- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.901
kim emziriyodu kimin cocugu yoktu karıstırıyorum benSabah 7:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 3adet sıyah zeytin, 2 adet yesil zeytin, Yarım salatalik, 1 dılım ekmek
1 mil leslie
Ara ogun 1o:30
2 adet kuru incir ve rezene cayı
Oglen 12:00
Sehrıye corbasi
Kabak
Bır dilim ekmek
Ara ogun 14:00
Çok acıktım minik bir dilim peynirli börek
Ara öğün 16:00
2 adet kuru incir
Aksam 17:30
bir adet yeşil bir adet kırmızı olmak üzere iki adet kıymalı biber dolması
1 dilim ekmek
3-4 çatal fırında çakma kumpirin patatesinden
Ara ogun 21:30
1 adet buyuk kırmızı erik
Ben yazmıyorum ama min uc lıtre su içiyorum hergun
migrenim sağolsn yemek yidirmiyo banaKendimden hic memnun degilimyiyip içip yan gelip yatasim var sende durumlar nasil
nerden gördündüNiye dedikodumu yapiyon gecmisi okumucami mi sandindi
Cnm haklisin ama inan iki cocukla ancak bu kadar olabiliyorkim emziriyodu kimin cocugu yoktu karıstırıyorum benborek erken saatte ve az oldugu içn sorun cıkarmaz dı ama üstüne bide biber dolması yemişsin bi öğün kaçamak varsa sonraki öğün onu toparlamaya calış kuzum
migrenim sağolsn yemek yidirmiyo bana
pek yiyemiyorum o yüzden 54.7 ye düştümzayıfla yeme sende şişkooooo
nerden gördündü
Kilo gidince benim kadar mutlu olan varmı aranızda kızlar sanki hiç acıkmıyorum mutluluk hormonum yükseliyor
Sana bisey dicem :) haha bana takti deme ama ben ilk hafta 4kg vermistm biliyomusun yiyerek hemdeseni yedirene kadar ugrascam
ay dün yedim 2 top kakaoluKizlaaaaar
dondurmaaa severleeeeeerrrrr size guzel duyuru.
lightt sade beyaz dondurmasssi zararsizmisssssssss
tabi abartmadan 2 topla sinirli kalip iciniz rahat yiyebilirsiniz.
Tatli kriziiiii dondurma krizi gelenlere duyruluuuuur
(Insallah isim vermek yasak degldir ya sileyim orayi )
veee işte bu haftanın kazananı
afiyet olsun bibiğiimm
oyy daha minicikmişşş o zman sana ben yorum yapamam parte yapsınCnm haklisin ama inan iki cocukla ancak bu kadar olabiliyor
Yaptigim yemek bu
:) ne sartlarla yapilabiliyor bir bilsen :)
Not: 32 aylik ve 1,5 aylik iki oglum var :)
Yap cnm yapafiyet olsun bibiğiimm
o kırmızı biberleri ben közlenmi seviyorum ya çiğ dnemedim hiç güzel oluyo muu
oyy daha minicikmişşş o zman sana ben yorum yapamam parte yapsın
tamam o zaman yanlış gördüğümü söylemeye devamYap cnm yap
Ben hatirlatmak icin yazdim
O yorumlar beni motive ediyor dogru yol gosteriyor :)
Cig cok guzel oluyor tavsiye ederim :)
Kirmizi biber hastasiyimdir cok severim :)
Chia puding denediniz mi hic kizlar?
sen emziriyosun ya o yüzden demiştir belki kuzum ama salata ve yogurt bencede her menüde olmalı cünkü hem doyurucu hem cok faydalılarkaptinn cnm bizim anneler grubunda diyetisyen var. ekmeklerimi artirmami, et yememi, salata sut ve yogurt eklememi soyledi
Diger arkadaslara da bilgi olsun diye yazayim
diyete Uygun yaparsan istedigin sekilde tüketebilirsin canim;DAnladım cnm evet cok sevıyorum bır ara karatay dıyetı yapmıştım onda bol bol yenıyorya bulgur hep dıyette aklıma kısır gelıyor
hahahaaha ah ah hic sormaaa birden bi rahatlama gelio sanki insana yiyonda yiyonEvet evlenince her gün abur cubur aldı eşim fast food ayrı sorundu.zaten
Nisanlin cok sekermis ya :))tamam o zaman yanlış gördüğümü söylemeye devam
kırmızı biber bende cok severim annem yazdan közleyip buzluga atar kışın una bulayıp yagda kızartıyoruz cok kalorili oluyo ama cok lezzetli oluyo hatta nişanlım ilk defa yemiş bayıldı bi cuval alaımda kışın yaaprsın diyo:
sen emziriyosun ya o yüzden demiştir belki kuzum ama salata ve yogurt bencede her menüde olmalı cünkü hem doyurucu hem cok faydalılar
suan yapmiomusun spor? agir spor yapiyorum dedin saki ondan sormustum benBen zaten yapamıyorum malum
Nisanlin cok sekermis ya :))
Evet cnm onlar bnm eksikligim haklisin sadece sut urunlerini bilerek tuketmiyrm bebisime dokundugu icin :)
Gunaydın evet bencede sogan salatalık roka dereotu marul cok sut yapıyor:)kaptinn cnm bizim anneler grubunda diyetisyen var. ekmeklerimi artirmami, et yememi, salata sut ve yogurt eklememi soyledi
Diger arkadaslara da bilgi olsun diye yazayim
Cnm gecen hafta ara ogunlerim dereotu ve sogandi hepGunaydın evet bencede sogan salatalık roka dereotu marul cok sut yapıyor:)
Allah her daim sizi mutlu etsin insallah, agzinizin tadi bozulmasinhe şekerdir pek severim kendilerini
dimi dokunuyodu o zaman bol salata ve kuru meyve tüketmeye çalış kuzu hem süt olur hemde tok tutar
Evet tabıkı cok zordur ama mınık bebişe sut lazım yekı doysun rahat uyusun.ben bol bol uzum ıncır hurmada yerdım. Dereotu gormek ıstemıyorm artk bıktım :)Cnm gecen hafta ara ogunlerim dereotu ve sogandi hep
Bu hafta esime aldirmadim, birde iki cocukla zor yiyorum bunlari bile :) sen anlarsin durumumu
Haftaya annem yanimda olur, daha rahat olacak insallah
Kusmeee kiz simdilik yanimda kaliylar 1-2-4- yil ,üç gundur aglamaktan isim bitti cok şükür mevlam yol gosterdi sosyal hizmetler vermiyi babalarına bizim sartlarimizi yerine getirmen lazım demis adamda ilimli bakmış konuya nerden baksan adam 3-4 yilda toparlanir heral maddi durumdan dolayi bide çocuklar hayir biz gitmek istemiyoruz demis onların kararini dikkate aldılar dun rahatladik rabbim bize bir kac yil daha musede etti iste böyle durum..meyve suyu yerine meyvenin kendini tercih etsen bebeğim
makarna da az yediysen eğer begendim ben güzel olmuş suyu 2.5 yapmaya calış
Allah bagıslasın cocuklarını kuzum inşallah 3.de nasip olur
küseyim mi sanasaksı değilim ben bana da anlat noldu ne bitti
menünü begendim canim o börekler disinda:) gerisi cok iyiGünün menüsü
Sabah
Karışık meyveli nesfit ve yarım yağlı süt bir kase
Ara
Form çubuk kraker ve bir bardak yy süt
Öğlen
Ton balıklı salata
Akşam
Davetliydik o yüzden çörek ve börekten tadımlık aldım genel olarak peynir zeytin ve domates biber yedim
Akşam ara
Yoğurt yiyeceğim belki karpuz
Saat 12
Corn flakes - 383
Saat 14
Pas geçtim
Saat 16
4 incir - 200
Saat 18
1 tabak yeşil mercimek - 240
Ballı yoğurt - 170
1 dilim ekmek - 75
Yarım kase salata - 12
Saat 21
1 bardak light süt - 45
2 kuru kayısı - 16
Gün toplam: 1141
En azından 1100ü geçtim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?