Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarrrr yaptım muffinlerimiii

11 tane cıktı tanesi 55 kalori

2 yumurta
100 ml light süt
8 gr karbonat
30 gr un
36 gr psyllium
15 gr yulaf ezmesi
10 gr badem unu
20 gr tereyağ
20 gr çikolata parçacıkları

Toplam 610 kalori

Çokmu lazım oluyo kız ona gore biraz bırakiyım ahahhaah benimde gobisim var onu eritmeye çalışıyorum bacaklarım iyi benim.

Yaptım canım paylaştım üstde

Ay çok güzel tanesi kaç kalori yapıyor şimdi

Günün menüsü

Kahvaltı
Bir buçuk dilim tam buğday ekmek
Biraz Közlenmiş patlıcan
Beyaz peynir
Domates

Ara bir buçuk bardak yağsız süt
Yarım paket çubuk kraker

Akşam
Bir kase yoğurt çorbası
Kendi yağıyla pişmiş tavuk
Bir kase kadar yağsız yeşil salata

Ara
Yoğurt
Bitki çayı
Süt veya meyve

Kızlar ailevi nedenlerden dolayı topige artık giremeye bilirim ama diyetime devam edicem dün akşam apar topar memleketime ailemin yanına geldim hakkınızı helal edin Allaha emanet olun

Menün cok güzel canim harika

Ee bunlar cok iyimis kalorisi harika

Kızlar ailevi nedenlerden dolayı topige artık giremeye bilirim ama diyetime devam edicem dün akşam apar topar memleketime ailemin yanına geldim hakkınızı helal edin Allaha emanet olun
Aaa noldu canim helal olsun sende helal et. Üzüldüm insAllah düzelir ve geri dönersin sende ALLAHA EMANET OL

Ben de begendim canim kalori olarak ayarinda duruyor

Slm kizlar ben dün annemlere gittim onlarda da net yokmus kaldim netsiz yeni geldik eve esim aksam ise gidince gelerimmm öpüyorum hepinizi az yiyin
Bizde öptük kuzum

Çokmu lazım oluyo kız ona gore biraz bırakiyım ahahhaah benimde gobisim var onu eritmeye çalışıyorum bacaklarım iyi benim.

Yaptım canım paylaştım üstde
Valla bence çok gerekli tercih meselesi tabi biraz da sen anla
Tadı nasıl oldu güzel görünüyor ve kalori değeri çok iyi

Keşke bana da olsa şu erken uyanmak olayı

Maydanoz suyu içecektin regl olunca bu akşam hazırla
Bende keşke azcık daha uyuyabilseydim öğlen içtim 1 bardak akşam da icicim bakalım bana fayda edecek mi adetimi söker umarım en başta

Afiyet olsun tatlım menünden kahvaltıyı Aklım da tutacam aynı şekilde kahvaltı yapmak sıkmıştı beni

Valla bence çok gerekli tercih meselesi tabi biraz da sen anla
Tadı nasıl oldu güzel görünüyor ve kalori değeri çok iyi
Gerekli gibime geliyo benimde canım iyi oldu pişmesi uzun sürdü ortası hafif yumuşak kaldı. Bi normal kek gibi değil ama tadı ona rağmen çok güzeldi ♡ vanilla ve senin icin birer tane yedim Velvette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…