Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy cok uzuldum kuzum yaa niye oyle birden yuklendin daha spor diyo bah hele dur acik dinlen gecsin oyle bakariz ne yapcana

Evet canim emin ol hic saglikli degil herkesin kendi tercihi ama bence guzel beslenip yagdan vermek cok onemli biz saglikli beslenelim
Dinlen canim iyice spor yapma bu aralar iyce gecsin oyle yaparsin
Aynen canim. Listeye girene kadar geçer inş bi kalkiyim ayağa sizi haftanin birincisi yapicam ben burda kızları dinleyip kahvaltımı degistirdim. Iki birsey agzima atip aç geziyordum şimdi dolu dolu yiyorum aksama kadar acikmiyorum. Iyiki varsınız kızlar

O kadar az yesem ben herhalde sinirlerim bozulur da oturup ağlamaya başlarım hüngür hüngür

Evet baştada seni

O kadar az yesem ben herhalde sinirlerim bozulur da oturup ağlamaya başlarım hüngür hüngür
insan ac olunca birde agresif oluyor.
Yok o yemeğin yanina birde yazmışlar 500 ip atlama yok 300 şundan yok 200 şundan biz iki gün spor yaptık sakatlandik çok şükür yine gülebiliyorum dün gece gebericem sanıyordum

Bosver sen milleti ben cok asiri saglikli beslenenleri hep uyariyorm insanlik adina gerisi kendine kalmis. Sahsen kotu beslenenleri de aramizda gormek istemem.

Kilo gidince benim kadar mutlu olan varmı aranızda kızlar sanki hiç acıkmıyorum mutluluk hormonum yükseliyor
Ne guzel canimmm hep foti cek ayda bir before after yap yandan onden arkadan cek hep dosya ac ben oyle yapiodm. Ilk hedefm 7lerdeki kiyafetlere grmekti onlar buyuk olunca kucuk alip icine girmeyi hedeflerdm

Bosver sen milleti ben cok asiri saglikli beslenenleri hep uyariyorm insanlik adina gerisi kendine kalmis. Sahsen kotu beslenenleri de aramizda gormek istemem.
Başkalarına bakarsam ac kalirim cnm ya iki findik iki fistik yiyorlar

Kilo gidince benim kadar mutlu olan varmı aranızda kızlar sanki hiç acıkmıyorum mutluluk hormonum yükseliyor
Evet bennnnnn
Verdikçe veresi geliyor insanin

Once bi guzelce iyilessin beraber video bakariz sana tamam mi kahvalti en onemlisi canim guzel bi kahvalti kacamaksiz bi gun demek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…