Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Acaba yazar bize bu mesajıyla ne anlatmak istemiş

Ben durduğum yerde birşey isterdim umarım hamilelikte öyle olmam yoksa 80 90 arası bir sey olurum

Bilinçli olunca daha az alıyor insan gorciz bakim nasıl olcak

Ben de içmek istiyorum ama artık 21 gün oldu 6 ay içmemem lazım
İdrar enfeksiyonuna da iyi geliyormuş
Ben de 5dkda bir wcye gitmekten yoruldum

Son düzenleme:
Sabah 8

Bitter çikolata - 150

Saat 12

Kaşarlı domatesli tost - 200

Saat 14

1 muz - 146

Saat 15.30

1 avuç fındık - 150

Saat 17

3 form bisküvi - 122
2 yk bulgur - 46
2 dilim hindi füme salam - 32

Saat 19

1 porsiyon fırında patates - 240

Saat 21

1 bardak light süt - 46

Gün toplam: 1132

Kızlar ailevi nedenlerden dolayı topige artık giremeye bilirim ama diyetime devam edicem dün akşam apar topar memleketime ailemin yanına geldim hakkınızı helal edin Allaha emanet olun

Sen de Hakkı'nı helal et helal olsun lafımı olur
Canım menünü beğendim gayet güzel bitter çikolatayı pek anlamasam da sabah sabah

Son düzenleme:
Gec kahvaltim
1 kupa çay
Yarim sucuk-mantar-domates tavası
1 dilim ekmek

Ögle yemeği
2 muffin 110 kalori

Akşam yemeği
Sebze yemegi
4 yk yogurt

Gün içinde 1 ltr su
Su içemedim yaaa

Güzel. Canım muz çekti

Sabah tartildim 55 çıktım niye böyle oluyo
Ama eskisinden daha fit duruyorum anlamadım nasıl oldu spor da yapmiyorum
Kaslar daha ağırmış yağdan ondan olabilirmi dicektim sende spor yapmıyorum yazmışsın kendi kendine cevaplandı ben gidiyom

İyiakşamlar herkese bugunku menum
10.30
Haş yumurta
Uc dılım peynır
Bır tatlı kaşığı labne
Domates salatalık
Bıraz reçel
Bır dılım tb ekmek
13.00
Sutlu kahve
Bıraz yer fıstığı
14.30
Bır tabak kuru fasulye salatası
Yarım dılım ekmek
Bır bardak ayran
17.00
Yarım şeftali
18.00
Bır kepçe tarhana
2 dilim fırında mucver
Fasulye salatası
Bır saat yuruyuş
4 litre bıle olabilir su bugun çok sıcak içtikçe içiyorum

Kaslar daha ağırmış yağdan ondan olabilirmi dicektim sende spor yapmıyorum yazmışsın kendi kendine cevaplandı ben gidiyom
spor la aramızda açık bu ara ama siz beni örnek almayın beni unumu eledim elegimi astım sen spora devam az yemek çok spor fit gelin hadi bakam

spor la aramızda açık bu ara ama siz beni örnek almayın beni unumu eledim elegimi astım sen spora devam az yemek çok spor fit gelin hadi bakam
Ayağımı kullanabildigim gün başlıcam spora canım aklımda sen tabi zayıfsın rahatsın ooohhh keyfin yerinde sağdaki ben

Kız nasıl içtin o kadar suyu bende içebilsem keske. Menün çok iyi dolu dolu

Ayağımı kullanabildigim gün başlıcam spora canım aklımda sen tabi zayıfsın rahatsın ooohhh keyfin yerinde sağdaki ben
Ay dimi ne zaman gecicek o ayağın ya doktor ne dedi uzun sürcek miii
Sende zayıf olunca bnm gibi twkilirsin kuzu sırayla şimdi hiç mütevazı olamam

Ay dimi ne zaman gecicek o ayağın ya doktor ne dedi uzun sürcek miii
Sende zayıf olunca bnm gibi twkilirsin kuzu sırayla şimdi hiç mütevazı olamam
Olma vallahi bende olmicam cunki ben hemen geçer sandım hala topalliyorum vallahi üstüne basamiyorumki. Isarkadasima habermi versemki. Beni beklemesinler ahahaha

Olma vallahi bende olmicam cunki ben hemen geçer sandım hala topalliyorum vallahi üstüne basamiyorumki. Isarkadasima habermi versemki. Beni beklemesinler ahahaha
Aman zaten boşuna mi verdik o kiloları hakkımız
Takım olarak uğursuzluk var usumuzde önce sakatliklar fln Ayy oysa ki ne güzel birinci olabilirdk

Aman zaten boşuna mi verdik o kiloları hakkımız
Takım olarak uğursuzluk var usumuzde önce sakatliklar fln Ayy oysa ki ne güzel birinci olabilirdk
Yine oluruz canım siz baya zayıfsınız zaten sekerpancarida sende partede çok yok yani daha ne vericeksiniz nerenizden vericeksiniz biz gönüllerin birincisiyiz ahahah ayağa kalkiyim ben sizi birinci yapicam söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…