- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.481
bugünde şekersiz içtim bende şaşırdım nasıl oluyor diye hayatımdan bayağı uzaklaştı şeker meyve ile tamamlamak yetiyor kriz tutunca en güzeli ananas oluyor .....He tam biraz onu yiyeceğim şimdi
6 pack falan mı yapacağusun
Geldim geldim kuzuş hemen yapıyorum bildirimi 68,1 sen de 69dasın artık tebrik ediyorum
Zaten geçenlerde tadı garip geliyor soğudum demiştin ne mutlu sana bırakabildin valla
Onun eti yumoş yumoş ya
kuzum ücretli onlar falbiol güzel birde imuim mu bir ilaç var onun içinde omega 3 te var adını tam hatırlamıyorum erkenden başlaman iyi olur sen daha tecrübelsin daha iyi bilirsin bunları ...Hee esime diyim alsin mi yoksa doktorun mu yazmasi gerekiyoayyy hadi sende hamis ol
bol protein omega 3 afiyet olsun şimdidensabah menüüüm:
1,5dilim ekmek
lor kavurması
1zeytin az peynir
ara:
1 sade kahve
öğle menümm:
1kase mercimek corbası
4kaşık bulgur pilavı
patatesli mantar yemeği(çok az yedim)
bide yeşil ince biber yedim
akşam menümcüğüümmtahmini)
1kase corba
semizotu kavurması
1dilim ekmek
yogurt
su cok az içtim zorlıcam akşama kadar 2 olur
bilemiyciğim beybiii gelirse sorarız bakalımBiseymi oldu acaba himmmmmmmm bakalimmmm
sıcak mı oralarr bizim burda yagmur çiseliyo azar azar hava kapalı sabahtan berielektrik yeni geldi piştim sıcaktan
naparsınız
gece burda da yağdı ama sıcak kaldığı yerden devam etti kuzum ...serin serin oturun siz ben yanarım buralardabilemiyciğim beybiii gelirse sorarız bakalım
sıcak mı oralarr bizim burda yagmur çiseliyo azar azar hava kapalı sabahtan beri
sağol bebeğiiim akşamıda uyabilirsem pek güzel olcakbol protein omega 3 afiyet olsun şimdiden
akşam menü çok güzel uyarsın ne olcak düğüne a kaldı zaten sıkman gerek biraz dişinisağol bebeğiiim akşamıda uyabilirsem pek güzel olcak
***14. TAKIM 529. ETAP***
senad(58.9/58.2/0.7/%1.19)
Buki_89(68.5/67,7/0,8/1,17%)
Vanillav(69.3/68,1/1,2/%1,73)
Yuzlesmegunu(87.0///%)bildirimde bulunmadi
denetim(70,4/69.8/0.6/%0.85)
14. Takım Ortalaması: %0,988
Yuzlesmegunu canim seni bekliyorum ben gün icinde giremiyorum siteye kilo bildirimleri en gec 12 ye kadar yapilmali
evet simdilik var bakalim umarim hemen vazgecmez hahahahaaa beraber yaparsınız cok eğlenceli olur o bakkkk
diyet arkadasnda var valla çift olarak incecik olcaksınız
evet farkındayımakşam menü çok güzel uyarsın ne olcak düğüne a kaldı zaten sıkman gerek biraz dişini
***14. TAKIM 529. ETAP***
senad(58.9/58.2/0.7/%1.19)
Buki_89(68.5/67,7/0,8/1,17%)
Vanillav(69.3/68,1/1,2/%1,73)
Yuzlesmegunu(87.0///%)bildirimde bulunmadi
denetim(70,4/69.8/0.6/%0.85)
14. Takım Ortalaması: %0,988
Yuzlesmegunu son dk yetistin
sıkılmasa bari değişik tarifler diyet yemekleri yapta sıkılmasın kuzu destekci iyidir hele aynı evin içindeevet simdilik var bakalim umarim hemen vazgecmez hahahaha
zaman yaklaşınca daha hızlı gidiyor kilolarevet farkındayım
neyse artık halledicez
sen naptın kuzu nasıl gidiyo doktor la görüştün mü ben ep kaçırdm bunları yaa bakamıyorum kiii
heyecan stres yaptıysan ondan olmuştur bebegiiim fırsata cevir daha cok gayret et ne kadar zayıf o kadar iyi senin içinzaman yaklaşınca daha hızlı gidiyor kilolar
regli olmayı bekliyorum aşılama olcak olmam gerekiyordu günüm değişti sanırım yine
tedavide de kilo verebilirim sanırım ya aşılama gününe kadar diyete devam edecem çatlama iğnesine kadar da spora sonra dinlenmem gerekecek o süreye kadar da mezun olmak istiyorumheyecan stres yaptıysan ondan olmuştur bebegiiim fırsata cevir daha cok gayret et ne kadar zayıf o kadar iyi senin için
ooo süper evet bes Yas iyi bence cokda uzatmak okadar iyi olmaz diye düsünüyorum. Yok tatlim benim cocugum yok daha birinci senemizi doldurduk biz gecen ay evlilikde yeni sayiliriz hihihiEvet kizim cok istiyo ozellikle yoksa bana bi cocuk yetiyiablam da hamile kalinca kizim cok üzüldü kuzeninin kardesi olcak diye benim de olacak biliyo msn diyo zaten vakti de gelmisti çok da ara olmasin 5 yas iyi kiz senin cocugun var dimi bi tane ben unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?