Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yediklerimide yazayim
Sabah üc kücük dilim tb ekmegi üstünr biber tozu sürdüm yanina bol yesillik ve taze meyve suyu bi yumurta
Öglen bisey yemedim
Aksam bir yemek kasigi pilav ve kuru fasulye hemen tadimlik yani ve üc köfte yanina yesil salata
Sonrasinda kahve ve waffle yaptim ben sadece kahvr ictim ve waffle nin tadina baktim yarisinin yarisini yedim

Yarin kahvaltida ekmek yemicem sadece yesillik ve yumurta sonrasinda da bisey yemem aksam cok tehlikeli mangal ve pasta var

Ayy tam benlik bunlar bende spor oncesi yemek icin yulafli muzlu boll yumurtali kurabikler yapiyorum hep

Afiyet olsun canim gayet güzel arada kraker yerine baska bişey yiyebilirdin

Kızlar ailevi nedenlerden dolayı topige artık giremeye bilirim ama diyetime devam edicem dün akşam apar topar memleketime ailemin yanına geldim hakkınızı helal edin Allaha emanet olun
Canim insallah kötü bisey yoktur arada ugra sende Allaha emanet ol

Sabah bitter yemek de nesihmmm bisi dimiyom menuneaksam 7 de niden sadece patates yedin aslinda cok kötü bi menu degil ama bilemedim

Hepinizden Allah razı olsun kayın valide ve eşimle tartıştım ve o evde artık yerim yok diye düşünüyorum bakalım zaman neler göstericek hakkımızda hayırlısı canlar dua edin geceniz hayr olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…