- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.061
Ben 55 kiloyumkeske bana da tereyag yapaydunn
Hegg gayfene bilemnasil bilmezsin bunu karatay hoca duymasin
günaydın kuzuuuummm
cuma kaçtım benGünaydin fıstıklarrrrYeni bi haftaya basladik gelsin pazartesi bildirimleri haftasonu nasil gecti anlayalim cumaya biriksin eksiler
olabilemez böyle bişiSok sok sok ama yine cikmis olabilirmis
Insallah oyleyimdir kuzum ama pek sanmiyorum eve gidiyim bakiyim hemen tartilip soylucemcok yemiyorum ama hep hamurisi falan yedim az az
ooovv dmek öyleeee @VanillavVee bu haftanin grup ici birincisi 1.2 kilo vererek @Vanillav oldu tebrikler bebegim
neler yicennnn az yiMerhaba kızlarbugün arkadaşımla buluşacağım inşallah çok yemem bir de bir konu vardı aramızda hiç istemeyeceği bir şey yapacağım inşallah bana kızmaz
Hee 55 im55 mi himmyaparim sen yeterki iste ama keptin duymasin simdi oda ister gerci o karatayci degildi karataycilar duymasinlaa ben sana veririm yarisini sus ses etme
Ben dün cok yidimgünaydın kuzuuuummmsöylemem : önce sen söle kac kilosun
cuma kaçtım ben
he bide kuzu kubarı da eklemişsin haftalk hedeflere o cıktı takımdan
olabilemez böyle bişi
ooovv dmek öyleeee @Vanillav
demek birinci olduuunnn
demek en cok kiloyu sen verdiinnn
demek erkesleri geçtiinnnn
neler yicennnn az yi
naptın napcan söle banamirak idirim
tereeyavli gayfe kulaga pek hos geliiy
biz zati kendimiz yapıyuk tereyagını siz yiyin yazıkk organik nerde bulcanız bi daha55 mi himmyaparim sen yeterki iste ama keptin duymasin simdi oda ister gerci o karatayci degildi karataycilar duymasinlaa ben sana veririm yarisini sus ses etme
o sana göndersin sen bana göndertHee 55 imsenin gelmeni bekledim diyet icin iyi ettim tareyagsiz diyeti nasil yapağim hee kaptinn duymasin o da 55 kilo simdi bene de ver der sen gonder bana ben kimsiye dimem
O zaman bana kalmazbiz zati kendimiz yapıyuk tereyagını siz yiyin yazıkk organik nerde bulcanız bi daha
karatayın kitabını ben aldım diyeti sizin agzınıza dolandıbn diyet miyet istemiyim artık
o sana göndersin sen bana göndert
Hee 55 imsenin gelmeni bekledim diyet icin iyi ettim tareyagsiz diyeti nasil yapağim hee kaptinn duymasin o da 55 kilo simdi bene de ver der sen gonder bana ben kimsiye dimem
Karataycilar tereyagini sek sever ahahahNe çok tereyağ demişsiniz Can'ım çekti
Aramiza hosgeldin canimNe çok tereyağ demişsiniz Can'ım çekti
Bi bahiyomusun 60 bi tohat yiyomusun sonraYoklugumda herkesleee kilo almis vanilya buki denetim ne durumda acabasi partebende 55 olsaydimda beraber vereydik eve bi gidiyomusum 60
Aramiza hosgeldin canimgetir cayina ativerim 2 kasik
Evet ara ogunlerde sek 2 yk tereyag yiyokKarataycilar tereyagini sek sever ahahahkiz saka yapiyoh biz karatayci degilik sakalasiyoh yime
Ben sadece saka yaptigimizi saniyodumEvet ara ogunlerde sek 2 yk tereyag yiyok
Bi bahiyomusun 60 bi tohat yiyomusun sonrabem ve keptin harici alan yoh herkesler eridi
Tabiki hayirBen sadece saka yaptigimizi saniyodumtereyag mi kasikliyon sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?