Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

FatSecret diye bi program indirdim kiloma göre almam gereken kalori 2400 bugün yediklerim 1050çıktı çok az ama ben aç degilim :)))
2400 cok fazla kuzum ben korumada bile o kadar almiyorumdur ama 1500 iyi sana bence başlangıçta sonra yavas yavas azaltırsın ben kilolarimi kalori sayarak verdim

Once bi guzelce iyilessin beraber video bakariz sana tamam mi kahvalti en onemlisi canim guzel bi kahvalti kacamaksiz bi gun demek bence
Şu yaşıma kadar kahvaltıyı sevmedim ama ama bana çok iyi geldi, geceleri yemeden daha iyidir saol cnm eksik olma şuan wc'ye gitmek bile bana spor

Şu yaşıma kadar kahvaltıyı sevmedim ama ama bana çok iyi geldi, geceleri yemeden daha iyidir saol cnm eksik olma şuan wc'ye gitmek bile bana spor
Devam et ben onceden gece artk acikirdm 1 2 gibi sabahi iple cekerdmm ay o kahvaltii ne balli gelrdii bana ohhhh

Devam et ben onceden gece artk acikirdm 1 2 gibi sabahi iple cekerdmm ay o kahvaltii ne balli gelrdii bana ohhhh
Iste banada şimdi öyle canım. Sevgilime diorum geceleri tamam lafa tutma beni bi sal uyumalıyım biran önce sabah olsun kahvaltima kavusiyım

Kizlaaaaar
dondurmaaa severleeeeeerrrrr size guzel duyuru.
lightt sade beyaz dondurmasssi zararsizmisssssssss
tabi abartmadan 2 topla sinirli kalip iciniz rahat yiyebilirsiniz.
Tatli kriziiiii dondurma krizi gelenlere duyruluuuuur
(Insallah isim vermek yasak degldir ya sileyim orayi )

İndirdim cnm 1025 kalorı hesapladm cok az geldı yaw bana
Bende kilo vermek istiyorsak 1200 ün üstüne çıkmamak gerek ben günlük genelde 900 alıyorum i bile bana çok geliyor ama az yemekte kilo verdirmiyor...sen 1200 al hafif.spor yap dizlerin için yorma kendini... hamile kalmayı etkiliyormuş ama herkeste değil sanırım kilolu olup hamile kalanda var..

Insalah olur kuzum

Kardio yaparım kuzum ...cocuğu boşver gittiğin yerleri düşün özgür git oralara ....

Kiz en sevdigim program o benimdehset icinde izliyom
Izleyen biri çıktı sonunda ... ben çok korkuyordum kilo verince deri sarkmaları olacak.diye onlar gibi o kadar etkisi altına aldı beni...

Hayirlisi olsun bebegim naptin merak ediyom
Aşılama olacak kuzum... ameliyat raporuna baktı kanal açık dedi yarım rahimliyim bebegi taşıyacak kadar büyük dedi rahim. Yumurta rezervin az olabilir dedi amh 2ydi tadevide de çıkıyordu zaten.. sorun yok niye hamile kalamadım diye düşünüyorum.. diger dr bana hamile kalamazsın diyordu hep o yerleşti sanırım aklıma iyice öyle durum adet olamadım daha...

FatSecret diye bi program indirdim kiloma göre almam gereken kalori 2400 bugün yediklerim 1050çıktı çok az ama ben aç degilim :)))
O programda günlük aldığın yağ oranı gösteriyor aşağıda sol tarafta.gram olarak yağ gramı 50 nin çok üstüne çıkma en fazla 53 olsun wc sorunu olursa 60a çık 1 günlüğüne ben 3 gun sanırım 50.altında kaldım wcye.çıkamıyorum 1 haftadır

Değişik birşeyler yiyibilcez her yerde bulabiliyorsak süper oldu..

Oyle verılen kılolar gumbur gumbur gerı gelır

menüne baktım hiç ev yemeği yokk kahvaltı bile paketli gıda düne özeldir diye düşünüyorum ama takipte kalıyorum

ay evet yaa cocuklu ne akdr zor oluyo bizimde geldiklerde lt üst ediyolar evi

bu nasıl menü
o gevreğinde o kadar kalorili oldugunu bilmiyodum ben

gayet güzel begendim
kalori hesaplamayıda telefona program indirip takip edebilirsin kuzum

meyve suyu yerine meyvenin kendini tercih etsen bebeğim
makarna da az yediysen eğer begendim ben güzel olmuş suyu 2.5 yapmaya calış

Allah bagıslasın cocuklarını kuzum inşallah 3.de nasip olur

küseyim mi sana saksı değilim ben bana da anlat noldu ne bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…