Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kim emziriyodu kimin cocugu yoktu karıstırıyorum ben borek erken saatte ve az oldugu içn sorun cıkarmaz dı ama üstüne bide biber dolması yemişsin bi öğün kaçamak varsa sonraki öğün onu toparlamaya calış kuzum

Kendimden hic memnun degilim yiyip içip yan gelip yatasim var sende durumlar nasil
migrenim sağolsn yemek yidirmiyo bana
pek yiyemiyorum o yüzden 54.7 ye düştüm zayıfla yeme sende şişkooooo

Niye dedikodumu yapiyon gecmisi okumucami mi sandindi
nerden gördündü

Cnm haklisin ama inan iki cocukla ancak bu kadar olabiliyor
Yaptigim yemek bu

:) ne sartlarla yapilabiliyor bir bilsen :)

Not: 32 aylik ve 1,5 aylik iki oglum var :)

Kilo gidince benim kadar mutlu olan varmı aranızda kızlar sanki hiç acıkmıyorum mutluluk hormonum yükseliyor

kilo verebilmek şahane bi duygu hele bide vücudunda farklılıklar görmeye başla güzel değişimler olsun o zaman gör sen mutlulugu

Sana bisey dicem :) haha bana takti deme ama ben ilk hafta 4kg vermistm biliyomusun yiyerek hemde seni yedirene kadar ugrascam
ben hafta da 4 versem bu hesplaaa 3 ayda kayboluyorum
nası verdin bana da sülee
ay dün yedim 2 top kakaolu normalde sevmemde anneme alıyodm cnm cekti benimde

Günaydın arkadaslarım
Cuma hedefim 83,4>81,9 idi
Veeee iste bugun tartiii

Eki Görüntüle 2029058
veee işte bu haftanın kazananı

afiyet olsun bibiğiimm
o kırmızı biberleri ben közlenmi seviyorum ya çiğ dnemedim hiç güzel oluyo muu

oyy daha minicikmişşş o zman sana ben yorum yapamam parte yapsın
Yap cnm yap
Ben hatirlatmak icin yazdim
O yorumlar beni motive ediyor dogru yol gosteriyor :)

Cig cok guzel oluyor tavsiye ederim :)

Kirmizi biber hastasiyimdir cok severim :)

Chia puding denediniz mi hic kizlar?

Yap cnm yap
Ben hatirlatmak icin yazdim
O yorumlar beni motive ediyor dogru yol gosteriyor :)

Cig cok guzel oluyor tavsiye ederim :)

Kirmizi biber hastasiyimdir cok severim :)

Chia puding denediniz mi hic kizlar?
tamam o zaman yanlış gördüğümü söylemeye devam
kırmızı biber bende cok severim annem yazdan közleyip buzluga atar kışın una bulayıp yagda kızartıyoruz cok kalorili oluyo ama cok lezzetli oluyo hatta nişanlım ilk defa yemiş bayıldı bi cuval alaımda kışın yaaprsın diyo :

kaptinn cnm bizim anneler grubunda diyetisyen var. ekmeklerimi artirmami, et yememi, salata sut ve yogurt eklememi soyledi
Diger arkadaslara da bilgi olsun diye yazayim
sen emziriyosun ya o yüzden demiştir belki kuzum ama salata ve yogurt bencede her menüde olmalı cünkü hem doyurucu hem cok faydalılar

Nisanlin cok sekermis ya :))

Evet cnm onlar bnm eksikligim haklisin sadece sut urunlerini bilerek tuketmiyrm bebisime dokundugu icin :)

Nisanlin cok sekermis ya :))

Evet cnm onlar bnm eksikligim haklisin sadece sut urunlerini bilerek tuketmiyrm bebisime dokundugu icin :)
he şekerdir pek severim kendilerini
dimi dokunuyodu o zaman bol salata ve kuru meyve tüketmeye çalış kuzu hem süt olur hemde tok tutar

Gunaydın evet bencede sogan salatalık roka dereotu marul cok sut yapıyor:)
Cnm gecen hafta ara ogunlerim dereotu ve sogandi hep
Bu hafta esime aldirmadim, birde iki cocukla zor yiyorum bunlari bile :) sen anlarsin durumumu
Haftaya annem yanimda olur, daha rahat olacak insallah

Cnm gecen hafta ara ogunlerim dereotu ve sogandi hep
Bu hafta esime aldirmadim, birde iki cocukla zor yiyorum bunlari bile :) sen anlarsin durumumu
Haftaya annem yanimda olur, daha rahat olacak insallah
Evet tabıkı cok zordur ama mınık bebişe sut lazım yekı doysun rahat uyusun.ben bol bol uzum ıncır hurmada yerdım. Dereotu gormek ıstemıyorm artk bıktım :)

Kusmeee kiz simdilik yanimda kaliylar 1-2-4- yil ,üç gundur aglamaktan isim bitti cok şükür mevlam yol gosterdi sosyal hizmetler vermiyi babalarına bizim sartlarimizi yerine getirmen lazım demis adamda ilimli bakmış konuya nerden baksan adam 3-4 yilda toparlanir heral maddi durumdan dolayi bide çocuklar hayir biz gitmek istemiyoruz demis onların kararini dikkate aldılar dun rahatladik rabbim bize bir kac yil daha musede etti iste böyle durum..

menünü begendim canim o börekler disinda:) gerisi cok iyi

menün güzel ama kahvaltini begenmedim canim cornfalkes pek saglikli degil cok fazla Seker var. onun yerine 300 kaloriye bol yesillikli yada yumurtali bir kahvalti yapabilisin:) tüm gün hem metabolizman daha iyi calisir veeee daha enerjik olursun

@Vanillav bak sana ne önercem yediklerimden sIKILDim dedinya internetden low carb tarifler aratsana cok degisik seyler cikio ve genelde basit tarifler oluo cok ugrastirmicak sekilde hem lezetli Hemde zayiflatici seyler pastalar bile var sismanlatmayanindan hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…