- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.421
2 hafta onceki kilonu yaz sonra yuzdeni ikiye böl canim bir hafta bildirim yapilmadiginda boyle yapiyoruzŞimdi yüzdemi hesaplarken bu hafta başı mı yoksa başlangıç kilomu mu alacağım ?
Simdi cocuk düşününce hemen olup olmucagi belli degil mesela ben ilk hamileligimde 7 ay sonra hamile kaldim yine de cocuk düşündüğümde baslasam mi kiUc ay onceden cnm
Varacağız yaaaa Allah ın izniyle :) :)
Kizlar bildirmeyenler var ama kilo veren herkese tebrik ediyorummmmm
Valla zor 6 pack falan bi dene daha cocuk dogurunca yine yumusucam gibi geliyocok kilo almaktan korkuyom
Harikasin bebegim
Sen geldiginden devam et. Gecen cuma kacsan bu cuma kac olduysan düs.Şimdi yüzdemi hesaplarken bu hafta başı mı yoksa başlangıç kilomu mu alacağım ?
Spor kesin yapicam eger bi engel olmazsa zaten vucudumu yumusatamam geri
Teşekkürler kaptanım
Yumuşamazsın
Uzun zamandır spor yapıyorsun hiç o fitnesscı bacıları görmedin mi hamileyken
Sanki o öğün çok yemişler gibiler
Bir de artık biliyorsun yapmazsın bence öyle bi risk alırsan bu baştan 20 kilo vermek demek
Teşekkürler kaptanım
Tamam kuzum ben bilgilerini düzenliyorum o zamanEvt bugun yeniden gelmis gibi
Yaaa kafasi kariscaaaaaak nasilsa listede degilll2 hafta onceki kilonu yaz sonra yuzdeni ikiye böl canim bir hafta bildirim yapilmadiginda boyle yapiyoruz
Listeye ekle kuzum boyle karışırBaşlangıç 70.6 güncel 69.0 (mercimek köftesini hiç affetmeyeceğim ) -1.6 %2.2 /2 =%1.1
Spor kesin yapicam eger bi engel olmazsa zaten vucudumu yumusatamam geriinşallah bu sefer cok kilo almadan tamamlarim eger kismet olurda hamile kalirsam
Evt baslaman lazm 3 ay oncesinden.sen basla faydali nasilsaSimdi cocuk düşününce hemen olup olmucagi belli degil mesela ben ilk hamileligimde 7 ay sonra hamile kaldim yine de cocuk düşündüğümde baslasam mi ki
Pilates yapacummmNe sporu yapacaksın ki yürüyüş falan yaparsın öyle çok ağırlık falan da yapma da şimdi
Yaaa kafasi kariscaaaaaak nasilsa listede degilllneyse ozaman sen onun yerine yaz kafasi karismasn
Hee bi netlessin baslayim benEvt baslaman lazm 3 ay oncesinden.sen basla faydali nasilsa
Pilates yapacummmhamile pilatesi hamile yogasi ve yürüyüş
Nasıl ekleyeceğim :)Listeye ekle kuzum boyle karışır
Dusununce baslaycaksın tabıSimdi cocuk düşününce hemen olup olmucagi belli degil mesela ben ilk hamileligimde 7 ay sonra hamile kaldim yine de cocuk düşündüğümde baslasam mi ki
Basla baslaa simdidenHee bi netlessin baslayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?