Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben izindeyim canim zaten koydrydim orda cekmiyo cok internet bilginiz var gitemedim ama donuyorum artik insallah kilo almamisimdir ama aldm gibi sanki kaynanam bana cok iyi bakti

Kahvaltina yumurta da eklesen super olacak canim bide aralarda form piskevitler yimeğğ kofteyi daha cok yeyip makarnayi 3 kasikta birakabilirdin protein degerin düstü bak

Eve gidiyim ilk isim tartilmak ama ben listeden ciktiktan sonra nisan oncesi 2 kg kadar vermistim belki suan ayni kiloda olabilirim disim agridi bide stres kosturmaca hic bisey yiyemedim 56ya dustum

Bidaha di nisanli di bana oysss
ooooo 56 mııııı şok şok şoookkkünlü nişanlı zayıflayamayan poncik 56 kiloya düşmüş

Kuzum eksik kalori almani istemiyorum bebis dusunuyosun kalorilerini doldur guzel besinlerle tamam mi menun guzllll
Kuzum mayali sütü bi araştırsana netten ben cilt sorumlarim icin iciyorum ama arastirdigimda hamilelere ve hamilelik dusunenlere cok faydali diyodu plasenta olusumuna destek olup ceninin buyumesine yardim ediyomus tadi berbat ama

Afiyet olsun canim gayet iyi ama oglen simit yemeseydin 1 dilim ekmek yeseydin daha iyi olurdu

Sabah yumurtali peynirli turk kahvaltisi yapsan daha iyi olardi aslini unutma zeytin ekmek ye
O muffinleri ara yap kahve yanina daha iyi olur kiz cok meyve suyu iciyon sanki onun yerine meyve yesen daha iyi olur cok seker var meyve sularinda

Afiyet olsun canım guzel menun

Kızlar sol yan tarafım çok kötü sol arka ya dönerken çok acıyor sağa dönerken de nasıl geçer ki 2 haftadır geçmiyor viks sürdüm soğuk yediysrm diye yine geçmedi
Tutuldu mu noldu kuzum gecmezse bi goster bari doktora

Bende duymustum bunu ama hiç duzenli icmedim canim afiyet sifa olsun cok faydali

Eve gidiyim ilk isim tartilmak ama ben listeden ciktiktan sonra nisan oncesi 2 kg kadar vermistim belki suan ayni kiloda olabilirim disim agridi bide stres kosturmaca hic bisey yiyemedim 56ya dustum

Bidaha di nisanli di bana oysss
Ni didin 56 mi insallah hala 56sindir durma poncik az yemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…