Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gelicegini biliyodum aslinda bir sorun oldugu aklima geldi. 9una kadar hicmi gelemiceksin?

Bende o şeker işi 15 gün sürdü valla bendeki malzeme belli çok dayanmaz öyle şeylere

Ay artık olayım ya gitmeden şöyle bir ziyafet çekmem döner kebap Türk işi her şeyi gömmem şart

Bende o şeker işi 15 gün sürdü valla bendeki malzeme belli çok dayanmaz öyle şeylere

Ay artık olayım ya gitmeden şöyle bir ziyafet çekmem döner kebap Türk işi her şeyi gömmem şart
sen 63 te final yap gidene kadar 2 3 kilo alırsın bu plan ile .. şeker krizlerini anannas ve bitter ile kontrol edebiliyorum artık uygulamaya devam ederim

stresimi atacak bir yol buldum ortadan kaybolursam ban yemiş diye düşünün haberlerimi poncikten alırsınız artık

sen 63 te final yap gidene kadar 2 3 kilo alırsın bu plan ile .. şeker krizlerini anannas ve bitter ile kontrol edebiliyorum artık uygulamaya devam ederim

Ben bitter yiyince suçlu hissediyorum ya ona da çok güvenmek istemiyorum

Zaten o civarda bir şeyle kapatacağım muhtemelen ben ağustos sonu mezuniyet isterim

Kizlar paylasim yetersizligi olanlari,habersiz takima ugramayanlari diskalifiye edicemm bilginiz olsun.
Gunde 5 mesaj hakkinizi kullanmali,menu paylasmali ve menulere yorum yapmalisiniz.

Haddinden fazla yorum yaptığım için üstüme alinmiorum ama menülerde gözlemliyorum şuan icin hanı çok bilmedigim için aferin iyi yapmışsın yada şunu yemiyeydinde olurdu diyemiyorum henüz

BDVye sardın dimi dün ben de istedim sarmak ama konu bulamadım ya azcık şöyle heyhey stres atmak istiyorum
bir konu var kadın kp dayak yemiş kocası fedakar bir baba ve eşmiş evi ayırmıyormuş çok saycaktım da az stres atayım son damlalarda saydırırım ki içim boşlasın önce D:

kilo sabitlemekte zor yalnız ben aylardır 54 te kalamadım uzun süreli mesela

işte tehlikeli olan akşam
sizin orda semizotu avr mı kuzu yapsna asende yemegini

işte o pek hoş olmayanlar cok fena oluyo
evet Sabit tutmakda zor gercekten:)
var tatlim hatta yengem gecen gün bahcesinden Verdi baya ama esim onunla salata yapti
yogurtlusuda cok güzel oluo seviyorum yani

hahaha evet berbat hatta

Ilklerde olur oyle cnm sorun yok sen gayet yeterlisin

bir konu var kadın kp dayak yemiş kocası fedakar bir baba ve eşmiş evi ayırmıyormuş çok saycaktım da az stres atayım son damlalarda saydırırım ki içim boşlasın önce D:

Dur okuyup geliyorum kapanmadan azcık ben de nemalanayım

berbaer mezun olcaz

Kep de atalım kız

Valla hayat bize güzel artık öyle şişko da hissetmiyom kendimi azcık fazlam var diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…