- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.701
Cnm sen ne kadar surede bu kıloya ulastınŞişkinliğin var mı ? Sabah kahvaltıdan 10 dk önce kimyonlu su iç 1 çay bardağı gaz varsa ödem varsa gider
Valla zor canm ciddennnn yaa anliyorum seniAynı seylerı sıl bastan almak ıkıncı cocukta daha da zor hemde evde bır cocuk daha var
Ben dort ay pırınc lapası bıde peynır domates ıle beslendım
Yagsız haslanmıs makarna falan
Annem bakıyordu bana :) mutfaga gırmek ne mumkn
Annemde kaldım hep
Aksam öğünü 100 gr kofte aslında
simdiden kiloya takilmaa bosverrrBen durduğum yerde birşey isterdim umarım hamilelikte öyle olmam yoksa 80 90 arası bir sey olurum
Bilinçli olunca daha az alıyor insan gorciz bakim nasıl olcak
2,5 da olur :) verirsin sebKızlar günaydın :)
Dişçiye gidiyorum ben. Bir de regl oldum. Şimdi püskevit ve çay içip dışarı atıncam kendimi. Arkadasla iddiaya girdik dün. Haftaya dansa gitcez 3 kg vericem dedim ama reglm imkansız.
Pf gün içinde gelirim
Bir türlü spora başlayamıyorum kafayı yicem ya hep bi engel bi iş
Ben tüm kimyon ile parmak uçlarıma kadar koyuyordum tadına bakarâk ayarla senCnn ne kadar kımyon koyayım ?
Ikı gumdur uyuyamıyrm ondan olabılır belkı
Gece bebıse uyanıyrm bıde buyuk ogluma
Sonra uyku tutmuo
Sabahın köründe de kalkıyrm
Şubat başında yanılmıyorsam 78.90 gibiydim o süreden bugüne 69.80 üm az az verdim sonra birden gitti sonra gram oynamadı sonra artı 2 kilo oldum ben şokCnm sen ne kadar surede bu kıloya ulastın
Ben birden bıraktım icmicim dedim orfa bitti şimdi sene de 1 belki içiyorum vanillav da diyet sırasında bıraktı kilosunu da çok etkilemediMalesef ya.. Valla diyom ya dert sahibi oldum. İki haftadır bir paket sigarayı üç günde bitiremeyen ben keş oldum. Komple bırakmak istiyorum.
İki haftadır abarttım ama çok iştahım yok. Şimdi bu duyguyu sigaradan mı alıyorum diye tedirgin oldum. Çünkü komple bırakacağım ya istemiyorum.
Bu ara evet :/
:)
Haklısın.. Yani cilde bile zarar aslında. Evet sigaraya bağlanmak bence de bir zayıflık.
Günaydın tatlımGünaydın kızlae
Kivircik dogruyosun bolcana sonra yesil sogan dogruyosun tuz yagg sivi yogurt mantinin ustune doktugumz gibi ay cok severm kizzz guzel gidiyo
Ben durduğum yerde birşey isterdim umarım hamilelikte öyle olmam yoksa 80 90 arası bir sey olurum
Bilinçli olunca daha az alıyor insan gorciz bakim nasıl olcak
Gunaydin bebekkkmmmGünaydın kizlaarrr
Kahvaltı yaptimdiii şimdi hazirlanicam nisanlim almaya gelcek sonra mobilya bakcaz çok heyecanliyim
Koyabilrsn azicik hc yagsz salata mi olurmu ben yimem. Hakiki zeytinyagi gezdiriyorm azicikYağ koyabilir miyim peki ben de diyette şey olmasın sonra ben hep salatama falan da yağ koymuyorum
Neden kalktın kız bu saatte
Koyabilrsn azicik hc yagsz salata mi olurmu ben yimem. Hakiki zeytinyagi gezdiriyorm azicik
Bende en cok balsamik koyuyorumSirkeyle geçiştirmeye çalışıyordum ben ne bileyim kilo yapmasın deyi
Bende en cok balsamik koyuyorumcok ssverim yagsizligi tatmin ediyo.
Aslinda yaninda yediklerine bagli. Mesela hic yagsiz firinda bir yemek yediysen 1 2 tatli kasigi kullanabilirsin. Bence tabi.
Uyanmış bulundum kuzum bir daha uykuda tutmadıYağ koyabilir miyim peki ben de diyette şey olmasın sonra ben hep salatama falan da yağ koymuyorum
Neden kalktın kız bu saatte
Git gel de anlat bakim neler baktınGünaydın kizlaarrr
Kahvaltı yaptimdiii şimdi hazirlanicam nisanlim almaya gelcek sonra mobilya bakcaz çok heyecanliyim
Neden okadar kilo aldin pekiŞubat başında yanılmıyorsam 78.90 gibiydim o süreden bugüne 69.80 üm az az verdim sonra birden gitti sonra gram oynamadı sonra artı 2 kilo oldum ben şoken önemlisi bırakmadım diyeti bıraksaydım 100e koşuyor olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?