- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.401
Benim arkadaşım diyete başladı eşiyle birlikte arkadaşım 15 eşi 22kilo verdi 2buçuk aydaaa beraber yaparsınız cok eğlenceli olur o bakkkk
diyet arkadasnda var valla çift olarak incecik olcaksınız
Yohh hala istedigim kadar fitnessci olamadim dur hele daha 3 ayda olur muyani iyiyim tabi simdi kendimi kötüleyemicem buğda baya iyiyim ama neden daha iyi olmayim
He tambugdaydan tost ye peynirli domatesli
Abur cubura başlamayı düşünmüyorum açıkçası hedeg kiloma varınca haftada 1 makarna patates gibi şeyler yerim o da hafta da bir ve spor ile beraber kolay vermedik kiloları hemen almak istemem...bende hindi sevmiyorum tavuğu çok severdim ama hormonlu diye yiyemiyorum
evet bir iki hafta daha disimi SIKarsam cok iyiolurkırk dönüm bostan yan gel osman
salma bebekim salma mezun olana kadar devam sonra söz bigün serbest kalır istediğini yersin
ama sonra koruma programına devam
tebrikler canimmmm***14. TAKIM 529. ETAP***
senad(58.9/58.2/0.7/%1.19)
Buki_89(68.5/67,7/0,8/1,17%)
Vanillav(69.3/68,1/1,2/%1,73)
Yuzlesmegunu(87.0///%)
denetim(70,4/69.8/0.6/%0.85)
14. Takım Ortalaması: %
Bu sefer ayni hatayi yapmicam spor ve dengeli beslenme yapicam inşallahben sevmedimdi onu ama sen sevdiysen devam et çünkü cok etkiliymiş ooo
hayırlısı olsun bebeğiiimmm inşallahhh sağlıcaklann
kırk dönüm bostan yan gel osman
salma bebekim salma mezun olana kadar devam sonra söz bigün serbest kalır istediğini yersin
ama sonra koruma programına devam
ayy ne güzel olarr yaaaa kac kilo aldın diye kapışırdık
Hee ama ossundu sakatlanmak istememyalnız daha hamile değilsin tikkaatt
***14. TAKIM 529. ETAP***
Yuzlesmegunu(87.0///%)
Ayy hep dua etcem canim inşallah beraber kaliriz yoldas oluruz birbirimizeBen 3 mil yapmıştım geçen gün tv karşısında olunca keyifli oluyor onun dışında sıkılıyorum bazen spor yaparken ama 40.dk 500 kalori olan videoda hiç sıkılmıyorum niyeyse
Bende bir hafta ağırlık vereyim o zaman spora 67yi bile görürüm belki ..
Sizde bebiş istiyormuşsunuz
Tez zaman da olur inşallah umarımda beraber hamiş kalırız senden öğrenirim çok şeyi
tebrikler canimmmm
Azmin gücü tebrikler
Aynen canim simdi baktim gecen hafta bildirim yapmamis 2 hafta mi uzatalim diyosunSekerPancarii yildizlariyakalamak gecen cuma bildirim yapmadigi icin haftasi uzadi. Yani 2 cumasi daha var
Evet kizim cok istiyo ozellikle yoksa bana bi cocuk yetiyieee ozaman kardes vakti gelmisay negüzel... bizde su isleri yoluna sokabilirsek eger yani benim isim belli oldugunda ve esimin okulu bitince düsünüyoruz yani biseneye insallah
tamam ben @keptinn gel bakim tokatlar gelsinnnn
Evt bugun yeniden gelmis gibiAynen canim simdi baktim gecen hafta bildirim yapmamis 2 hafta mi uzatalim diyosun
Sağol kuzuş sen de 67deymişsin
Teşekkür ederim
Şu 60a bir varaydık
Valla zor 6 pack falan bi dene daha cocuk dogurunca yine yumusucam gibi geliyoHe tam biraz onu yiyeceğim şimdi
6 pack falan mı yapacağusun
Geldim geldim kuzuş hemen yapıyorum bildirimi 68,1 sen de 69dasın artık tebrik ediyorum
Zaten geçenlerde tadı garip geliyor soğudum demiştin ne mutlu sana bırakabildin valla
Onun eti yumoş yumoş ya
Şimdi yüzdemi hesaplarken bu hafta başı mı yoksa başlangıç kilomu mu alacağım ?Evt bugun yeniden gelmis gibi
Harikasin bebegim***14. TAKIM 529. ETAP***
Yuzlesmegunu(87.0///%)
Uc ay onceden cnmHeeehayirlisi olsun inşallah Demi ben simdiden bi soruyum onceden kullanmak gerekiyodu folik asiti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?