Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gerçekten bırakabiliyorsanız bırakın çocuklarınız için yapın bunu :)

Cunku pis bogazlik bunu gerektirir
Kardesm bende bu hafta. Kofte dedin ama isik belirdi kafamda kofte yapicam icine puree ustune kasar ver firinaaaaaaa kardesceyzime yapam
Pürenin tadı tuzu yerindemi diye bi kaşık atar bakarsın (kepce degil kaşık) canım yoksa patates pek uygun değil diyetimizde biliyorsun kaşarı hiç katmıyorum tadını unuttum cunki ya bugün ne dersen canım cekiyor. Lahmacun sevmiyorum dedin gozumde lahmacunlar canlandı böyle sarıp yiyordum şimdide pureler kasarlar ben bi bardak su içmeye gidiyom

Hahhaahahahah sana yok hic bisey yeni basladigin icin

Aynı seylerı sıl bastan almak ıkıncı cocukta daha da zor hemde evde bır cocuk daha var

Ben dort ay pırınc lapası bıde peynır domates ıle beslendım

Yagsız haslanmıs makarna falan
Annem bakıyordu bana :) mutfaga gırmek ne mumkn
Annemde kaldım hep

Aksam öğünü 100 gr kofte aslında

Ben durduğum yerde birşey isterdim umarım hamilelikte öyle olmam yoksa 80 90 arası bir sey olurum

Olursun yine bir o kilolar gitsin bu kez kalıcı olmayacaklar hem bilinçlisin de buraya da dönersin

O nasıl oluyor kaptanım güzel mi

Bak bunu beklemiyordum işte bendekiler hep guccuk guccuk
Bilinçli olunca daha az alıyor insan gorciz bakim nasıl olcak

Şişkinliğin var mı ? Sabah kahvaltıdan 10 dk önce kimyonlu su iç 1 çay bardağı gaz varsa ödem varsa gider
Cnn ne kadar kımyon koyayım ?
Ikı gumdur uyuyamıyrm ondan olabılır belkı
Gece bebıse uyanıyrm bıde buyuk ogluma
Sonra uyku tutmuo
Sabahın köründe de kalkıyrm

Günde 2 paket mi

Malesef ya.. Valla diyom ya dert sahibi oldum. İki haftadır bir paket sigarayı üç günde bitiremeyen ben keş oldum. Komple bırakmak istiyorum.

Sigara aliskanlik oldugu icin insanda abur cubur yemek ya da baska seyler yeme istegi oluyo engel olursan hic sanmiyorm 2 paket coooook yaa

İki haftadır abarttım ama çok iştahım yok. Şimdi bu duyguyu sigaradan mı alıyorum diye tedirgin oldum. Çünkü komple bırakacağım ya istemiyorum.

Bu ara evet :/

:)

Haklısın.. Yani cilde bile zarar aslında. Evet sigaraya bağlanmak bence de bir zayıflık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…