- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.381
Ben sıkılmıyorum canim cok seviyorum ben spor yapmayiBu hafta 900 gittim hep ...senin spor azmine hayranım ben bazen sıkılıyorum spor yaparken sen hiç sıkılmıyor musun ? Bende bu hafta cardio yapacam annemden dambil getirdim 2 kg onunla suma squat yaparım haftada 3 günde kol çalışırım diyorum ama bırakınca daha kötü olmasından korkuyorum
Ya ilk defa.hedefime ulaştım
ben sevmedimdi onu ama sen sevdiysen devam et çünkü cok etkiliymiş oooKizlar buarada dün lesliye basladim cok eglenceliymis bu ya 15 dakika yaptim dün...
siz nekadar yapiosunuz yaptiginizda?
hayırlısı olsun bebeğiiimmm inşallahhh sağlıcaklannHeeehayirlisi olsun inşallah Demi ben simdiden bi soruyum onceden kullanmak gerekiyodu folik asiti
kırk dönüm bostan yan gel osman:) evet istedimmi gidioda ara ara kendimi bi saliyorum farkinada variosunuz zatencanim istemio ozaman resmen dikkat etmek hahahaha
evet aynende öylesiniz rahatladiniz tabi bidefa listeden cikinca ohhhh yan gel yat ye sizinki
ayy ne güzel olarr yaaaa kac kilo aldın diye kapışırdıkElini cabuh tut sende beraber dogurakhani gardaşıh ya beraber kilo alacuuhh
he o sağlam kalsın bana vur o zaman bekliyom camoooonnnkiyamadim simdi bebis düsünüomussun olmaz sen Saglam kalmalisin
cok sevindim buarada canim senin Kiz kac yasindaydi?
saygıynann eğiliyorumBu hafta 900 gittim hep ...senin spor azmine hayranım ben bazen sıkılıyorum spor yaparken sen hiç sıkılmıyor musun ? Bende bu hafta cardio yapacam annemden dambil getirdim 2 kg onunla suma squat yaparım haftada 3 günde kol çalışırım diyorum ama bırakınca daha kötü olmasından korkuyorum
Ya ilk defa.hedefime ulaştım
yalnız daha hamile değilsin tikkaattTisikkirler benim yerime keptinni dövün ama hak gecmesin
Saol canimkasımda 5 olcak benim kiz
Ben 3 mil yapmıştım geçen gün tv karşısında olunca keyifli oluyor onun dışında sıkılıyorum bazen spor yaparken ama 40.dk 500 kalori olan videoda hiç sıkılmıyorum niyeyseKizlar buarada dün lesliye basladim cok eglenceliymis bu ya 15 dakika yaptim dün...
siz nekadar yapiosunuz yaptiginizda?
Bende bir hafta ağırlık vereyim o zaman spora 67yi bile görürüm belki ..Ben sıkılmıyorum canim cok seviyorum ben spor yapmayiyok birakinca kötü olmuyo etkisi azaliyo biraz ama o kazandigin form duruyo hep canim agirlikla spor en guzeli
ikimizin ozel alaninda yazili kuzu kimbilerin ne zaman geldigiMsja bi bakicam giris tarihleri yaziyo mu diye aslinda adaylar listesindekilerin karsilarinda bilgileri olmaliydi
günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın gününüz hayr Cumamız mübarek olsun canlar kabızlık la başım dertte o kadar su nereye gidiyor bende anlamadım pilav makarna ekmek menüde ol adını halde neden böyle oldu anlamıyorum bugün tartıda gram eksilmemiş dünle aynıyım 97.5sabit neden böyle oldu hergün gidiyordu kabızlık yüzünden oldugunu düşünüyorum ama moralim çok bozuldu
tamamdır beybiiiiii
eee ozaman kardes vakti gelmisTisikkirler benim yerime keptinni dövün ama hak gecmesin
Saol canimkasımda 5 olcak benim kiz
Sabahları zeytin peynir domates salatalık biber yumurta yiyorum kuzum ekmegin hiçbir çeşidini tüketiyorum lavaş yesem olurmu bugüngünaydın canım hayırlı cumalar
kuzum eğer lifli gıdalar tüketmeye dikkat etmiyosan ve alman gereknden az besin alıyosan normaldir
daha dikkat etmeye calış sbahları tam bugday ekmegi tüket sebze meye salata yemeye çalış
tamamdır beybiiiiiiSekerPancarii
Ustte ki konusmayi ben yaptim sandimgünaydın canım hayırlı cumalar
kuzum eğer lifli gıdalar tüketmeye dikkat etmiyosan ve alman gereknden az besin alıyosan normaldir
daha dikkat etmeye calış sbahları tam bugday ekmegi tüket sebze meye salata yemeye çalış
tamamdır beybiiiiiiSekerPancarii
aaa gercektenmi ben bayildim ona dün:) hatta Sabah esime gösterdim yeni bisey kesfettim diye gösterdim hareketleri gülmekden öldüben sevmedimdi onu ama sen sevdiysen devam et çünkü cok etkiliymiş ooo
vurma kız korktum bi aneee ozaman kardes vakti gelmisay negüzel... bizde su isleri yoluna sokabilirsek eger yani benim isim belli oldugunda ve esimin okulu bitince düsünüyoruz yani biseneye insallah
tamam benkaptinn gel bakim tokatlar gelsinnnn
ama ekmekte tüketmelisin canım sağlıklı olanlardan sabahları ye bence evde dolaba koy hergün 1 2 dilim yesen 1 hafta gider o sanaSabahları zeytin peynir domates salatalık biber yumurta yiyorum kuzum ekmegin hiçbir çeşidini tüketiyorum lavaş yesem olurmu bugün
çünkülüm diyet dendiğinde ekmeği tamamen bırakmak gözüyle bakılıyo çünkülüm ilk başlayanlar bu hatayı muhakkak yapıyoUstte ki konusmayi ben yaptim sandimnefesimi bosuna tuketmemisim
aa beraber yaparsınız cok eğlenceli olur o bakkkkaaa gercektenmi ben bayildim ona dün:) hatta Sabah esime gösterdim yeni bisey kesfettim diye gösterdim hareketleri gülmekden öldübende senle basliom dedi buarada oda simdi diyetde 80 kiloya düsme cabasinda
1hafta öncesine kadar sabah olsada yemek yesem diye düşünüyordum yatakta şimdi sofraya oturup herşeyi görünce doymuyorum sanki açlık hissetmiyorum nasıl bir psikolojiye girmişsem bilemiyorumvurma kız korktum bi ansizinde olur inşallahhh minicikkk bi bukiniz
ama ekmekte tüketmelisin canım sağlıklı olanlardan sabahları ye bence evde dolaba koy hergün 1 2 dilim yesen 1 hafta gider o sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?