Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah 7:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 3adet sıyah zeytin, 2 adet yesil zeytin, Yarım salatalik, 1 dılım ekmek
1 mil leslie

Ara ogun 1o:30

2 adet kuru incir ve rezene cayı

Oglen 12:00
Sehrıye corbasi
Kabak
Bır dilim ekmek

Ara ogun 14:00

Çok acıktım minik bir dilim peynirli börek

Ara öğün 16:00

2 adet kuru incir

Aksam 17:30
bir adet yeşil bir adet kırmızı olmak üzere iki adet kıymalı biber dolması
1 dilim ekmek
3-4 çatal fırında çakma kumpirin patatesinden

Ara ogun 21:30

1 adet buyuk kırmızı erik

Ben yazmıyorum ama min uc lıtre su içiyorum hergun

Cocuk?

Kime taktın kız eskilerden mi yoksam yeni mi

Senın menunde güzel yesıllık bıraz daha artırsan daha ıyı olur

Yok ya yeni o yüzden çok riskli şimdi gider ayak hiç iyi fikir değil kaptırırım çünkü ben biliyorum gitti mi de 2 sene yokum en azından olmaz o iş o yüzden bunalıma devam
Boşver kuzum hiç bunalıma ne gerek var şöyle düşün gittiğin yerde bulursun koskoca erkekleriyle ünlü İtalya olacak olsa eski olmazdı hem eskiler hep riskli geliyor bana

ben hic disci yüzü gormedim ya gafama dikip iciyom

Geçmiş olsun kuzum nasılsın simdi

Kızlar yeni mesajlara girince bu diğer takımlar geliyor. Birine baktım merak ettim okadar az yiyorlarki. Yoğurt kayısı salata bi dilim ekmek tüm gün bitiriyorlar :S bana pek sağlıklı gelmedi :/
Geçmiş olsun kuzum nasılsın simdi
Sağol canimm uzandığımda iyi oluyorum. Ağrı kesici ictigim için çok ağrı kalmadı Allaha şükür ama yinede tuhaf bir baskı var InsAllah geçicek cnmmm

SekerPancarii kuzum ne soracağım ya ben şimdi bir süredir ağır spor yapamıyorum ya bu kadar hızlı kilo gitmesinin sebebi kas kaybı olabilir mi öyle ise nasıl önleyebiliriz
Kuzum beslenme burda en onemlisi sen proteinini saglikli karbonhidratini eksik etme kastan gitmez ama spor yapmayip bide cok az yersen erir kaslar ayy vurun beni yaa ben ne guzel spor yapiyodum ne guzel besleniyodum butun hevesim gitti sanki sabah sporu harici bisey yapmiyom guzel beslenmiyom kilo aliyomniye kiiiniye

Evet canim emin ol hic saglikli degil herkesin kendi tercihi ama bence guzel beslenip yagdan vermek cok onemli biz saglikli beslenelim
Dinlen canim iyice spor yapma bu aralar iyce gecsin oyle yaparsin

Ondada ne yiosun ki. Sen ilk geldiginde cok guzel beslenirdin cok begeniyodum simdi niye boyle olduu kii hirsinin kurbani oluyosun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…