Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooooo 56 mııııı şok şok şoookkkünlü nişanlı zayıflayamayan poncik 56 kiloya düşmüş
Sok sok sok ama yine cikmis olabilirmis

Ni didin 56 mi insallah hala 56sindir durma poncik az yemeye devam

Insallah oyleyimdir kuzum ama pek sanmiyorum eve gidiyim bakiyim hemen tartilip soylucem cok yemiyorum ama hep hamurisi falan yedim az az

Merhaba kızlar bugün arkadaşımla buluşacağım inşallah çok yemem bir de bir konu vardı aramızda hiç istemeyeceği bir şey yapacağım inşallah bana kızmaz
Kendine izgara kofte veya tavuklu salata gibi bisey soylersin kuzum hem keyifli zaman gecirir hemde diyet disi bişey yememis olursun arkadaslar arasinda olur oyle seller yap yapiki kizar sonra barisir tabi guzel bisey yapacaksin diye umuyorum

Bol bol tereyag yiyicim 5 kg getirdim hemde kendim yaptim

Oldu o zaman
Hah iyi etmisin çayına suyuna herseyine kat o tereyağını yagla beslen kartaayci olmak bunu gerektirir kendimiz yaparik yagimizi
Oldu oldu

Kendine izgara kofte veya tavuklu salata gibi bisey soylersin kuzum hem keyifli zaman gecirir hemde diyet disi bişey yememis olursun arkadaslar arasinda olur oyle seller yap yapiki kizar sonra barisir tabi guzel bisey yapacaksin diye umuyorum
Kötü bir şey değil canım ama kızabülür küsüp trip de atabülür ama düZelir sonra bir şekil dimi aynen kendime tavuklu salata söyleyeyim en iyisi

Kötü bir şey değil canım ama kızabülür küsüp trip de atabülür ama düZelir sonra bir şekil dimi aynen kendime tavuklu salata söyleyeyim en iyisi
Hee bek severim boyle seyler yapmayi bende kizsin bisi olmaz kankiler geri barisir himin
Aynen kuzum bide ayran yanina buz gibi oohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…