Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyiki kontrol altina aldin
Super :) gebeliktede dikkatli olursun hep fit olursun

Günaydın nasılsın kuzum ayağın nasıl oldu
Iyim canım benim sen nasılsın ciktinmi wc agrım yok ama düz basamıyorum yere (( yarın sabah işe gitmeliyim. Nasıl olacak bilmiyorum. Rapor bugüne kadarda. Olmadı yarın giderim pazartesi yine rapor alirim

Günaydin kizlar harika bi güne uyandim esim hazirlamis kahvaltiyi vallah bigüzel keyif yaptik ondan anca, gelebildim

Napiosuniz bakalim.
Aksam babam abim ve esi gelio tr den tatil bitti biz alcaz yemege bana gelcekler sonra eve gececekler yani pek ortada olmaya bilirim

Iyiki kontrol altina aldin
Super :) gebeliktede dikkatli olursun hep fit olursun
Insallah canım fitligi koruyabilirim

Iyim canım benim sen nasılsın ciktinmi wc agrım yok ama düz basamıyorum yere (( yarın sabah işe gitmeliyim. Nasıl olacak bilmiyorum. Rapor bugüne kadarda. Olmadı yarın giderim pazartesi yine rapor alirim
Azcık rahatladım limonlu su içtim birde regli oldum ama karnım da şişlik var dokunamıyorum bile

Allah yardımcın olsun
Amin börek çörek lahmacun kek yaş pasta off allahtan herkesin yaptığı börek ve lahmacunu yiyemiyorum diğerlerine de direnirim

ellerine sağlık eşinin pek guzel oluyor hazır kahvaltıya oturmak

Kimin dogumgünü var tatlim?
Kuzenimin oğlu 2. Yaşını kutlayacaz

Kizlar bu takımda "lahmacun" kelimesini yasaklayabilirmiyiz acabaaa
Canım verdiğin kiloları düşün yemeeee kızlar açken ben nasıl yerim de

Kizlar bu takımda "lahmacun" kelimesini yasaklayabilirmiyiz acabaaa
Canım verdiğin kiloları düşün yemeeee kızlar açken ben nasıl yerim de
Ben sevmim ki ismi lazım değili ayın 13unde ayrı 19 ayrı düğün var 13une kadar 1 2 kilo daha vermem gerek elbiseler olmalı yeni elbise alamam odaklandım yani .....
Sana niye dr bu kadat az rapor verdi anlamadım nasıl gidecen yarın işe

Canım iskazasi olarak geçtiği için ilk 3 gününde normal hastayim sayılıyor sonradan uzayınca bu iskazasi falan birşeyler karışıyor bende pek anlamadım. Cok birsey yapmam zaten bizimkileri koştururum ahahaha ama birde işyerine gitmek var basamıyorum nasıl olacak. Bi gün dayanırım herhalde.
Gel benim elbiselerden veriyim sana rahat olur benden zayıfsın nasıl olsa banada olmuyorlar ( olana kadar bekliycem modasida geçse giyicem inat ettim bugün benimde canım aşırı şekilde kek çekti. Netden bakıyorum kalorisi düşük varmi. Şekersiz bisiii. Kekler icin bende sivi tatlandirici var bi diyetimde yine almistim. Un olarakta psyllium kullanabiliyorum. Becerirsem foto aticam kizlar

Evet canim aynen....sagol tatlim

Ooo cok tatli olur o sindi oyyyy negüzel

Bende de 4 5 tane var en kötüsüne girebildim ama kapanmadi tam 1 kilo verirsem sutyen giymezsem olacak gibi ben yememeyi tercih ediyorum kuzum şekerpancarı yulaf ezmesinden yapmıştı browni onu atayım sana .... birde tatlandırıcı şişkinlik yapıyor diyorlardı emin değilim...

Evet canim aynen....sagol tatlim

Ooo cok tatli olur o sindi oyyyy negüzel
Hemde bal tam bir eşek

Evet canim o şişkinliği hatta bende demiştin ama iner herhalde. Bu bendeki toz yulaftan daha daha az kalorisi var canım neyse ben bi deniyim bakım haber vericem size
Senindemi usttarafin büyük ya bendede oyle. Elbiseye girsem yada ceket alsam heryeri kapansa usttarafi kapanmiyo. Millet para verip yaptirio bana resmen iskence. Ama zayıflarsam biraz iner InsAllah derdime bak

Ben 85 giyiyorum azcık küçüldü ama çok gitmesin lazım oluyor bende göbek çoktu spor yapmaya basladigimdan bu yana azaldı...
Senden duymuş olabilirim o zaman burdan okudum çünkü...
Yap bakalım nasıl olcak resim atarsın

ooo süper evet bes Yas iyi bence cokda uzatmak okadar iyi olmaz diye düsünüyorum. Yok tatlim benim cocugum yok daha birinci senemizi doldurduk biz gecen ay evlilikde yeni sayiliriz hihihi
Ayy tazesiniz siz daha biz 7 seneyi devirdik nice mutlu senelere insallah bebegim hayirli bebisle

***14. TAKIM 529. ETAP***

senad(58.9/58.2/0.7/%1.19)

Buki_89(68.5/67,7/0,8/1,17%)
Vanillav(69.3/68,1/1,2/%1,73)
Yuzlesmegunu(87.0/86/1/%1.15)
denetim(70,4/69.8/0.6/%0.85)

14. Takım Ortalaması: %1,218

Superiz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…