- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.761
Ben durduğum yerde birşey isterdim umarım hamilelikte öyle olmam yoksa 80 90 arası bir sey olurum
Bilinçli olunca daha az alıyor insan gorciz bakim nasıl olcak
Kelimelerin bittiği yerdeyiz demek istedimyazar bize bu mesajıyla ne anlatmak istemiş
Gunaydin bebekkkmmm
Ayyy cok guxelll insallah icine sinen guzel seyler alirsinnnn
Aldık bittiiii nisanlimla ikimiz gittik seçtik bembeyaz mobikyalar country aldım koltukları da spor seçtim şahane oldular takım olarakUyanmış bulundum kuzum bir daha uykuda tutmadı
Git gel de anlat bakim neler baktın
Kızlar ailevi nedenlerden dolayı topige artık giremeye bilirim ama diyetime devam edicem dün akşam apar topar memleketime ailemin yanına geldim hakkınızı helal edin Allaha emanet olun
Canım menünü beğendim gayet güzel bitter çikolatayı pek anlamasam da sabah sabahSabah 8
Bitter çikolata - 150
Saat 12
Kaşarlı domatesli tost - 200
Saat 14
1 muz - 146
Saat 15.30
1 avuç fındık - 150
Saat 17
3 form bisküvi - 122
2 yk bulgur - 46
2 dilim hindi füme salam - 32
Saat 19
1 porsiyon fırında patates - 240
Saat 21
1 bardak light süt - 46
Gün toplam: 1132
Hayirli olsun canim bende bembeyaz istiyorum darısı benim başımaAldık bittiiii nisanlimla ikimiz gittik seçtik bembeyaz mobikyalar country aldım koltukları da spor seçtim şahane oldular takım olarak
Güzel. Canım muz çektiSabah 8
Bitter çikolata - 150
Saat 12
Kaşarlı domatesli tost - 200
Saat 14
1 muz - 146
Saat 15.30
1 avuç fındık - 150
Saat 17
3 form bisküvi - 122
2 yk bulgur - 46
2 dilim hindi füme salam - 32
Saat 19
1 porsiyon fırında patates - 240
Saat 21
1 bardak light süt - 46
Gün toplam: 1132
İnşallah kuzum hersey istedigin gibi olsun hep mutlu olun sizdeHayirli olsun canim bende bembeyaz istiyorum darısı benim başıma
Hepimiz InsAllahİnşallah kuzum hersey istedigin gibi olsun hep mutlu olun sizde
Kaslar daha ağırmış yağdan ondan olabilirmi dicektim sende spor yapmıyorum yazmışsın kendi kendine cevaplandı ben gidiyomSabah tartildim 55 çıktım niye böyle oluyo
Ama eskisinden daha fit duruyorum anlamadım nasıl oldu spor da yapmiyorum
Kaslar daha ağırmış yağdan ondan olabilirmi dicektim sende spor yapmıyorum yazmışsın kendi kendine cevaplandı ben gidiyom
Ayağımı kullanabildigim gün başlıcam spora canım aklımdaspor la aramızda açık bu ara ama siz beni örnek almayın beni unumu eledim elegimi astım sen spora devam az yemek çok spor fit gelin hadi bakam
Kız nasıl içtin o kadar suyuİyiakşamlar herkese bugunku menum
10.30
Haş yumurta
Uc dılım peynır
Bır tatlı kaşığı labne
Domates salatalık
Bıraz reçel
Bır dılım tb ekmek
13.00
Sutlu kahve
Bıraz yer fıstığı
14.30
Bır tabak kuru fasulye salatası
Yarım dılım ekmek
Bır bardak ayran
17.00
Yarım şeftali
18.00
Bır kepçe tarhana
2 dilim fırında mucver
Fasulye salatası
Bır saat yuruyuş
4 litre bıle olabilir su bugun çok sıcak içtikçe içiyorum
Ay dimi ne zaman gecicek o ayağın ya doktor ne dedi uzun sürcek miiiAyağımı kullanabildigim gün başlıcam spora canım aklımdasen tabi zayıfsın rahatsın ooohhh keyfin yerinde sağdaki ben
Olma vallahi bende olmicam cunkiAy dimi ne zaman gecicek o ayağın ya doktor ne dedi uzun sürcek miii
Sende zayıf olunca bnm gibi twkilirsin kuzu sırayla şimdi hiç mütevazı olamam
Aman zaten boşuna mi verdik o kiloları hakkımızOlma vallahi bende olmicam cunkiben hemen geçer sandım hala topalliyorum vallahi üstüne basamiyorumki. Isarkadasima habermi versemki. Beni beklemesinler ahahaha
Yine oluruz canım siz baya zayıfsınız zaten sekerpancarida sende partede çok yok yani daha ne vericeksiniz nerenizden vericeksinizAman zaten boşuna mi verdik o kiloları hakkımız
Takım olarak uğursuzluk var usumuzde önce sakatliklar fln Ayy oysa ki ne güzel birinci olabilirdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?