- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.841
Cocuk?Önerim bence kilo için cardio çok güzel ter attırıyor bu hafta hep onu yaptım ben süper geldi bana
Bilmiyorum bir bohemlik buhran var üzerimde bu aralar gideceğim diye herhalde bir de biraz bi çocuğa taktım kafayı shahsha
Geç kalktığım için 12 benim kahvaltı oluyor aslında kaptanım :/
Cocuk?
Kime taktın kız eskilerden mi yoksam yeni miÖnerim bence kilo için cardio çok güzel ter attırıyor bu hafta hep onu yaptım ben süper geldi bana
Bilmiyorum bir bohemlik buhran var üzerimde bu aralar gideceğim diye herhalde bir de biraz bi çocuğa taktım kafayı shahsha
Kime taktın kız eskilerden mi yoksam yeni mi
Senın menunde güzel yesıllık bıraz daha artırsan daha ıyı olurSabah 7:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 3adet sıyah zeytin, 2 adet yesil zeytin, Yarım salatalik, 1 dılım ekmek
1 mil leslie
Ara ogun 1o:30
2 adet kuru incir ve rezene cayı
Oglen 12:00
Sehrıye corbasi
Kabak
Bır dilim ekmek
Ara ogun 14:00
Çok acıktım minik bir dilim peynirli börek
Ara öğün 16:00
2 adet kuru incir
Aksam 17:30
bir adet yeşil bir adet kırmızı olmak üzere iki adet kıymalı biber dolması
1 dilim ekmek
3-4 çatal fırında çakma kumpirin patatesinden
Ara ogun 21:30
1 adet buyuk kırmızı erik
Ben yazmıyorum ama min uc lıtre su içiyorum hergun
Boşver kuzum hiç bunalıma ne gerek varYok ya yeni o yüzden çok riskli şimdi gider ayak hiç iyi fikir değil kaptırırım çünkü ben biliyorum gitti mi de 2 sene yokum en azından olmaz o iş o yüzden bunalıma devam
Aynen bak geçen hafta böyle değildin sen yine bi mutsuzluk vardı o da etkiledi
Gördün de kendi gözünle yani
Tedavinde de böyle ol olur mu
Pozitif, neşe saç
Ben de kafaya takmayı bıraktığımdır güzel gidiyor kilom
Ben pipetle içiyorum ön dişlere bari değmesin diye sonra çürür falan yeni yaptırdım zaten
Haftada 1 versem gidene kadar 63e inerim @denetim in dediği gibiydi dediydi de yok artık demiştimBiliyormuş kız demek ki
Aldin miiii karşılığını kuzum çevirdin mi eksiyeÇevirdim canım inş bugün çok kalori yaktım sabah bakalım karşılığını almışmıyım
Kiz en sevdigim program o benimTlc de ağır yaşamlar var yine denk geldim bir daha kilo almak istemiyorum
Yimeli icmeli bi iki gun olduooooooooo fenaaaaaa toplantiikizlara selam bendeeenn
Geçmiş olsun kuzum nasılsın simdiKızlar çok kötü birşey oldu. Bugün hava gzueldi ceket birşey almadik. Isarkadasiyla tam çıkarken baktık deli gibi yağmur gök gurluyo şimşekler cakiyo falan. Bizde çıktığımız gibi ben çığlık attım güldük eğlendik bende arkadaşın koluna girdim. Tam koşmaya baslicaktim. Ayağına birşey oldu dondum kaldım bi adım bile atamadim. Kaslarım agriordu. Yırtıldimiı noldu. Arabaya zor gittim. Islandık donumuza kadarşuan evdeyim zor geldim. Bacağımı kaldırdım yatıyorum buz koydum gebericem çok agrım var ama yarına kadar beklemek istiyorum doktora gitmek ickn. Sizede oldumu biliyormusunuz nolmustur. Dokunamıyorum çok acıyoooo (
Kuzum onun takvimi var yavas yavas artiyo sayilar oyle yap cok yuklenmemis olursun birdenEskiden çok yapıyordum kilo almadan önce birsey olmaz dedim yamuldum yatıyorum şimdide iyi oldu bana 50 50 yapamadimda
Hayirlisi olsun bebegim naptin merak ediyomGünaydın kızlar büyük gün geldi ama regli olamadım malesef daha bakalım dr ne dicik bugün
Sağol canimm uzandığımda iyi oluyorum. Ağrı kesici ictigim için çok ağrı kalmadı Allaha şükür ama yinede tuhaf bir baskı var InsAllah geçicek cnmmmGeçmiş olsun kuzum nasılsın simdi
Kuzum beslenme burda en onemlisi sen proteinini saglikli karbonhidratini eksik etme kastan gitmez ama spor yapmayip bide cok az yersen erir kaslarSekerPancarii kuzum ne soracağım ya ben şimdi bir süredir ağır spor yapamıyorum ya bu kadar hızlı kilo gitmesinin sebebi kas kaybı olabilir mi öyle ise nasıl önleyebiliriz
Evet canim emin ol hic saglikli degil herkesin kendi tercihi ama bence guzel beslenip yagdan vermek cok onemliKızlar yeni mesajlara girince bu diğer takımlar geliyor. Birine baktım merak ettim okadar az yiyorlarki. Yoğurt kayısı salata bi dilim ekmek tüm gün bitiriyorlar :S bana pek sağlıklı gelmedi :/
Sağol canimm uzandığımda iyi oluyorum. Ağrı kesici ictigim için çok ağrı kalmadı Allaha şükür ama yinede tuhaf bir baskı var InsAllah geçicek cnmmm
Ondada ne yiosun ki. Sen ilk geldiginde cok guzel beslenirdin cok begeniyodum simdi niye boyle olduu kiiÖnerim bence kilo için cardio çok güzel ter attırıyor bu hafta hep onu yaptım ben süper geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?