- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.601
he itiraf sayılır mı sayılır tabikız 1 tanecikti bol salataylan yidim işte peeh gizildiiiii ben cok severim de lahmacunu allahtan nişanlımda seviyo evde yapar dururum
ay pardon bebekiiimmm
kızım ne kalmış 59a ver gitsin
ay börek miiişu an ne olsa yerim anla psikolojimi oyyyy
öptüm bebeğim iyi hafta sonları
aklıma tekila geldi68im bir kere ben
O iki kadeh şarabı içmeyeydim 67.9dum ama neyse artık çaktırma
ahahaEvlenirken ben
Bir de yastığı yüzüne kapatıp çığlık atabilirsin
Şaka geçmiyorum
Cok hos agzim sulandi yaw
vermeyenLahmacun sevmeyen insan olmaz bence zaten
Verdim gitti tamam çok ısrar ettin hadi huoop
aklıma tekila geldiödül versem mi kendime acaba
ahahahaberlerde böyle bir şey görürsem işe sen dicim
çığlık atmak bana göre değilvurmak daha keyifli
he itiraf sayılır mı sayılır tabikız 1 tanecikti bol salataylan yidim işte peeh gizildiiiii ben cok severim de lahmacunu allahtan nişanlımda seviyo evde yapar dururum
ay pardon bebekiiimmm
kızım ne kalmış 59a ver gitsin
ay börek miiişu an ne olsa yerim anla psikolojimi oyyyy
öptüm bebeğim iyi hafta sonları
tekrar bakayım ....ay sen 55 miydiiinnn bulup göndersene yaaaaa
yapmim dimi çok gereksiz ne güzel 69 u görmüşüm hemi vazgeçtim içmicim su içcemYapma kız valla kilo aldırıyor alkol
Daha içmem ben de zaten eylüle kadar bir gitmeden önce arkadaşlarla görüştüğümde olabilir yoksa şeker etkisi var başta su kaybediyon ama sonra şişiyon yapma
he yedimdi geçen hafta sonu Dtekrar bakayım ....
lahmacun yemişssin
gıcık oldum ben yemicim regliyim herkese tersleniyorum sonum hayır olsun
salata köfte corba yogurt közde patlıcan(yogurtlu) ne mübarek bi yemek bu blgur herseyle yakısıyoKizlar aksma yesil mercimekli bulgur pilavi var yanina sadece salatami yapsam bilemdim
Bunlarin hepsini birdenmi yapimsalata köfte corba yogurt közde patlıcan(yogurtlu) ne mübarek bi yemek bu blgur herseyle yakısıyo
ara oluyor öyle aslında ama tutmak gerekli ne kadar zor verdik kiloları onları düşünmek lazımhe yedimdi geçen hafta sonu Dkız ben cok cozuttuydm önceki haftalar toparlamya çalışıyorm iişte bi göreydnn ablam napıyon sen düğünün var unuttun mu diyodu
yok bibiğiiiim seç diye dedim hepsini nasıl yapcanda yicenBunlarin hepsini birdenmi yapim
sormaaa hepimiz birbirimzle ayrı ayrı ugrastıkara oluyor öyle aslında ama tutmak gerekli ne kadar zor verdik kiloları onları düşünmek lazım
Tamam canim saol salatayi sectimm:))yok bibiğiiiim seç diye dedim hepsini nasıl yapcanda yicen
sormaaa hepimiz birbirimzle ayrı ayrı ugrastık
Tamam canim bekliyorumTamam cnm çok teşekkürler ayın dokuzunda bomba gibi aranızdayım
canim zaten yemekler muhtemelen 8 e kadar yeniyordur 8e yemek kaliyormudur bilmem cok gec benim icin.Kızlar bı fıkır öne atabılır mıyım ?
Menulere yorum yapacağız ya ben kaçırıp görmüyorum bazen
Menü bildirim saati belirleyelim mi
Herkese uyacak saatler olsun
Atıyorum 22-23 arasi gıbı
@ParteMoralll @SekerPancariikaptinn
Hani ara ogun falan olur dıye oyle ornek verdimTamam canim bekliyorum
canim zaten yemekler muhtemelen 8 e kadar yeniyordur 8e yemek kaliyormudur bilmem cok gec benim icin.
Gunduz yazilmayacagina gore 20 ile 23 arasi yazilsa iyi olur ertesi gune sarkmassa cok sevinirim. Hatirlatman iyi oldu
vermeyen
cidden bak son bi gayretle 0 8 kiloda gider inanıyorum güveniyorm hazır denetimde burdaykn gazlayın birbirinize spor için fln
yapmim dimi çok gereksiz ne güzel 69 u görmüşüm hemi vazgeçtim içmicim su içcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?