Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu hafta bende 2 kilo verecem duy ama inanma bu hafta almayım sabit kalayım başka birşey istemiyorum ilaçta şişirirse kötü olacak
iyi düşünnüyoruz ii seyler oluyo ilaçlar kilo aldırmıcak ödem yaptırmıcak hatta üstüne kilo verdircek bütün ödemleri söküp atck ooommmm

iyi düşünnüyoruz ii seyler oluyo ilaçlar kilo aldırmıcak ödem yaptırmıcak hatta üstüne kilo verdircek bütün ödemleri söküp atck ooommmm
Kilo vermek için biraz daha zamanım olmasına çok seviniyorum dediğin gibi o karın şişliği azalacak gram gram degil kilo kilo gidicek ommmm

Bekleyelim bakalım

Bizi de hemen haberdar et kuzu senin için şampanya patlatıcam ama sana içirmicem

Cok dikkat ettıgım için vucudum şaşırmış olabılırmı acep şekerlı bırsey yemıyorum pek

Her şeyden kıstıysan ve az yediysen olur evet vücudun depo yapabilir
Ara öğünleri atladığım bir hafta olmuştu gezerken
O hafta +100düm sen gibi
Buradaki tek + haftamdı sanırım

Ay hadi inşallah okulum da açılıyor

Hisler aynı işte Ben de okul açılınca zayıf fit olmak istiyorum

He geçen hafta da gelecekti ama içine şarap suyu sıktım

hahahahahaahh aynen samimi oldugumuz icinde abarttim ovdurmek icin ahahahahah

Boşver bak pancarı örnek al bence

***14. TAKIM 529. ETAP***

Velvette =>1,73=>>529.etap 1.si
@senad =>%1.19=>>529.etap 2.si
@Buki_89 89=>1,17=>>529.etap 3.si

@Yuzlesmegunu egunu=>1.15=>>529.etap 4.si
@denetim im=>0.85=>>529.etap sonuncusu

Kim demiş derece yapamayız deyi biz de takım içi derece yaparuk heç

ne dedi kız doktorrrrr anlat bakimmmm çıktın sen doktordan belli olduu
Bir test sonucunu alayım da kuzum iç açıcı değil

Benimde patlatmadigim sampanyam var burdan eşlik ederim sana bir siir vardı
o aklıma geldi yaşamak kadar güzel kadın bana ölümü hatırlatirlatiyor onu her gördüğümde ya ölürsem diyordu ya ölürsem...ümit yaşar oğuzcan şiiri

Evet canım olabılır bırde akşam yemeğinden sonra ara oğun yapmıyorum oda olabılır nedeni

heçççç
bundan sonra asıl listede olanlar her pazartesi takım sıralamaya gircek sonuncu olan tohatlanacak tey duyrulaaa

Bende sabah yapmadım kahvaltı büroya döndüm güzel yemek yiyim diye ama makarna ayran vardı azcık yedim çok acıkmıştım akşam gecistiririm artık
bugün menüler fena

Cnm kasramonu simidini biliyor musun hic?
Susam falan yoktur
Annem getirdi cok ozlemisim :)
nasıl oluymoş hemen arastırıyorummmm demek simit yidindiiiii

Biçimsiz besleniyoruz bence ama olsundu bir güncükten bir şey belki olurdu ama ertesi gün toplayacaklardı salmayacaklardı sıkı tutacaklardı
inşallahtıııı

Kiz senin o hedefin nasil tutcak
Pilav detoksu
bende mirak ediyorum onu bibiğim ama tavuk döner vardı kokuyo gbiydi yyiemedim napiiimm

daha belli değil yaniiii bekliyoruz o zaman ne zaman cıkcak bu sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…