Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yohh hala istedigim kadar fitnessci olamadim dur hele daha 3 ayda olur mu yani iyiyim tabi simdi kendimi kötüleyemicem buğda baya iyiyim ama neden daha iyi olmayim
He tambugdaydan tost ye peynirli domatesli

He tam biraz onu yiyeceğim şimdi
6 pack falan mı yapacağusun

Merak ediyorum buki kaç çıkacaksın
Velvette sen ne yaptın

Geldim geldim kuzuş hemen yapıyorum bildirimi 68,1 sen de 69dasın artık tebrik ediyorum

Zaten geçenlerde tadı garip geliyor soğudum demiştin ne mutlu sana bırakabildin valla
Onun eti yumoş yumoş ya

kırk dönüm bostan yan gel osman
salma bebekim salma mezun olana kadar devam sonra söz bigün serbest kalır istediğini yersin
ama sonra koruma programına devam
evet bir iki hafta daha disimi SIKarsam cok iyiolur hahahaha sende koru bakim ciktin aldin kilolari olcak ismi buuuuuuuu

Bu sefer ayni hatayi yapmicam spor ve dengeli beslenme yapicam inşallah seni kandırirdim ben cok kilo aldim diye dermisim

Ayy hep dua etcem canim inşallah beraber kaliriz yoldas oluruz birbirimize

eee ozaman kardes vakti gelmis ay negüzel... bizde su isleri yoluna sokabilirsek eger yani benim isim belli oldugunda ve esimin okulu bitince düsünüyoruz yani biseneye insallah

tamam ben @keptinn gel bakim tokatlar gelsinnnn
Evet kizim cok istiyo ozellikle yoksa bana bi cocuk yetiyi ablam da hamile kalinca kizim cok üzüldü kuzeninin kardesi olcak diye benim de olacak biliyo msn diyo zaten vakti de gelmisti çok da ara olmasin 5 yas iyi kiz senin cocugun var dimi bi tane ben unuttum

Valla zor 6 pack falan bi dene daha cocuk dogurunca yine yumusucam gibi geliyo cok kilo almaktan korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…