- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.821
At bize temem mi aldıklarıniAldık bittiiii nisanlimla ikimiz gittik seçtik bembeyaz mobikyalar country aldım koltukları da spor seçtim şahane oldular takım olarak
Kaslar daha ağırmış yağdan ondan olabilirmi dicektim sende spor yapmıyorum yazmışsın kendi kendine cevaplandı ben gidiyom
Gayet dengeli canim afiyet olsunİyiakşamlar herkese bugunku menum
10.30
Haş yumurta
Uc dılım peynır
Bır tatlı kaşığı labne
Domates salatalık
Bıraz reçel
Bır dılım tb ekmek
13.00
Sutlu kahve
Bıraz yer fıstığı
14.30
Bır tabak kuru fasulye salatası
Yarım dılım ekmek
Bır bardak ayran
17.00
Yarım şeftali
18.00
Bır kepçe tarhana
2 dilim fırında mucver
Fasulye salatası
Bır saat yuruyuş
4 litre bıle olabilir su bugun çok sıcak içtikçe içiyorum
Bana da yapisti o iki kiloÖnce birinci olup sona tebrikleri kabul ederizzayifizda yetmiyoo 2 ay var ve son 2 kilo gitmiyo yapısti lanettt
Senin ne kadar var nişan a kuzu
Ay ben çok merak ediyorum goruntunuzuu.Bana da yapisti o iki kilo
Afiyet olsun canim cok guzel sadece aksam ekmegi sadece 1 diljm ekmek yeseydin]İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 9:00 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 2 adet yesil zeytin, 5 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir catal beyaz peynir, 1 dılım ekmek
Ara ogun 11:30
1 adet kuru incir, 5 adet badem ve rezene cayi
Oglen 12:30
2 adet kiymali biber dolmasi ( sonunda bitti)
1 dilim ekmek
1 domates
1 biber
2 yk yogurt
Ara öğün 15:30
1 adet kirmizi erik
Aksam 18:15
4 adet dana pirzola (300 gr)
2 dilim domates izgara
2 adet yeşil biber izgara
Ceyrek ekmek
Karisik salata
1 bardak ayran
Ara ogun 21:30
Aksam cok yedigim icin ara ogun yapmadim. Yemege disari ciktik esimle. Et yemek iyi sut yaptigi icin ve en kaliteli besin oldugu icin, bilerek fazlaca yedim. Midem kuculmus ama onu hissetmek guzel. Sirf sut yapsin diye zorladim
Yapicaz canim yarin kesin hazirlarim listeyiCnm haftalik hedef yapmayacaz mi
Ben hedefsiz yapamiyrm
Ölçülerimi yaziyim canim belki aklinda canlanirAy ben çok merak ediyorum goruntunuzuu.
Sagol canimmmNam namkolay gelsin
Oo cok iyi belin cok ince hiç gobek yok demkkııÖlçülerimi yaziyim canim belki aklinda canlanir
Göğüs: 86
Bel:63-64
Kalça:94
Basen:89(iki bacak birden)
Yapicam kiz aha dur yapiyim hattaLilime haftalık hedef yapın sabahtır söylüyor nerde bu keptinnler
Canim insallaj herseyin hayirlisi olsun senin icinHepinizden Allah razı olsun kayın valide ve eşimle tartıştım ve o evde artık yerim yok diye düşünüyorum bakalım zaman neler göstericek hakkımızda hayırlısı canlar dua edin geceniz hayr olsun inş
Belim 67 ydi ama sporla baya inceldi ayni kilolarda olmama ragmen canim saolsinOo cok iyi belin cok ince hiç gobek yok demkkıı
Kolay gelsin canim sen pastadan tadimlik al ete ver kendiniKizlar ben geldim babamlar gitti simdi esim götürdü gelmese geceyi bulur:) bende fitsatdan istifada simdi pastasini yapcam yarin dogumgünü ya bide arkadaslarila mangal ayarladik onun icin piyaz ve acili ezme yapcam yani isim cok simdi hihi
Aynwn öyle yapcam canimKolay gelsin canim sen pastadan tadimlik al ete ver kendini
Afiyet olsun canim guzel menun yarin pastaya dikkat itYediklerimide yazayim
Sabah üc kücük dilim tb ekmegi üstünr biber tozu sürdüm yanina bol yesillik ve taze meyve suyu bi yumurta
Öglen bisey yemedim
Aksam bir yemek kasigi pilav ve kuru fasulye hemen tadimlik yani ve üc köfte yanina yesil salata
Sonrasinda kahve ve waffle yaptim ben sadece kahvr ictim ve waffle nin tadina baktim yarisinin yarisini yedim
Yarin kahvaltida ekmek yemicem sadece yesillik ve yumurta sonrasinda da bisey yemem aksam cok tehlikeli mangal ve pasta var
AhahahahKardesim yagli tuzlu patlamis misir yiyor bu saatte ben de sakiz cigneyip soda icerken varolusumu sorguluyorum
Darısı başima :) ben zaten bı yazmaya başlasam uc hanelı gogusBelim 67 ydi ama sporla baya inceldi ayni kilolarda olmama ragmen canim saolsingöbek kismim 78'di galiba tam hatırlayamadım onu gobek yok ama dogumdan sonra biraz yumusak hala
gule gule kullan kuzucuugmmmmmAldık bittiiii nisanlimla ikimiz gittik seçtik bembeyaz mobikyalar country aldım koltukları da spor seçtim şahane oldular takım olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?