Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ara ogundeki borek harici begendim kuzum daha saglikli bi ara ogun yapabilirsin

mevsimin en güzel salatası ben sürekli yapıyorum harika oluyor üstüne de sumak dolduruyorum

Günaydın kizlar kaptağnnn geldii
hoş geldin kuzum

ayy çok kötü laf etmişler kendileri evli ve çocuklu olunca kiloyu hak bilmişler

onu izledikten sonra ben diyete karar vermiştim nasıl tırsmıştım ....
ilk gittiğim günde ön görüşmede de yüzde 5 demişti bu da tam tersini diyor anlamadım adamı ama iyi ki ondan kurtuldum

a iyi diyolar aslında ona faydalıymış ben denemedim tabideee
geceden kuru kayısıyı suda bekletsen bebeğim sabah ac karnına içsen
1 tane daha var onu da içicem evde çörek otu yağı olcak ondan içerim akşam da tam tersi olurmuşum birde

Sen nasil bensiz zayiflarsin göreceksin sen

şu wcyi nasıl ypcam kızlar ya 1 haftadır patladım kilomda sabit yani 69,90 takıldı kaldı ...yağ grmını yükselttim yine olmadı var mı önerinizi bugün ne deneyim
Ac karnina taze incir yeyip soguk su icsen işe yarar mi ki kiz

Aksam acik yemek gibi olmamis mercimek corbasi ekmek yerine geciyi zaten aksam 4 diljm ekmek yidin say kendini corbanin yanina et vaya sebze olaydi keske

Markasini yazdmda sildm yasaktir diye vardir bence ben bakicamm
ama o ilk haftada oluyo geri kalan 3 haftada 5 vermistm

odemdir tabi hemen yag olcak hali yokya
Artik oyle bi hale geldim ki 1 kilo alsam aglayasim geliyo ve aksi gibi daha da yiyesim geliyo cok bunaliyom bu kilo işinden bazen ama napah mecbuuur

Bura sana iyi gelcek bence pozitif doktor her zaman iyidir

Aksam acik yemek gibi olmamis mercimek corbasi ekmek yerine geciyi zaten aksam 4 diljm ekmek yidin say kendini corbanin yanina et vaya sebze olaydi keske
evet haklisin ama benim yedigim CORBA bi kasik biseydi ekmegide salatayla yemis gibi oldum yani cünki ben cOrba sevmem onuda sirf yaptim acik yiyeyim diye yedim en sevmedigim sey corbadir benim

evet haklisin ama benim yedigim CORBA bi kasik biseydi ekmegide salatayla yemis gibi oldum yani cünki ben cOrba sevmem onuda sirf yaptim acik yiyeyim diye yedim en sevmedigim sey corbadir benim
Hadi ya resmen ekmek ve salata yidin aksam yemegindetohat geliyo bugun karbonhidrat yok aksam yemeklerinde unutma yarin cumaaa

Kizlarrr yarin cuma bugun yediklerimize ayrica bi dikkat ediyoruz
Aksam yemeklerimizi erken yeyip karbonhidrat tüketmiyoruz aksam yemeğinde haydin kizlağğ gelsin eksilerr

allahım nelerle ugrasıyoruz yaaa
Sen nasil bensiz zayiflarsin göreceksin sen
bende anlamadım vala istemeyerk oldu
Tarkan yolla eşliğinde spor yapmak guzel oliyo yolla kilolari bana yollaa
yollaaaa bende akşam oynadmdı öle müzik acıpp ama hiç mi yakışmaz bi insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…