- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.661
Kiz ben lahmacunn hic sevmemmmm hiccc agzima surmem bigun yuruyorm yalnizim allahm donerci goruyorm canim cekiyo,lahmacun kokuo canim cekiyo ama nasil hersey bana kokuyodu. Ben hamileyken herseyden metal tadi aliyodm herseyi yiyodum sirf onun icin sonra noldu emzirirmen gozum donuyodu resmen yaniyodu icimBende çok yiyen biriyim ondan korkuyorum aslında geçen biri yazmıştı emzirdikten sonra kriz geliyor diye
10.30
Kaşarlı yumurta
Ikı dılım suzme peynır
Bır surum recel
Bır dılım tb ekmek
Domates salatalık
14.00
4 yk mercımeklı bulgur pılavı
Bır kase yoğurt
Domatesli acı sos
16.00
Uzum yarım şeftali
18.00
5 yk bulgur pilavı
Yeşillikli salata
Ayran
Dondurma bademlı
3 litresu
8 köfte miGec kahvaltim
2 haşlanmış yumurta, 3 bardak çay
Ögle yemeği
Yeşil salata yağsız
8 köfte
Ara öğün
2 yk mısır
Akşam yemeği
Ispanak kıymalı
2 yk yogurt
Gün içinde 1 ltr su, 1 ltr yeşil cay
Cnm köftelerım buyuk uc tanesı 100 grMarul almamış annemler marulsuz sevmiyorum ben de ama yoğurt olabilirdi aslında aklımdan geçti
Normalde akşamları sulu yemek yerdin daha çok yerdin aslında canım sen
Neden cnm ?Ohhh yumurtali fasulyeeee cok severimmm memleketten konserve yapip yolluyolarlar. Ben sogan kavurup yumurta kiriyorum immhh ayyy pek.severimmmm bende yapiyim yakin zamanda
Ama aksami hiiiiic begenmedmmmm sana yakistiramadmmmmmmmmmm
Kahvalti neden o kadar gec yapıyorsun cnmSabah 12:30
Menemen
İki dilim kepek ekmek
Peynir
Tadımlık reçel
Ara 15:00
3 adet form kepekli bisküvi
Yağsız süt
Akşam 18:30
Barbekü tavuklu salata , ayran (dışardaydım )
Ara 21:00
Sütlü kahve
Yeşil çay
Biberli Yoğurt
Ikı paket miKızlar bir şey sorucam ben ya :) şimdi ben bu ara baya sigaraya sardım günde iki paket içiyorum. Dert sahibi oldumya bırakmayı düşünüyorum KOMPLE kilo alır mıyım sizce korkuyorum
Menunu cok begendımBugünkü menümü yazayım kızlar :3
Sabah
Mozerallalı jambonlu sandviç
Çay
Ara
Üç kuru kayısı
Öğlen
Lahana çorbası acılı
Bir galeta
Bir küçük kase kepekli pirinç pilavı lahana paralı ve havuclu
Ayran
Ara
Beş adet badem beş adet kaju
Akşam
Taze fasulye
Yoğurt
Bir küçük kase salata
Geç kalkıyorum Can'ım geç kalktığım için :) okuluma kadar böyle ne yapsam düzeltemedim pes ettimKahvalti neden o kadar gec yapıyorsun cnm
Ögle yemegın olmuyor gec yedıgınden sanırım
Yedıklerın guzel
Ah o metal tadıııKiz ben lahmacunn hic sevmemmmm hiccc agzima surmem bigun yuruyorm yalnizim allahm donerci goruyorm canim cekiyo,lahmacun kokuo canim cekiyo ama nasil hersey bana kokuyodu. Ben hamileyken herseyden metal tadi aliyodm herseyi yiyodum sirf onun icin sonra noldu emzirirmen gozum donuyodu resmen yaniyodu icimnoldu 8 9 ayda vericegime dogurdgm kiloya 5 kg alarak ulastm bunllar tecrube olsun bidaha yapmicam.mesela
Kızlar bir şey sorucam ben ya :) şimdi ben bu ara baya sigaraya sardım günde iki paket içiyorum. Dert sahibi oldumya bırakmayı düşünüyorum KOMPLE kilo alır mıyım sizce korkuyorum
Canım ufakti ve izgara yagsiz yani utanmasam daha yiyecektim8 köfte mi
Azz diyeNeden cnm ?
Ilk haf aglayarak kahvalti yapiyodumm berbatti esim ariyodu surekli bende agliya agliya yiyodumAh o metal tadııı
D tipki si benCanım ufakti ve izgara yagsiz yani utanmasam daha yiyecektim
Birdee beeenCanım kilo almaktan daha önemli sorunlara yol açar sigara, kilo almayı hiç önemsemezsin sonra hastalıklardan....dertlerden sigarayla kaçamazsın ,kendine bağımlılık kazandırma , hastalıklar birbirini kovalar sonra ... Sigara çok ama çok zararlı ... İçenlere çok üzülüyorum biri de maalesef annem ...
Kız yumuşacık birde dagiliyo gidiyo ağızda birsey anlamıyorsunkiD tipki si benen az 10yirim
Bende kucuk kucuk yapiyorm buyuk olsa okadar yermiyiz bilemedim yeriz herhalde hahahaahhaahKız yumuşacık birde dagiliyo gidiyo ağızda birsey anlamıyorsunkiüstüne salata yiyip bolca su içmeseydim olurdu bi 10 12 ondan sonra niye sistik niye dombiliyiz
Fit anne olamayacam sanırım65 olaydim5iyi olurdu dimi protein ağırlıklı gidecem ama nasıl olcak bilmiyorum og geldi bazı şeylerden
Yogurtlu salatayi biliyomusun bak aklima geldi cok severimbende herseyi seviyorm
Cnm köftelerım buyuk uc tanesı 100 gr
Ee hergun bısey buluyrz ıste
Ne yapabılıyorsam :) bnmde evde yesıllıgım yok o yuzden salata eksık oluyor
Kivircik dogruyosun bolcana sonra yesil sogan dogruyosun tuz yagg sivi yogurt mantinin ustune doktugumz gibi ay cok severm kizzz guzel gidiyoOlursun yine bir o kilolar gitsin bu kez kalıcı olmayacaklar hem bilinçlisin de buraya da dönersin
O nasıl oluyor kaptanım güzel mi
Bak bunu beklemiyordum işte bendekiler hep guccuk guccuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?