- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.981
Alsana geri hadiallahım nelerle ugrasıyoruz yaaa
bende anlamadım vala istemeyerk oldu
yollaaaabende akşam oynadmdı öle müzik acıpp ama hiç mi yakışmaz bi insana
hee deeğğmiii bu kıza bayılıyomBebekimmmmprofil yakiyo
zayıf olmalıyız kuru olmalıyız tm artık hadi bitti diyet timeeHee gece falanda yedimdiay evet ya bi ipin ucu kaçınca toplamasi cok zor oluyo
yeeekk yiiaaaaAlsana geri hadiberaber verecehh ya
Ayy bende oyun havasını guzel oynarim gecen düğün vardi evin önünde evde bir oynadim bir oynadim kurtlarimi döktüm ahahhahahdugunde oynayamiyom bari evde oynayim didimdih
Hee acik senin uzunun ve incenhee deeğğmiii bu kıza bayılıyomaynı ben
zayıf olmalıyız kuru olmalıyız tm artık hadi bitti diyet timee
Niye oyle diyon hanı gardaşıdıhyeeekk yiiaaaasen ver bence takımda en zayıf benim nihahahhaha
bende öle oynuyom bazn evde güzel oluyo enerji tavan yapıyo
azıcık esmeri azıcık fazla kıvırcıkıHee acik senin uzunun ve incenyohsaa ayni sen
Evet artik yetti
hala gardaşııhh ama ben zayıf olanımNiye oyle diyon hanı gardaşıdıhtamam neyse ben gelirim senin kilona
Aynen yaaa yavas gitsinde ebedi gitsin bidaha hicbirzaman geri gelmeme şartıylaOyle verılen kılolar gumbur gumbur gerı gelır
canım çoğaltmaya çalışıyorum unutuyorum normalde çok içen biri değilim ama yanımda şişelerle geziyorum artık okadar yanimeyve suyu yerine meyvenin kendini tercih etsen bebeğim
makarna da az yediysen eğer begendim ben güzel olmuş suyu 2.5 yapmaya calış
canım benimde wc sorunum var hemde diyetsiz zamanımda bile. Ben birsey kullanıyorum tohummu ne, ona bak derim bulabilirsen al mucize gibi birsey ben inanmam normalde ama cok faydasını gordum. Psyllium yada turkiyede pisilyum diyorlar herhalde bi araştır derimşu wcyi nasıl ypcam kızlar ya 1 haftadır patladım kilomda sabit yani 69,90 takıldı kaldı ...yağ grmını yükselttim yine olmadı var mı önerinizi bugün ne deneyim
ama ben hastayım vitamine ihtiyacım varKiz neden aksam ara öğününde 2 bardak meyve suyu iciyonay ben sok aksam aksam sekeri depolamissin ve ogle yemegi yoh neden sabah ve aksam yemeğini begendim afiyet ossun
Günaydın kızlar
Aynen yaaa yavas gitsinde ebedi gitsin bidaha hicbirzaman geri gelmeme şartıylaçok güzel kilo vermişsin canım yaa. Chia denedim ama ise yaradimi inan bilmiyorum.
canım çoğaltmaya çalışıyorum unutuyorum normalde çok içen biri değilim ama yanımda şişelerle geziyorum artık okadar yanimakarna iki kaşık bile yoktu. Etden fazla yedim canimciiim
canım benimde wc sorunum var hemde diyetsiz zamanımda bile. Ben birsey kullanıyorum tohummu ne, ona bak derim bulabilirsen al mucize gibi birsey ben inanmam normalde ama cok faydasını gordum. Psyllium yada turkiyede pisilyum diyorlar herhalde bi araştır derim
ama ben hastayım vitamine ihtiyacım varcanım doktor hastane kosturmaktan inan öğle yemeğine zaman bulamadım geç geldim eve az yedigim için meyve suyunu içtim en azından birsey yemiş içmiş oliyim diye 3 gün evdeyim güzel güzel yicem
KIZLAR bugün 0 kalori noodle'lerimi yicem. Biliyormusunuz yiyen varmi
Canım benim detoks suyum öyleydi günlerce ictim. Midem kalktı artık detoks suyundano zaman tamam
su az çünkü kilo arttıkca vücudun suya ihtiyacıda artıyo yani 3 içsen bile olur sana çoğaltttt içemiyosan içine limon salatalık fln at öyle iç
ay migren deme bana bişeyler oluyo :Canım benim detoks suyum öyleydi günlerce ictim. Midem kalktı artık detoks suyundansuyu çoğaltmak istiyorum her saat başı bi bardak içsem yeter evdeyim bugün rahatım daha çok içicem kuşum bu arada sohbetiniz çok komik ya ahahah şekerpancarı ile
Ayni senmiazıcık esmeri azıcık fazla kıvırcıkıaynı ben
hala gardaşııhh ama ben zayıf olanım
hee benzemiyoh muAyni senmiay durun bayilcam
Bende 50lere geleyim birlikte devam ederizay migren deme bana bişeyler oluyo :
su için hatırlatıcı programlar var teleofnuna indir bibiğiim bıktırana kadar bırakmıyo içiyosn mecbur suyu
heee biz onunla kilolarımız yakın oldugunda hep böyle çekişiyokhepte yeniyo beni
Bi ara hatirlat gulucemhee benzemiyoh mu
bence ikizim bilem olabilir he ben ondan daha güzelim o ayrı
sanki biraz ima etmiş cok az ama hafifBende 50lere geleyim birlikte devam ederizsu applerine bakiyim gerçekten lazım bana cnm. Biliyorsun benim kilo vermem acildende acil dün kaynanam aradı yine diyor ben kosturmaktan kilo veriyorum diye. Bana birşeyler ima etmeye calisio gibi gibi
Bi ara hatirlat gulucem
Tamam tmmm kivircihimsanki biraz ima etmiş cok az ama hafif
öf onlarda beee bnmkide ilkte öyleydi şimdi zayıfladm bişey diyemiyo ben ona diyorum nasıl gidiyo diyet işleri düğün yaklaştı diye
ben en güzelim
O benim gibi aynıymış ama o biraz zayıfımsanki biraz ima etmiş cok az ama hafif
öf onlarda beee bnmkide ilkte öyleydi şimdi zayıfladm bişey diyemiyo ben ona diyorum nasıl gidiyo diyet işleri düğün yaklaştı diye
sen kac kilosun unttmBende 50lere geleyim birlikte devam ederizsu applerine bakiyim gerçekten lazım bana cnm. Biliyorsun benim kilo vermem acildende acil dün kaynanam aradı yine diyor ben kosturmaktan kilo veriyorum diye. Bana birşeyler ima etmeye calisio gibi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?