve boyunla birlikde bas agrisini cok kötüsağol bibiğimm inşallah geçer migrenle birleşince hiç hoş olmiiiiyy
sağol kuzuuum sizde cok mutlu lun inşallahhhHayırlı ugurlu olsun canım musmutlu ol inşallah
kısır olmaz zatennnnBen akşam ne pişirsem kabak patlıcan vat ztn dun yedım uf .s kısır çektı canım hıc halımde yok
hahaahah o arkadasimla ikimiz uzunuz biraz evet ama genelde arakadaslarim kisa boyludur:)
Sanırım ben her ay umutlanıyorum birde sürekli soruluyor başka şeylerinde stresi var kısmet yaBırde dusunce olarakta bıraz rahat olmak lazım neden olmuyor dıye dusundukce olmuyor.bızımde denemeyı bıraktığımız ay olmuştu çok şaşırmıştım:)
Yeşil mercimekli kabak yap harika oluyor protein kaynağı zaten mercimek....yada türlü yap içine evde ne varsa koy mükemmel olurBen akşam ne pişirsem kabak patlıcan vat ztn dun yedım uf .s kısır çektı canım hıc halımde yok
tesekkürederim tatliskommmsağol kuzuuum sizde cok mutlu lun inşallahhh
kısır olmaz zatennnncorba da yap yanına tm işte ogurt salata fln bitsin zatn o yemk günahh
olsun bibiğim yakışıyo sana uzunluk
Eşim geç uyanıyor saatler şaşıyor ne yapayım diye bekliyorum olmuş saat 5 sonra ben yemek yememisimhahaha ac kalmayi nasil basarion hafta sonu
Anladim canim
hahaha oda iyimis canim ya biyandan hafta sonu artin olmaz iste negüzelEşim geç uyanıyor saatler şaşıyor ne yapayım diye bekliyorum olmuş saat 5 sonra ben yemek yememisim
Evet baskı olunca ınsan cok strees yapıyor olur hayırlısıyla kavuşursun inş biran once..Sanırım ben her ay umutlanıyorum birde sürekli soruluyor başka şeylerinde stresi var kısmet ya
Yeşil mercimekli kabak yap harika oluyor protein kaynağı zaten mercimek....yada türlü yap içine evde ne varsa koy mükemmel olur
Evet genelde de sabit kalıyorum ama abur cubur çok alıyor hafta sonuhahaha oda iyimis canim ya biyandan hafta sonu artin olmaz iste negüzel
Amin..Evet baskı olunca ınsan cok strees yapıyor olur hayırlısıyla kavuşursun inş biran once..
Kabak mercimek soganlımı
Deneyecegım bır araa. Buyuk ıhtımal anneme gıtcem yemeğeEvet genelde de sabit kalıyorum ama abur cubur çok alıyor hafta sonu
Amin..
Evet canım soğanlı oluyor soğanı kavur yeşil mercimek ekle.istediğin kadar biraz kavur kabak ekle yada patlıcan ekle az domates doğra su ekle pişir üstüne sarımsak ve kuru nane ekle süper oluyor
canim bulgur iyi ama kisir olarak iyi degil:) normal yapilan bi kisirin 100gr. 300kalori falan ve 100 gramdan cok daha fazla yedigimiz bi kesin yani o yüzde diyetlerde önerilmio.kaptinn bulgurfegılmıı degılmıı bol yeşillikli işte pilav makarna gıbı degıl kı
zaten en tehlikeliside o abur cubur olmasa zaten hepimiz surda incecik olurdukEvet genelde de sabit kalıyorum ama abur cubur çok alıyor hafta sonu
Anladım cnm evet cok sevıyorum bır ara karatay dıyetı yapmıştım onda bol bol yenıyorya bulgur hep dıyette aklıma kısır gelıyorcanim bulgur iyi ama kisir olarak iyi degil:) normal yapilan bi kisirin 100gr. 300kalori falan ve 100 gramdan cok daha fazla yedigimiz bi kesin yani o yüzde diyetlerde önerilmio.
Egerki ama cok seviyorum vazgecemem diosan diyet kisir tariflerini tüketebilirsin icine ama kesinlikle tuz vs gibi zararli seyler girmicek, sadece az miktarda zeytinyag ve bol yesillik tuz yerinede llimon:)
Evet evlenince her gün abur cubur aldı eşim fast food ayrı sorundu.zatenzaten en tehlikeliside o abur cubur olmasa zaten hepimiz surda incecik olurduk
Börek çörek dışında menü güzel davelti gittiğin yere tok gitmeni öneririm daha az kaçamak yaparsın ki yapmamamız gerekliGünün menüsü
Sabah
Karışık meyveli nesfit ve yarım yağlı süt bir kase
Ara
Form çubuk kraker ve bir bardak yy süt
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam
Davetliydik o yüzden çörek ve börekten tadımlık aldım genel olarak peynir zeytin ve domates biber yedim
Akşam ara
Yoğurt yiyeceğim belki karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?