Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öğlen ne yedin kuzum
az pilav corba fln öle ama normalden az yidim yani niye öyle bişey yaptıysam

Tamam oyle olssunbi dondurma sever bulamadim
ayy hiç sevmemm inan kiiiii sene 1 2 kere anca yerim o da anneme eşlik etmek için

zayıflıcaksııınnn incecik olcaksııınnnnn ne kadlı ki 59a düş oyle cık yurt dısına bence yaparsınnn

Dimi sanki ne var bu dondurmada büyütecek bir çikolatalı pasta değil yani

Haftada 1.2 veriyorum ben fix değişmiyor

4.8 versem 63lerde kapatır gibiyim

Oraya gittiğimde de ilk haftalar açlık koşturmaca derken 3 kilo atarım bence nasıl

Hayaller hayatlar

İnş hoca da sözlüme 100 100 verir ahahahah

Belli sevmedigin ondan inceciksin :)))

ahahah olur olur ben inanıyorum ama sen hiç before after yapmıyon yaaa 6 lara düştün atsana bi tane bakim ne değişiklik varrrr SchonerDuft de atsın hatta

Belli sevmedigin ondan inceciksin :)))
nankörlük etmek istemiyorm ama coka ince değilim kuzu

Tamam çekerim bi tane eski giydiğim kıyafetlerle Jilliandan beri hiç yapmadım diğer program bi hafta kala yarım kaldı zaten o kaldı en son işte 74te falanken

akşam yastığı eşime tutturayım kum torbası misali girişeyim

Aha aynı ben
Bir kere iskender var bir kenarda dondurma
Kendime iskenderden doğum günü pastası yaptırmak hayalim var
tlc bady var pastırmalı yapmıştı iskenderlide olur sanırım ama lezzete garanti verilmez sanırım ...

evet niyer böyle bişi yaptın ben kv gidicim börek yapmış sanırım .. börekten yemek mi olur mu ya gün gibi çokta güzel yapar hakkını veriri yimicim biliyoru diyette olduğumu kusura bakmasın artıkın

Evlenirken ben

Bir de yastığı yüzüne kapatıp çığlık atabilirsin

Şaka geçmiyorum

atacam kuzum regli olayım onu bekliyorum olmadı yarın atarım ..... size 55 kilolu halimi atacaktım ama bulamadım sapsarıyım zapzayıf

Oo itiraflar

Hiç mi bizi düşünmedin hiç mi için acımadı gömerken

Ben de manisa kebabı yemiştim arkadaşıma gidince işte en son haziranda
he itiraf sayılır mı sayılır tabi kız 1 tanecikti bol salataylan yidim işte peeh gizildiiiii ben cok severim de lahmacunu allahtan nişanlımda seviyo evde yapar dururum

68im bir kere ben

O iki kadeh şarabı içmeyeydim 67.9dum ama neyse artık çaktırma
ay pardon bebekiiimmm
kızım ne kalmış 59a ver gitsin

ay börek miii şu an ne olsa yerim anla psikolojimi oyyyy
kizlar ben simdi isden cikiyorum evde pek giremiyebilirim öptm hepinizi
öptüm bebeğim iyi hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…