- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.681
Birdee beeenhamileyken icmedim emzirirken icmedim buyuyunce baslamistim yine : ama ben carsamba aksami aldim paketi 8tane daha var pazrrtesiye kadar yeter bana. Yani cok icmiyorum bazen kizlarla br aryaa gelince cozutuyorm okadar. Ama tamamen birakicam hazir degilim.
Galiba yerdikBende kucuk kucuk yapiyorm buyuk olsa okadar yermiyiz bilemedim yeriz herhalde hahahaahhaah
Cunku pis bogazlik bunu gerektirirGaliba yerdik
Insallaahhh :)Gerçekten bırakabiliyorsanız bırakın çocuklarınız için yapın bunu :)
Pürenin tadı tuzu yerindemi diye bi kaşık atar bakarsın (kepce degil kaşık) canım yoksa patates pek uygun değil diyetimizde biliyorsunCunku pis bogazlik bunu gerektirir
Kardesm bende bu hafta. Kofte dedin ama isik belirdi kafamda kofte yapicam icine puree ustune kasar ver firinaaaaaaakardesceyzime yapam
Hahhaahahahah sana yok hic bisey yeni basladigin icinPürenin tadı tuzu yerindemi diye bi kaşık atar bakarsın (kepce degil kaşık) canım yoksa patates pek uygun değil diyetimizde biliyorsunkaşarı hiç katmıyorum tadını unuttum cunki ya bugün ne dersen canım cekiyor. Lahmacun sevmiyorum dedin gozumde lahmacunlar canlandı böyle sarıp yiyordum şimdide pureler kasarlar ben bi bardak su içmeye gidiyom
Bi zayifliyimde lahmacunlarla kasarlarla boy boy fotolar çekilip aticam hepinizeHahhaahahahah sana yok hic bisey yeni basladigin icin
Aynı seylerı sıl bastan almak ıkıncı cocukta daha da zor hemde evde bır cocuk daha varAzz diye
Ilk haf aglayarak kahvalti yapiyodumm berbatti esim ariyodu surekli bende agliya agliya yiyodumbikere bozulms diye nohutu atiyodum kiyma igrenc kokuyo diyormaynı esm yedi cok guzel yemek ne bozugu diyo D hahahahahaha ayyy sanki koyunu kesmisler koymuslar hahahahah
D tipki si benen az 10yirim
Ben durduğum yerde birşey isterdim umarım hamilelikte öyle olmam yoksa 80 90 arası bir sey olurumKiz ben lahmacunn hic sevmemmmm hiccc agzima surmem bigun yuruyorm yalnizim allahm donerci goruyorm canim cekiyo,lahmacun kokuo canim cekiyo ama nasil hersey bana kokuyodu. Ben hamileyken herseyden metal tadi aliyodm herseyi yiyodum sirf onun icin sonra noldu emzirirmen gozum donuyodu resmen yaniyodu icimnoldu 8 9 ayda vericegime dogurdgm kiloya 5 kg alarak ulastm bunllar tecrube olsun bidaha yapmicam.mesela
Bilinçli olunca daha az alıyor insan gorciz bakim nasıl olcakOlursun yine bir o kilolar gitsin bu kez kalıcı olmayacaklar hem bilinçlisin de buraya da dönersin
O nasıl oluyor kaptanım güzel mi
Bak bunu beklemiyordum işte bendekiler hep guccuk guccuk
Gunaydin cnmGünaydın kızlar
Bır saat sonra canım. Akşam yemeğinden sonra bazen bır bardak sut içiyorum başka birşey yemıyorumDondurma hemen yemekten sonra mı yedın?
Aksam ara ogunun yok mu?
Bence suttun yanına meyve ekle cnmBır saat sonra canım. Akşam yemeğinden sonra bazen bır bardak sut içiyorum başka birşey yemıyorum
Olsun sen yavaş yavaş git birden verme ıyı beslenmen lazım hem bebiş hem kendın için guçsuz dusmeBnm tartı uc gundur 81.8
Cnm sıkılıyor bu duruma
Şişkinliğin var mı ? Sabah kahvaltıdan 10 dk önce kimyonlu su iç 1 çay bardağı gaz varsa ödem varsa giderBnm tartı uc gundur 81.8
Cnm sıkılıyor bu duruma
Cnn ne kadar kımyon koyayım ?Şişkinliğin var mı ? Sabah kahvaltıdan 10 dk önce kimyonlu su iç 1 çay bardağı gaz varsa ödem varsa gider
Harıka bir his ya superrrKızlar
Üstüme olmayan bir kot vardı anneme birine versin vermiştim o da yeni diye vermemiş diyete başlayınca çıkardı verdi geçen ay baldirdan yukarı çıkmayan kot bugün kapandı haftaya cumaya kadar üstüme tam istediğim gibi olur deli gibi mutluyum
Günde 2 paket mi
Sigara aliskanlik oldugu icin insanda abur cubur yemek ya da baska seyler yeme istegi oluyo engel olursan hic sanmiyorm 2 paket coooook yaa
Ikı paket mi
Canım kilo almaktan daha önemli sorunlara yol açar sigara, kilo almayı hiç önemsemezsin sonra hastalıklardan....dertlerden sigarayla kaçamazsın ,kendine bağımlılık kazandırma , hastalıklar birbirini kovalar sonra ... Sigara çok ama çok zararlı ... İçenlere çok üzülüyorum biri de maalesef annem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?