- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.581
az pilav corba fln öle ama normalden az yidim yaniöğlen ne yedin kuzum
ayy hiç sevmemm inan kiiiiiTamam oyle olssunbi dondurma sever bulamadim
zayıflıcaksııınnn incecik olcaksııınnnnn ne kadlı ki 59a düş oyle cık yurt dısına bence yaparsınnnAh bebeğimm ya öyle iyi anlıyorum ki şu anki ruh halini
Kum torbası falan alak biz bak diyorum yıllardır ben bir tane olsa rahatlarız ne stres ne gerginlik panik endişe bir şey kalmıcak
Daha ne zayıf olacaksın haftaya 53 olursun sen yine
Kaptan ufak at nolur bak bana zayıflarsın deme çünkü inanırım
Benimkide alcaksin kesip kesip yiceksin diyor:) su koca et yiginlari varyaAha aynı ben
Bir kere iskender var bir kenarda dondurma
Kendime iskenderden doğum günü pastası yaptırmak hayalim var
az pilav corba fln öle ama normalden az yidim yaniniye öyle bişey yaptıysam
ayy hiç sevmemm inan kiiiiisene 1 2 kere anca yerim o da anneme eşlik etmek için
zayıflıcaksııınnn incecik olcaksııınnnnn ne kadlı ki 59a düş oyle cık yurt dısına bence yaparsınnn
Benimkide alcaksin kesip kesip yiceksin diyor:) su koca et yiginlari varya
Belli sevmedigin ondan inceciksin :)))az pilav corba fln öle ama normalden az yidim yaniniye öyle bişey yaptıysam
ayy hiç sevmemm inan kiiiiisene 1 2 kere anca yerim o da anneme eşlik etmek için
zayıflıcaksııınnn incecik olcaksııınnnnn ne kadlı ki 59a düş oyle cık yurt dısına bence yaparsınnn
Hehehe etseverler:)))Kesmeye de gerek yok yan çevirip hatır hutur ısır işte şişene kadar
ahahahDimi sanki ne var bu dondurmada büyütecek bir çikolatalı pasta değil yani
Haftada 1.2 veriyorum ben fix değişmiyor
4.8 versem 63lerde kapatır gibiyim
Oraya gittiğimde de ilk haftalar açlık koşturmaca derken 3 kilo atarım bence nasıl
Hayaller hayatlar
İnş hoca da sözlüme 100 100 verir ahahahah
nankörlük etmek istemiyorm ama coka ince değilim kuzuBelli sevmedigin ondan inceciksin :)))
Hehehe etseverler:)))
ahahaholur olur ben inanıyorum ama sen hiç before after yapmıyon yaaa 6 lara düştün atsana bi tane bakim ne değişiklik varrrr SchonerDuft de atsın hatta
nankörlük etmek istemiyorm ama coka ince değilim kuzu
geçen anneme iskender ısmarladım pek güzelmiş ilk dfa yidimmÖf ne muhabbetini yaptık şimdi olsa da yesek
74 nereeeeeeeeeeeee 69nereeeeeeeeeeeeeeeTamam çekerim bi tane eski giydiğim kıyafetlerle Jilliandan beri hiç yapmadım diğer program bi hafta kala yarım kaldı zaten o kaldı en son işte 74te falanken
geçen anneme iskender ısmarladım pek güzelmiş ilk dfa yidimm
ama kendime lahmacun söylemiştm onu yediğim için cok şeedemedim
74 nereeeeeeeeeeeee 69nereeeeeeeeeeeeeee
akşam yastığı eşime tutturayım kum torbası misaliAh bebeğimm ya öyle iyi anlıyorum ki şu anki ruh halini
Kum torbası falan alak biz bak diyorum yıllardır ben bir tane olsa rahatlarız ne stres ne gerginlik panik endişe bir şey kalmıcak
Daha ne zayıf olacaksın haftaya 53 olursun sen yine
Kaptan ufak at nolur bak bana zayıflarsın deme çünkü inanırım
tlc bady var pastırmalı yapmıştı iskenderlide olur sanırımAha aynı ben
Bir kere iskender var bir kenarda dondurma
Kendime iskenderden doğum günü pastası yaptırmak hayalim var
evet niyer böyle bişi yaptın ben kv gidicim börek yapmış sanırım .. börekten yemek mi olur mu ya gün gibi çokta güzel yapar hakkını veriri yimicim biliyoru diyette olduğumu kusura bakmasın artıkınaz pilav corba fln öle ama normalden az yidim yaniniye öyle bişey yaptıysam
akşam yastığı eşime tutturayım kum torbası misaligirişeyim
tlc bady var pastırmalı yapmıştı iskenderlide olur sanırımama lezzete garanti verilmez sanırım ...
evet niyer böyle bişi yaptın ben kv gidicim börek yapmış sanırım .. börekten yemek mi olur mu ya gün gibi çokta güzel yapar hakkını veriri yimicim biliyoru diyette olduğumu kusura bakmasın artıkın
atacam kuzum regli olayım onu bekliyorum olmadı yarın atarım ..... size 55 kilolu halimi atacaktım ama bulamadımahahaholur olur ben inanıyorum ama sen hiç before after yapmıyon yaaa 6 lara düştün atsana bi tane bakim ne değişiklik varrrr SchonerDuft de atsın hatta
nankörlük etmek istemiyorm ama coka ince değilim kuzu
he itiraf sayılır mı sayılır tabiOo itiraflar
Hiç mi bizi düşünmedin hiç mi için acımadı gömerken
Ben de manisa kebabı yemiştim arkadaşıma gidince işte en son haziranda
ay pardon bebekiiimmm68im bir kere ben
O iki kadeh şarabı içmeyeydim 67.9dum ama neyse artık çaktırma
ay börek miiiakşam yastığı eşime tutturayım kum torbası misaligirişeyim
tlc bady var pastırmalı yapmıştı iskenderlide olur sanırımama lezzete garanti verilmez sanırım ...
evet niyer böyle bişi yaptın ben kv gidicim börek yapmış sanırım .. börekten yemek mi olur mu ya gün gibi çokta güzel yapar hakkını veriri yimicim biliyoru diyette olduğumu kusura bakmasın artıkın
öptüm bebeğim iyi hafta sonlarıkizlar ben simdi isden cikiyorum evde pek giremiyebilirim öptm hepinizi
Cok hos agzim sulandi yawEvlenirken ben
Bir de yastığı yüzüne kapatıp çığlık atabilirsin
Şaka geçmiyorum
ay sen 55 miydiiinnn bulup göndersene yaaaaaatacam kuzum regli olayım onu bekliyorum olmadı yarın atarım ..... size 55 kilolu halimi atacaktım ama bulamadımsapsarıyım zapzayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?