Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ölçülerimi yaziyim canim belki aklinda canlanir
Göğüs: 86
Bel:63-64
Kalça:94
Basen:89(iki bacak birden)

Ayy tam benlik ahh ahhh

Ayy tam benlik bunlar bende spor oncesi yemek icin yulafli muzlu boll yumurtali kurabikler yapiyorum hep
gel canım 9 tane kaldı evet muzlu yulaflı güzel oluyo ama kalorisi biraz yüksek oluyo diye yapmadım muz demen bana bugün ahaha

Canım Allah yardımcın olsun Hayırlısı olur hakkında inş

Ayy tam benlik ahh ahhh

gel canım 9 tane kaldı evet muzlu yulaflı güzel oluyo ama kalorisi biraz yüksek oluyo diye yapmadım muz demen bana bugün ahaha
Senin boyun kac canim bide hangi bolge problemli benim basen daha genisti ust bedene gore ama simdi supering seninde olacak bebegim hatta guzel olacak tazesin sen cocuk dogurmadin kac yasindasn sen canim ben 23
Ben diyet isini biraktigim icin kaloriye cok bakmiyorum protein degeri yuksek olmasina dikkat ediyorum sadece bide az yiyom bi tane bi tanespor oncesi

Ney 23 mu :)) maşallah erken evlendın yanıı

Boy 1.62 canim benimde basen ve gobis var bacaklarım ayıptır söylemesi güzeldir ben çocuk dogurmadım ama yaşım geçti 32 yasindayim ve usttarafim çok 95 (((

Boy 1.62 canim benimde basen ve gobis var bacaklarım ayıptır söylemesi güzeldir ben çocuk dogurmadım ama yaşım geçti 32 yasindayim ve usttarafim çok 95 (((
Benim boyum 1.65 takma simdi olculerini canim incelecek her yerin ericeksin 32 yas geçmiş kiz ne demekk gencecik yas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…