- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.021
Kizlar paylasim yetersizligi olanlari,habersiz takima ugramayanlari diskalifiye edicemm bilginiz olsun.
Gunde 5 mesaj hakkinizi kullanmali,menu paylasmali ve menulere yorum yapmalisiniz.
@Vanillav @denetim @Buki_89 @Yuzlesmegunu @lilipit @Nilar @Blacksee55 @yildizlariyakalamak @suskunprensesponcikbirgelincik @Gulumse25 kaptinn SekerPancarii
aldıysan listeye zor girersinBen izindeyim canim zaten koydrydim orda cekmiyo cok internet bilginiz var gitemedim ama donuyorum artik insallah kilo almamisimdir ama aldm gibi sankikaynanam bana cok iyi bakti
günaydın nişanlı kıızzzzzzzGunaydin bu arada güzellerim
aldıysan listeye zor girersin
Bidaha digünaydın nişanlı kıızzzzzzz
Kiloyu kafana takip modunu düşünme canim guzel seyler düşün olumlu düşün hepKızlar ben tırsıyorum yarın için birde tek gidicem eşim izin alamıyor.. kan vermem gerekecek birde kilo almaktan ölesiye korkuyorum
Kahvaltina yumurta da eklesen super olacak canim bide aralarda form piskevitler yimeğğSaat 12
Peynirli domatesli tost - 200
Saat 14
Karışık çerez - 150
Saat 16
Eti form bisküvi - 224
Saat 18
5 yk makarna - 126
4 köfte - 268
Yarım kase salata - 12
Saat 21
1 bardak light süt - 46
1 şeftali - 34
Gün toplam: 1060
ooooo 56 mıııııEve gidiyim ilk isim tartilmak ama ben listeden ciktiktan sonra nisan oncesi 2 kg kadar vermistim belki suan ayni kiloda olabilirim disim agridi bide stres kosturmaca hic bisey yiyemedim 56ya dustum
Bidaha dinisanli di bana oysss
Kuzum eksik kalori almani istemiyorum bebis dusunuyosun kalorilerini doldur guzel besinlerle tamam miSabah
Menemen 2 yk
Yarım Avuç içi pide
3 incir
1 çk bal
Ara
Ananas
Öğlen
Imam bayıldı yarım tbk
2 ince dilim çavdar
Ara
8 gr badem
2 kare bitter
Çok tahıllı patlat 30 gr
Akşam
83 gram fırın somon
96 gr patates fırında
2 biber
Toplam kalori 986
1200 e tamamlamak gibi bir düşüncem vardı ama tamamlayamadım belki ananas yiyebilirim
Afiyet olsun canim gayet iyi ama oglen simit yemeseydin 1 dilim ekmek yeseydin daha iyi olurduİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 9:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir catal beyaz peynir, Yarım kastamonu simit
Ara ogun 11:47
1 adet kuru incir, 5 adet badem
Oglen 13:00
1 kase sehrıye corbası
1 tabak taze fasulye
Yarım kastamonu simidi
Ara öğün 16:35
2 adet hurma ve 5 adet badem
Aksam 18:00
1 tabak sulu köfte
1 domates
1 dılım ekmek
Ara ogun 21:30
5 adet kayısı
Sabah yumurtali peynirli turk kahvaltisi yapsan daha iyi olardiGec kahvaltim
1 muffin (dunkilerden)
1 kupa cay
1 bardak meyve suyu
Ögle yemeği
Karnıbahar Brokoli 2 büyük köfte
Ara öğün
1 bardak meyve suyu
Akşam yemeği
Yayla çorbası 2 pors.
Gün içinde 1 ltr su
Yine su az
Ay ben cok severim bayilarak iciyom kimyonlu suyuKimyonu seven bir benim sanırımsu içelim
Afiyet olsun canım guzel menunİyi akşamlar kızlar menum
10.30
Bır dılım mucver
Ikı dılım peynır
Bıraz labne recel
Domates salatalık
13.00
Bır avuç uzum
14.30
Bır kepce tarhana çorbası
Uc kaşık bıber domates sote
Bır dılım tb ekmk
16.30
Salatalıklı bır kase yoğurt
19.00
Bır tabak et kavurması
Bır dılım ekmek
Bır kaşık pilav
3 litre su
Yarım aaat yuruyuş
Günaydın kızlar
GünaydınGunaydınnn
Tutuldu mu noldu kuzum gecmezse bi goster bari doktoraKızlar sol yan tarafım çok kötü sol arka ya dönerken çok acıyor sağa dönerken de nasıl geçer ki 2 haftadır geçmiyor viks sürdüm soğuk yediysrm diye yine geçmedi
Bende duymustum bunu ama hiç duzenli icmedim canim afiyet sifa olsun cok faydaliGunaydın kızlar,
Cevız suyu dıyıp duruyordum size
Kımse cvp vermedı sadece keptin yazdı sanırım yanı kımse yapmamıs, yag yakımını hızlandırıyormuş
Yaptım, akşamdan suya bır cevız koydum
Şimdi içip yiyecegim
Eki Görüntüle 2030562
Ni didinEve gidiyim ilk isim tartilmak ama ben listeden ciktiktan sonra nisan oncesi 2 kg kadar vermistim belki suan ayni kiloda olabilirim disim agridi bide stres kosturmaca hic bisey yiyemedim 56ya dustum
Bidaha dinisanli di bana oysss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?