- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.921
amiiinnnnn kuzum tüm sevenler iiçin amiinnAllah her daim sizi mutlu etsin insallah, agzinizin tadi bozulmasin
Sevgiyle, askla, saygiyla yurusun evliliginiz
:) orda benimde kalorim 2200 civari falan ama zayiflamak icin tabi daha az yiyorum hatta cok daha az benim gün icinde 1000 az alti az üstü oluo geneldeFatSecret diye bi program indirdim kiloma göre almam gereken kalori 2400 bugün yediklerim 1050çıktı çok az ama ben aç degilim :)))
sonra zaten aklı başında olcak hiç gitmek istemicekler bak görKusmeee kiz simdilik yanimda kaliylar 1-2-4- yil ,üç gundur aglamaktan isim bitti cok şükür mevlam yol gosterdi sosyal hizmetler vermiyi babalarına bizim sartlarimizi yerine getirmen lazım demis adamda ilimli bakmış konuya nerden baksan adam 3-4 yilda toparlanir heral maddi durumdan dolayi bide çocuklar hayir biz gitmek istemiyoruz demis onların kararini dikkate aldılar dun rahatladik rabbim bize bir kac yil daha musede etti iste böyle durum..
olsun bebeğiim şişkinlik oldugunu biliyosun sonuct regl den sonra gidicek o ödem ve kilo vermiş olcaksınAy bnm reglm bu hafta olmasaydı ıyıydı hıc kacamak yapmadm ama değşklik yok tartıdaa cnm sıkıldı
Su senin profilindeki kizin saclaribnm genckken ki saclarima benziyorhe şekerdir pek severim kendilerini
dimi dokunuyodu o zaman bol salata ve kuru meyve tüketmeye çalış kuzu hem süt olur hemde tok tutar
Cnm bi diyet yapan anne takip ediyrm hurma marmelati yiyor. Ben hic duymamistim. Sen biliyor musun?Evet tabıkı cok zordur ama mınık bebişe sut lazım yekı doysun rahat uyusun.ben bol bol uzum ıncır hurmada yerdım. Dereotu gormek ıstemıyorm artk bıktım :)
Kacsin cnm?Ay bnm reglm bu hafta olmasaydı ıyıydı hıc kacamak yapmadm ama değşklik yok tartıdaa cnm sıkıldı
ay evet bende bayılıyorum ona öyle olmak istiyorumSu senin profilindeki kizin saclaribnm genckken ki saclarima benziyortipide benziyor benim zayif hallerime (55 kg)
Idealim, olmak istedigim kiz senin profilin puhaha
Hadi olakay evet bende bayılıyorum ona öyle olmak istiyorum
bnm saclar da kıvırcık ama esmer değilim işte
olsundu zayıflık olarak belki onun gibi olabilirim
el alışkanlığına dönüyorhahahaaha ah ah hic sormaaa birden bi rahatlama gelio sanki insana yiyonda yiyon
ah nerdeee o benden uzun ben su an 54.7 yim ama maşallahım varHadi olak
Senin az kalmis
yaa hala devam ediyo muuşu wcyi nasıl ypcam kızlar ya 1 haftadır patladım kilomda sabit yani 69,90 takıldı kaldı ...yağ grmını yükselttim yine olmadı var mı önerinizi bugün ne deneyim
evet ediyor kuzum reglide olmadım 2sini bekliyorum bugün krışımı yapacam ama geçen hafta hiç etki etmemiştiyaa hala devam ediyo muu
oy hepsi bir aradaevet ediyor kuzum reglide olmadım 2sini bekliyorum bugün krışımı yapacam ama geçen hafta hiç etki etmemişti
rezene aldırcaktım hep unutoyorum aksam alayım ben içerimde evdeoy hepsi bir aradarezene fln mı içsen acaba öyle hafif bitki cayları en iyisi senin için
Hmm aklima gelenlerşu wcyi nasıl ypcam kızlar ya 1 haftadır patladım kilomda sabit yani 69,90 takıldı kaldı ...yağ grmını yükselttim yine olmadı var mı önerinizi bugün ne deneyim
aynen kuzu hem gaz sorunu için hem wc için iyi diyolar onarezene aldırcaktım hep unutoyorum aksam alayım ben içerimde evde
yazın vazgeçilmezi domates soğan salatasıGünaydin kizlar.
dünki menüm
Sabah kahve ve peynirli sandwitch
ögle basimi kasiyacak zamanim olmadigi icin hicbirsey yemedim aksam üstüne Dogru karisik meyve ve üstüne normal yogurt yedim
aksam mercimek corbasi ve iki dilim ekmek yaninda domates sogan salatasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?