Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla zor canm ciddennnn yaa anliyorum seni
Ben durduğum yerde birşey isterdim umarım hamilelikte öyle olmam yoksa 80 90 arası bir sey olurum

Bilinçli olunca daha az alıyor insan gorciz bakim nasıl olcak
simdiden kiloya takilmaa bosverrr

Kızlar günaydın :)

Dişçiye gidiyorum ben. Bir de regl oldum. Şimdi püskevit ve çay içip dışarı atıncam kendimi. Arkadasla iddiaya girdik dün. Haftaya dansa gitcez 3 kg vericem dedim ama reglm imkansız.

Pf gün içinde gelirim

Bir türlü spora başlayamıyorum kafayı yicem ya hep bi engel bi iş

2,5 da olur :) verirsin seb
Hem regl bitince siskinlik gidiyor iyi oluyor

Cnm sen ne kadar surede bu kıloya ulastın
Şubat başında yanılmıyorsam 78.90 gibiydim o süreden bugüne 69.80 üm az az verdim sonra birden gitti sonra gram oynamadı sonra artı 2 kilo oldum ben şok en önemlisi bırakmadım diyeti bıraksaydım 100e koşuyor olurdum

Ben birden bıraktım icmicim dedim orfa bitti şimdi sene de 1 belki içiyorum vanillav da diyet sırasında bıraktı kilosunu da çok etkilemedi

Kivircik dogruyosun bolcana sonra yesil sogan dogruyosun tuz yagg sivi yogurt mantinin ustune doktugumz gibi ay cok severm kizzz guzel gidiyo

Yağ koyabilir miyim peki ben de diyette şey olmasın sonra ben hep salatama falan da yağ koymuyorum

Ben durduğum yerde birşey isterdim umarım hamilelikte öyle olmam yoksa 80 90 arası bir sey olurum

Bilinçli olunca daha az alıyor insan gorciz bakim nasıl olcak

Neden kalktın kız bu saatte

Yağ koyabilir miyim peki ben de diyette şey olmasın sonra ben hep salatama falan da yağ koymuyorum

Neden kalktın kız bu saatte
Uyanmış bulundum kuzum bir daha uykuda tutmadı

Günaydın kizlaarrr
Kahvaltı yaptimdiii şimdi hazirlanicam nisanlim almaya gelcek sonra mobilya bakcaz çok heyecanliyim
Git gel de anlat bakim neler baktın

Neden okadar kilo aldin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…