- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.841
Aynwn öyle yapcam canim
Amin canim darısı başınizaDarısı başima :) ben zaten bı yazmaya başlasam uc hanelı gogus
İncelsinya. Çok zayıfsın azıcık kılo al desın mıllet ne hoş olurAmin canim darısı başınizaolsun basta hepimizinki oyleydi incelicek her biyerin
Hepsi olacak emin olİncelsinya. Çok zayıfsın azıcık kılo al desın mıllet ne hoş olur
Ölçülerimi yaziyim canim belki aklinda canlanir
Göğüs: 86
Bel:63-64
Kalça:94
Basen:89(iki bacak birden)
gel canım 9 tane kaldıAyy tam benlik bunlarbende spor oncesi yemek icin yulafli muzlu boll yumurtali kurabikler yapiyorum hep
Hepinizden Allah razı olsun kayın valide ve eşimle tartıştım ve o evde artık yerim yok diye düşünüyorum bakalım zaman neler göstericek hakkımızda hayırlısı canlar dua edin geceniz hayr olsun inş
Senin boyun kac canim bide hangi bolge problemli benim basen daha genisti ust bedene gore ama simdi superingAyy tam benlik ahh ahhh
gel canım 9 tane kaldıevet muzlu yulaflı güzel oluyo ama kalorisi biraz yüksek oluyo diye yapmadım muz demen bana bugün ahaha
**haftalık hedefler***(04.08-11.08)
@Buki_89 =>
@Vanillav =>
@Yuzlesmegunu =>
@denetim =>
@keptinn =>
SekerPancarii => 54.8- 53.8
@KUBAR =>
@lilipit =>
@suskunprenses =>
@yildizlariyakalamak =>
@Blacksee55 =>72
Nilar =>67.4 -66.9
Kizlar unuttuğum varsa ismini eklesin listeye
Herkes bu cumaki kilosu yazip yanina da önümüzdeki cumanin hedefini yazsin bakalim
Ney 23 mu :)) maşallah erken evlendın yanııSenin boyun kac canim bide hangi bolge problemli benim basen daha genisti ust bedene gore ama simdi superingseninde olacak bebegim hatta guzel olacak tazesin sen cocuk dogurmadin kac yasindasn sen canim ben 23
Ben diyet isini biraktigim icin kaloriye cok bakmiyorum protein degeri yuksek olmasina dikkat ediyorum sadece bide az yiyom bi tane bi tanespor oncesi
Ayy cok guzel görünüyo canim ellerine saglikEki Görüntüle 2030170
Evet kizlar pastam bittiii
Evet canim küçük yasta evlendim benNey 23 mu :)) maşallah erken evlendın yanıı
Boy 1.62 canim benimde basen ve gobis var bacaklarım ayıptır söylemesi güzeldirSenin boyun kac canim bide hangi bolge problemli benim basen daha genisti ust bedene gore ama simdi superingseninde olacak bebegim hatta guzel olacak tazesin sen cocuk dogurmadin kac yasindasn sen canim ben 23
Ben diyet isini biraktigim icin kaloriye cok bakmiyorum protein degeri yuksek olmasina dikkat ediyorum sadece bide az yiyom bi tane bi tanespor oncesi
Tesekkürederim canimAyy cok guzel görünüyo canim ellerine saglik
Benim boyum 1.65 takma simdi olculerini canim incelecek her yerin ericeksinBoy 1.62 canim benimde basen ve gobis var bacaklarım ayıptır söylemesi güzeldirben çocuk dogurmadım ama yaşım geçti 32 yasindayim ve usttarafim çok 95 (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?