- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.561
Aa evet çok iyi fikir banada daha çok uyarKızlar bı fıkır öne atabılır mıyım ?
Menulere yorum yapacağız ya ben kaçırıp görmüyorum bazen
Menü bildirim saati belirleyelim mi
Herkese uyacak saatler olsun
Atıyorum 22-23 arasi gıbı
@ParteMoralll @SekerPancariikaptinn
Cok sevmiyorum ama arada yerim cok kacmasinben biyerde okumustum canim bi uzun parca mesela onu gecemesi gerekio bu 3 veya 4 kare yapar tahminen tam bi lmiorum
siz gidin ben buralara bakarım
Bende bakicam artik buyuk marketlerde vardir lighti belki baska bisey alirim yerineBen yemedim ya üşendim dışarı çıkıp onu aramaya açıkçası
Yerine bitter
Tam diyecektim blacksee den bul diye
aaa hic yemedim bak tamam alisverise gitigimde ilk is ona bakcam alirim denerim bakalim nasilmis tesekkürlerrrrBuki_89 bukis harzer kâse var biliyormusun proteini çok yüksek ben yiyemiyorum sen dene istersen fitness gittiğimde herkes yiyordu deli gibi zayıflamışlardı sende burdasın diye aklıma geldi paylaşmak istedim :*
Senın avatardaçok seksıBen buradayım bakıyorum ama bdv sıkıyor beni senle konuşamadık nasılsın yeni avatar yapmışın
sende gel kuzum sensiz olur musiz gidin ben buralara bakarım
ye canim zaten alisiosun bisüre sonra normal sütlü cikolata cok Tatli gelmeye baslio... bir iki kare attinmi agizina zaten yetio geneldeCok sevmiyorum ama arada yerim cok kacmasin
buldum buldum bazen aklım duruyor yeminleBen yemedim ya üşendim dışarı çıkıp onu aramaya açıkçası
Yerine bitter
Tam diyecektim blacksee den bul diye
Bende bakicam artik buyuk marketlerde vardir lighti belki baska bisey alirim yerine
Senın avatardaçok seksı
buldum buldum bazen aklım duruyor yeminle
ağzının ortasına çaktığımızı hayal ettim içim bir ohhh çektiBize de bu kadar seksi olmak nasip olsun diyorum artık
Ağzının ortasına çarpacak iki tane göreceğim o zaman aksiyonu macerayı severim nedir ahahahah sanırsın disneyland e gidiyor
hee aynı kız aynı tarz ayn zayıflık hayallerrrr hayatlar meselesiBen buradayım bakıyorum ama bdv sıkıyor beni senle konuşamadık nasılsın yeni avatar yapmışın
ay yooohh sabha biraz baktımda sarmadı cok açım su an uğraşaşamam onlarlannnsende gel kuzum sensiz olur mu
öğlen ne yedin kuzumhee aynı kız aynı tarz ayn zayıflık hayallerrrr hayatlar meselesinapimmm sabah 55 cıktım işte ugrasıyorm bana yetişcen bu hızla sende
ay yooohh sabha biraz baktımda sarmadı cok açım su an uğraşaşamam onlarlannn
Tamam oyle olssunbi dondurma sever bulamadimBen bakamıcam ya ona da üşeniyorum çilek yerim ben
ağzının ortasına çaktığımızı hayal ettim içim bir ohhh çektineler oluyor bana
çok tuhaf insanlar var
hee aynı kız aynı tarz ayn zayıflık hayallerrrr hayatlar meselesinapimmm sabah 55 cıktım işte ugrasıyorm bana yetişcen bu hızla sende
ay yooohh sabha biraz baktımda sarmadı cok açım su an uğraşaşamam onlarlannn
Tamam oyle olssunbi dondurma sever bulamadim
Benim esimde boyle yapiyor ben bir hevesle dondurma yiyelim diyelim yok ben istemiyorum sen al yiceksen hic heves kalmiyor iskender yiyelim desem gozu donerArkadaşlarımı da böyle uyuz ediyorum ben kişisel algılama canım
Dondurmaaaaaa diye coşuyorlar ben: meh
Benim esimde boyle yapiyor ben bir hevesle dondurma yiyelim diyelim yok ben istemiyorum sen al yiceksen hic heves kalmiyor iskender yiyelim desem gozu doner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?