- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.641
Insallah kuzum regli olmaya başladım 500 gram ordan düşse wc duzelse 68i görecem ama tedavi korkutuyor ilaçlar nasıl olacak bilmiyorum bazen şey diyorum 1 ay daha mı bekleseydim kilom daha az olurdu off kafama sıkasım varAy hadi inşallah bi daha 7lere çıkma kuzum tam kurtulmusken allah gostertmesinnn
Çok ilazım sanki dimiiiRegli olmaya başladım kaç gündür beklediğim şey en gereksiz saçma zamanda geldi yok bir şey
Amın Amın.dugune doğruda verırsın ztnAmin cümlemiz InsAllah canımtıkabasa doluyum ama kalorisi düşük zorladım kendimi resmen. Allahım yiyip yiyip kilo vermeyi nasip etsin bize
Bugün gereksizdi pazar olaydı bari şimdi günden kaybedecemÇok ilazım sanki dimiii
Guzeel ama aksam cok az yaninda salata yogurt fln olsaydi
Benim için hayal kuzum artık ama sen ikimiz için atarsın artık
Fit anne olamayacam sanırımSalata marul yok diye pas geçtim ama yoğurt olabilirdi o aklıma geldi benim de
Aa doğru nasıl olacak dimi olmaz artık yine patavatsızlığım üstümde
Boşver bebek daha önemli
Fit bir anne olunca içersin
Pek şahane bayıldımDiyosun
Günde 2 paket miKızlar bir şey sorucam ben ya :) şimdi ben bu ara baya sigaraya sardım günde iki paket içiyorum. Dert sahibi oldumya bırakmayı düşünüyorum KOMPLE kilo alır mıyım sizce korkuyorum
Yogurtlu salatayi biliyomusun bak aklima geldi cok severimSalata marul yok diye pas geçtim ama yoğurt olabilirdi o aklıma geldi benim de
Aa doğru nasıl olacak dimi olmaz artık yine patavatsızlığım üstümde
Boşver bebek daha önemli
Fit bir anne olunca içersin
Amaan bosver onemli olan dogum sonrasiFit anne olamayacam sanırım65 olaydim5iyi olurdu dimi protein ağırlıklı gidecem ama nasıl olcak bilmiyorum og geldi bazı şeylerden
Ima mi varPek şahane bayıldım
Sigara aliskanlik oldugu icin insanda abur cubur yemek ya da baska seyler yeme istegi oluyo engel olursan hic sanmiyorm 2 paket coooook yaaKızlar bir şey sorucam ben ya :) şimdi ben bu ara baya sigaraya sardım günde iki paket içiyorum. Dert sahibi oldumya bırakmayı düşünüyorum KOMPLE kilo alır mıyım sizce korkuyorum
Ondan daha çok korkuyorum ay herşey ayrı bir dertAmaan bosver onemli olan dogum sonrasibaak 78 siskosisko kaldim
Emzirince degerlendirilip ben m gbi yenmezse super verilir. DOndan daha çok korkuyorum ay herşey ayrı bir dert
Bende çok yiyen biriyim ondan korkuyorum aslında geçen biri yazmıştı emzirdikten sonra kriz geliyor diyeEmzirince degerlendirilip ben m gbi yenmezse super verilir. D
Oyle krız gelıyor ama çabuk erıtıyorsun ben cok rahat kılo verıyorum şuan yemeyınce hemen gidiyor korkma yaniBende çok yiyen biriyim ondan korkuyorum aslında geçen biri yazmıştı emzirdikten sonra kriz geliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?