- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.721
Ilaclardan kuzum ameliyat oldum karnım bavul gibi çıktım kapalı ameliyattı .. 2 tüp tedavisi gördüm sonra vitamin haplarına başladım e c folik asit qenzim birleşince hepsi böyle oldu ki arada 7 kilo vermiştimNeden okadar kilo aldin peki
Günaydın nasılsın kuzum ayağın nasıl olduGunaydin kizlar
Iyiki kontrol altina aldinIlaclardan kuzum ameliyat oldum karnım bavul gibi çıktım kapalı ameliyattı .. 2 tüp tedavisi gördüm sonra vitamin haplarına başladım e c folik asit qenzim birleşince hepsi böyle oldu ki arada 7 kilo vermiştim
Iyim canım benim sen nasılsın ciktinmi wcGünaydın nasılsın kuzum ayağın nasıl oldu
Allah yardımcın olsunAkşam doğum günü var bu haftaki son sınavım
Kimin dogumgünü var tatlim?Akşam doğum günü var bu haftaki son sınavım
Insallah canım fitligi koruyabilirimIyiki kontrol altina aldin
Super :) gebeliktede dikkatli olursun hep fit olursun
Azcık rahatladım limonlu su içtim birde regli oldum ama karnım da şişlik var dokunamıyorum bileIyim canım benim sen nasılsın ciktinmi wcagrım yok ama düz basamıyorum yere (( yarın sabah işe gitmeliyim. Nasıl olacak bilmiyorum. Rapor bugüne kadarda. Olmadı yarın giderim pazartesi yine rapor alirim
AminAllah yardımcın olsun
ellerine sağlık eşinin pek guzel oluyor hazır kahvaltıya oturmakGünaydin kizlar harika bi güne uyandim esim hazirlamis kahvaltiyi vallah bigüzel keyif yaptik ondan anca, gelebildim
Napiosuniz bakalim.
Aksam babam abim ve esi gelio tr den tatil bitti biz alcaz yemege bana gelcekler sonra eve gececekler yani pek ortada olmaya bilirim
Kuzenimin oğlu 2. Yaşını kutlayacazKimin dogumgünü var tatlim?
Azcık rahatladım limonlu su içtim birde regli oldum ama karnım da şişlik var dokunamıyorum bile
Aminbörek çörek lahmacun kek yaş pasta off allahtan herkesin yaptığı börek ve lahmacunu yiyemiyorum diğerlerine de direnirim
Ben sevmim ki ismi lazım değiliKizlar bu takımda "lahmacun" kelimesini yasaklayabilirmiyiz acabaaa
Canım verdiğin kiloları düşün yemeeeekızlar açken ben nasıl yerim de
Canım iskazasi olarak geçtiği için ilk 3 gününde normal hastayim sayılıyor sonradan uzayınca bu iskazasi falan birşeyler karışıyor bende pek anlamadım. Cok birsey yapmam zaten bizimkileri koştururum ahahaha ama birde işyerine gitmek var basamıyorum nasıl olacak. Bi gün dayanırım herhalde.Ben sevmim ki ismi lazım değiliayın 13unde ayrı 19 ayrı düğün var 13une kadar 1 2 kilo daha vermem gerek elbiseler olmalı yeni elbise alamam odaklandım yani .....
Sana niye dr bu kadat az rapor verdi anlamadım nasıl gidecen yarın işe
Evet canim aynen....sagol tatlimInsallah canım fitligi koruyabilirim
Azcık rahatladım limonlu su içtim birde regli oldum ama karnım da şişlik var dokunamıyorum bile
Aminbörek çörek lahmacun kek yaş pasta off allahtan herkesin yaptığı börek ve lahmacunu yiyemiyorum diğerlerine de direnirim
ellerine sağlık eşinin pek guzel oluyor hazır kahvaltıya oturmak
Kuzenimin oğlu 2. Yaşını kutlayacaz
Bende de 4 5 tane var en kötüsüne girebildim ama kapanmadi tam 1 kilo verirsem sutyen giymezsem olacak gibiCanım iskazasi olarak geçtiği için ilk 3 gününde normal hastayim sayılıyor sonradan uzayınca bu iskazasi falan birşeyler karışıyor bende pek anlamadım. Cok birsey yapmam zaten bizimkileri koştururum ahahaha ama birde işyerine gitmek var basamıyorum nasıl olacak. Bi gün dayanırım herhalde.
Gel benim elbiselerden veriyim sana rahat olur benden zayıfsın nasıl olsabanada olmuyorlar ( olana kadar bekliycem modasida geçse giyicem inat ettim bugün benimde canım aşırı şekilde kek çekti. Netden bakıyorum kalorisi düşük varmi. Şekersiz bisiii. Kekler icin bende sivi tatlandirici var bi diyetimde yine almistim. Un olarakta psyllium kullanabiliyorum. Becerirsem foto aticam kizlar
Hemde bal tam bir eşekEvet canim aynen....sagol tatlim
Ooo cok tatli olur o sindi oyyyy negüzel
Bende de 4 5 tane var en kötüsüne girebildim ama kapanmadi tam 1 kilo verirsem sutyen giymezsem olacak gibiben yememeyi tercih ediyorum kuzum şekerpancarı yulaf ezmesinden yapmıştı browni onu atayım sana .... birde tatlandırıcı şişkinlik yapıyor diyorlardı emin değilim...
Ben 85 giyiyorum azcık küçüldü ama çok gitmesin lazım oluyorEvet canim o şişkinliği hatta bende demiştinama iner herhalde. Bu bendeki toz yulaftan daha daha az kalorisi var canım neyse ben bi deniyim bakım haber vericem size
Senindemi usttarafin büyük ya bendede oyle. Elbiseye girsem yada ceket alsam heryeri kapansa usttarafi kapanmiyo. Millet para verip yaptirio bana resmen iskence. Ama zayıflarsam biraz iner InsAllahderdime bak
Ayy tazesiniz siz dahaooo süper evet bes Yas iyi bence cokda uzatmak okadar iyi olmaz diye düsünüyorum. Yok tatlim benim cocugum yok daha birinci senemizi doldurduk biz gecen ay evlilikde yeni sayiliriz hihihi
***14. TAKIM 529. ETAP***
senad(58.9/58.2/0.7/%1.19)
Buki_89(68.5/67,7/0,8/1,17%)
Vanillav(69.3/68,1/1,2/%1,73)
Yuzlesmegunu(87.0/86/1/%1.15)
denetim(70,4/69.8/0.6/%0.85)
14. Takım Ortalaması: %1,218
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?